Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj ženy, dívky… Chtěl bych se Vás zeptat, jaký dárek jste dostaly na vánoce, nebo k narozeninám od přítele či manžela a je pro Vás prostě nezapomenutelný.
Případně, co byste si přály dostat, aby to pro Vás bylo nezapomenutelné.
Upřímně mám každoroční problém něco OPRAVDU hezkého a originálního na Vánoce pro manželku vymyslet.
Moc díky za rady
Já dostala na Vánoce svou několik let vymodlenou dceru. Letos o Vánocích jí budou už čtyři roky. Ale tu jsem si vlastně dala sama.
Největší radost jsem měla, když mi manžel koupil zrcadlovku, bylo to nad naše běžné finanční možnosti, šetřil na ní dlouho, bude to 9 let, dodnes si pamatuju ten úžas, když jsem tu krabici rozbalila.
A na ty vánoce, kdy se narodila dcera, jsem dostala pračku se sušičkou, muselo mu to dát hodně práce, abych nic netušila a já fakt netušila, a to je další dárek, který miluju, neumím si představit svůj další život bez sušičky.
Pandoru. Ale spis to bylo hezké, protože jsem to necekala, říkala jsem mu, že se mi to zda drahý ![]()
Ahoj, nejraději vzpomínám na prodlouženy víkend v Benátkách, který jsem od manžela dostala k narozeninám ![]()
Já jsem dostala hezky zabalené desky, ve kterých byla rozepsaná dovolená k rakouským jezerům. Fotka hotelu, jednotlivých jezer a míst, kam jsme měli jet na výlet.
@sarrelius nekrasnejsim darkem asi pro me byl telefon od manzela, ale neslo ani o ten telefon, ale o zpusob jakym mi ho zabalil.
Koupil bonbonieru, dal si praci a z boku ji otevrel tak aby ten obal neporusil, telefon vlozil do bonboniery a tu zase zavrel a vratil obal, takze opravdu vypadala originalne a to prekvapeni, ze v tom je uplne neco jineho nez cokolada bylo k mezaplaceni. ![]()
A druhy nejkrasnejsi darek byl vikend na jachte na orliku, ale je to spojene s nasi prvni dovolenou.
Ja manzelovi dokazala udelat radost kolazi z fotek od nasich zacatku nebo novymi boty na lyzovani, ac vubec nelyzuji a nevim ktera bije, ale dala jsem si praci a 2 mesice jsem v tom lezela a studovala, abych vedela co je a neni kvalitni a na co se zamerit.
Vetsinou davam darky, ktery by ode me necekal, darek ktery je osobni, promysleny a neni jen koupeny v obchode bez „citu“
Dostala jsem k svátku knížku, co jsem ji kdysi dávno četla, nepamatovala si název ani autora, jen kostru děje. Muž sedl k netu, googlil a našel ![]()
Většinou se s dárkem vůbec netrefí (takže už jsem se naučila si říkat), tohle bylo vážně překvapení.
@pikola píše:
Pandoru. Ale spis to bylo hezké, protože jsem to necekala, říkala jsem mu, že se mi to zda drahý
tak to mame hodne podobne
taky jsem parkrat prohodila, ze to je hrozne pekne, ale drahe (fakt bez nejakych umyslu). ale mam pocit, ze manzel byl z toho darku stejne nadsen jako ja, protoze ted ma jistotu do budoucna, ze aspon jeden darek ma vzdycky vyresen - bude jeden novy privesek ![]()
A jinak souhlasim, ze vzdycky uplne nejvic potesi, kdyz si partner vzpomene na neco, co clovek kdysi zminil nebo si pral. nebo si s necim da praci - at uz hledani, zabaleni atd.
Mně potěšil první dárek od mého přítele (dnes už manžela), což byl nástěnný kalendář z fotek z naší první dovolené. Před pár lety to ještě tolik nefrčelo jako dnes, o to originálnější dárek to pro mě byl.
No a já letos dala manželovi dárek v podobě syna (jen o den dřív před jeho narozeninami).
@sarrelius úplně nejvíc mi vyrazil dech vánoční dárek, který byl fikaně schovaný do jiného dárku
dostala jsem od tehdy přítele (dnes manžela) kufr, hezký, velký (často jsem za ním cestovala, asi usoudil, že potřebuji
). Kufr jsem zkoukla, pochválila, byl opravdu krásný a praktický, ale nenapadlo mě mrknout do zipu. Tak mě přítel tolik naváděl, až jsem pojala podezření
Nakoukla jsem tedy a byly tam dvě letenky do Paříže, takže začátek roka jsme slavili tam
![]()
Radost by mi udělaly lyže, které si sama nekoupím.
Jinak jakýkoli víkend/dovolená ve dvou, masáž, rodinné focení atd.
Z menších dárků víno, sýry, delikatesy (ne sladké).
Ted jsem si vlastně vzpomněla. Pod stromečekem jsem měla obálku. V té byla báseň. Byla tu celá rodina, tak jsem se orosila z té poetické chvilky. Složil manžel. Ale byla opravdu moc hezká. Zároveň to byla hádanka. Já z ní měla pochopit slovo „postel“. Když mi to docvaklo, běžela jsem jak malá holka do ložnice a pod postelí byla velká krabice…a v ní moje vytoužená kytara. Já byla v šoku, protože finance spravuju já a fakt jsem nechápala, kde na ni vzal, ale to bylo úúúplně vedlejší. Zažila jsem tenkrát opravdu radost jako kdysi, když jsem byla malá.