Ženská ejakulace

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
18584
3.6.11 11:52
lucienne píše:
mně to „funguje“ ale moc super mi to nepřijde. :nevim: furt musim mit pod sebou ručník :lol:

Nápodobně, ne pokaždé, ale často, kor teď v těhu :wink:
Co jsem kdesi všude možně četla a i z vlastní zkušenosti, většině chlapů to příjde rajcovní, mají ze sebe strašně dobrý pocit, že toto dokážou „u ženy zařídit“ :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
3.6.11 11:59
miru29 píše:
lucienne píše:
mně to „funguje“ ale moc super mi to nepřijde. :nevim: furt musim mit pod sebou ručník :lol:
Nápodobně, ne pokaždé, ale často, kor teď v těhu :wink:
Co jsem kdesi všude možně četla a i z vlastní zkušenosti, většině chlapů to příjde rajcovní, mají ze sebe strašně dobrý pocit, že toto dokážou „u ženy zařídit“ :-D

Svatá pravda…když se náhodou povede suchý orgáč, začeš sem vždycky ráda ptz je to fakt málo, tak manžílek nevěří že sem se udělala a cítí se být nedostatečný :lol: božatko moje :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
3.6.11 12:24

jo to jsou ti chlapi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2921
3.6.11 13:56
KPKristy píše:
Tak na tom není nic prasečího 8-) . Ale domnívám se, že to se naučit nedá (nebo se pletu??), že je to „dané“ jen některým. Mě teda nee… :nevim:

Přesně tak,pokud doteď takový orgasmus nebyl,tak s nejvetší pravděpodobností ani nebude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
3.6.11 14:23
Zaira píše:
KPKristy píše:
Tak na tom není nic prasečího 8-) . Ale domnívám se, že to se naučit nedá (nebo se pletu??), že je to „dané“ jen některým. Mě teda nee… :nevim:
Přesně tak,pokud doteď takový orgasmus nebyl,tak s nejvetší pravděpodobností ani nebude ;)

může to přijít naprosto kdykoliv, nejčastěji tak po té 30tce.. a pravděpodobnost je vyšší, když se po sexu cítíte tak jako že „rychle vyčůrat“… takže potom vlastně čůráte tu tekutinu nebo smísenou s močí. Rozdíl je velký, ejakulační tekutina je nasládlá, bez barvy i vůně, moč je taková jaká je…
nedá se to splést.
 NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.6.11 17:27

Mám pozitivní zkušenosti… Vůbec jsem netušila, že něco takového existuje, že to jde. Přišel s tím přítel, že o tom četl a tak… A pokoušel se o to, ale nevedlo se. Říkala jsem mu, že to není možný, nebo ne u mě, ale asi to bylo tím, že jsem na to myslela… Pak se to jednou povedlo úplně nečekaně a od tý doby to jde. Někdy jsou to fakt třeba jen 3 kapičky, ale už jsem i „ohodila“ zeď naproti posteli… :oops: :palec:
Mokro sice je, ale večer to fakt nepřevlíkám - smačkneme se na jednu půlku postele spolu a hotovo… Za to mi to stojí…

(píšu anonymně - ne že bych se za to styděla, ale je to přeci jen naše soukromá záležitost…)

• Citovat
  • Upravit
4705
2.7.11 20:46

Já vím, že už je to stará diskuze, ale jen nové info. Četla jsem někde, že nepříjemné pocity a bolest bez jakoby pocitu orgasmu být může, protože jde o extrémní dráždění a „bití“ do okolí močového měchýře a okolí té „ženské prostaty“ naplněné tekutinou, takže pokud je ejakulace pouze ve chvíli, kdy je to tam hodně drážděno silou, pak to může být nepříjemné.
Když je to fakt samovolně bez dotyků v této oblasti, tak je to asi příjemné.
To jen pro ty, kterým to příjemné není, že to taky může být normální :-?
 NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.7.11 11:58

ahoj holky začinam 36tt a včera večer jsem si hrala teda sama se sebou nejak byla chut, s vibrouškem, a jen na klitoris, a poprve v životě ze mě vyteklo vody, sem se bala jestli plodovka :) ale ne bylo to v tech stazích orgasmu, paráda ale to mokro na posteli nic moc, anei nevim jak sem to udelala :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.7.11 12:07

Radši jako anonym přece jen sem chodí občas i manža :lol:

Já jsem mokrý orgasmus měla vždy z bývalým přítelem od té doby nikdy,ale s tím skoro pokaždé vždy :oops: A to jsem teď spokojená ale ono asi opravdu záleží na tom kam kdo šáhne. Samotné se mi to taky nepovedlo :think:

• Citovat
  • Upravit
31273
29.7.11 12:12

taky to mívám, ne pravidelně a pokaždé, ale častěji při opakovaném orgasmu - asi jde o to se dostatečně uvolnit :wink:
a je fakt, že teď v těhu se mi to už několikrát „povedlo“ i když sem se dráždila sama, zatímco dřív k tomu byla potřeba důkladná práce partnera :-D

no jinak mi jednou nějaký známý říkal, že našel videonávod jak na to na netu…že je potřeba dráždit určitá místa…někomu se to podaří „náhodou“, ale prý se to dá naučit „jako chvat“ :mrgreen: a má to prý odzkoušené :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
29.7.11 12:22

tak mě se to též parkát zadařilo, ale nic mic příjemného pro mě to není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.7.11 12:22
Mar__tanka1983 píše:
no jinak mi jednou nějaký známý říkal, že našel videonávod jak na to na netu…že je potřeba dráždit určitá místa…někomu se to podaří „náhodou“, ale prý se to dá naučit „jako chvat“ :mrgreen: a má to prý odzkoušené :nevim:

Jj, dráždit vnitřní stěnu pochvy, to video jsem kdysi viděla, trvalo to teda docela dlouho :roll:

• Citovat
  • Upravit
31273
29.7.11 12:24

jako jak dlouho? mě (resp. nám s partnerem) se to taky nepodaří za 5 minut :wink:
ale až tak na třetí, i čtvrtý orgasmus…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.7.11 12:26
Mar__tanka1983 píše:
jako jak dlouho? mě (resp. nám s partnerem) se to taky nepodaří za 5 minut :wink:

V tom videu jim to trvalo určitě přes 30 minut 8-o

• Citovat
  • Upravit
31273
29.7.11 12:31
Anonymní píše:
Mar__tanka1983 píše:
V tom videu jim to trvalo určitě přes 30 minut 8-o

tak to nevím, jak dlouho to trvalo na tomhle..a já se s tím klukem už nevídám, tak to ani nezjistím :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová