Ženy a pískání, umíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15.1.26 19:05

@freeport umis na prsty? Nebo jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.1.26 19:05

@freeport umis na prsty? Nebo jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
982
15.1.26 19:08

Umím pískat pusou, takovou tu klasiku a pak nějak přes spodní ret, ani nevím jak to dělám :lol: stupnici bych asi dala taky, ale falešně a na prsty taky umím, na x způsobu..na dva, na čtyři, palec a ukazovák :nevim:
Pískat jsem se naučila při výcviku psů, na každého platil jiný hvizd :nevim: :mrgreen: :lol: a na stéblo trávy taky umím :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
982
15.1.26 19:13

@Kicking_horse zkus pusou udělat něco mezi o a oválem a dychej tou pusou sem tam, rychle, možná ti to hvízdne a přijdeš na ten grif :nevim: ( nevím jestli jsem to napsala pochopitelně ) :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
911
15.1.26 19:19
@KáťaKašpi píše: Více

Chtěl jsem se naučit hvízdat na prsty, ale odradil mě od toho kamarád-teda bývalý kamarád. Radil mi a když mi to nešlo na moje, tak mi strčil do pusy svoje. Ójé, ty měl od hnoje…Pískat na rty umím, dokonce oběmi směry, takže dokážu znít i dlouhé minuty, zvládám se při hvízdání nadechovat bez problému nosem. Když jsem četl název tohoto tématu, tak mě napadlo, že to bude o dámských sportovních rozhodčích, nebo jestli se holky a ženy na zapískání otočí, jestli jim to vadí, nebo naopak lichotí!?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
982
15.1.26 19:23

@Pedro867 na prsty je to celkem snadné, těmi prsty ( nejsnazší podle mě je spojit palec a ukazovák ve špičce ) ohrnes špičku jazyka nahoru, aby se ta špička dotýkala jazyka, a těmi prsty na tu špičku jazyka mírně tlačím,.. já mírně ohnu rty směrem dovnitř ( popisují to a přitom mám prsty v hubě :lol: :lol: :D ) jakoby těmi rty obejmu ty prsty a fouknu :nevim:, jako úplně na p*del se to popisuje a vysvětluje :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21023
15.1.26 20:06
@Pedro867 píše: Více

To mne napadaj horší věci. Kamarád, nebo teda spíš známej, sloužil třicet nebo kolik let u mariňáků. Japonsko, Korea, prostě tam někde a vymet tam kdejakej bordel a strip klub. Měl historky i o hvízdání ke kterému není třeba prstů a chlapi to nedokáží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148398
15.1.26 20:09
@vedma007 píše: Více

Neumim, jen tak bězně, ale moje mama uměla hvízdat na prsty jako kovboj. Ale nikdy se mi to nepodařilo se to od ni naučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148398
15.1.26 20:12
@Michelle_M píše: Více

:lol: luskat umim. Si pamatuju jak děti měly vždycky vztek že já luskam a jim to nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
15.1.26 20:21

Pískat umím dobře s nádechem i výdechem, jakoukoliv melodii.
Pískání na prsty moc neovládám, to někdy vyjde a někdy vůbec. Luskání na prsty se mi nepovedlo nikdy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3016
15.1.26 20:33

Vítej po čase zpátky pískací podivíne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.1.26 20:42

@Kryptozoo wtf?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3016
15.1.26 20:51

@Kicking_horse Ale nic, jen těch 5 dalších pískacích diskusí.
Ale to byl určitě někdo uplně jiný :)
Táborákům zdar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.1.26 20:55

@Kryptozoo reálně netuším kdo vůbec jsi, ale souhlasím s tebou s tím, že táborákům zdar :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11157
15.1.26 21:58

Umím zapískat jakoukoliv melodii, kterou znám. I stupnici. Vždycky jsem myslela, že to umí všichni :nevim:. Mám na mysli takové to pískání vyšpulené rty, ne na prsty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí