Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj všichni,
Vánoce se blíží a tak se ptám na nápad co koupit rodičům k Vánocům - sháním nějaký nápad, který je originální nebo takový, který vašim udělal radost
Všem z rodiny vím co koupit, ale dárek pro rodiče mě nějak nenapadá… Děkuji za všechny rady a nápady ![]()
My chceme třeba tchánovcům koupit s manželem sodastream, jelikož pořád jezdí do kauflandu pro limonády ![]()
@lucie.kosar píše:
Ahoj všichni,
Vánoce se blíží a tak se ptám na nápad co koupit rodičům k Vánocům - sháním nějaký nápad, který je originální nebo takový, který vašim udělal radostVšem z rodiny vím co koupit, ale dárek pro rodiče mě nějak nenapadá… Děkuji za všechny rady a nápady
kupovala jsem rodičům týdenní pobyty v lázních
Vloni jsme kupovali tablet, predloni dolce gusto kavovar. Letos zatim nevim
![]()
Já jsem koupila roční předplatné časopisu o vaření za 350 Kč a je k tomu kávovar na tchibo kapsle zdarma ![]()
Ahoj, vloni jsme kupovali rodičům sadu nožů od tescomy a líbily se moc, posílám odkaz http://kuchynske-noze.heureka.cz/…a-se-6-nozi/
Já už pár let dělám rodičům jedlé dárky - balíčky (buď jeden velký, nebo pár malých). Do nich dávám doma dělanou marmeládu, likéry, sirupy, letos mamce ještě přidám doma dělaný krém. Pak dáváme ještě kalendář s dětmi.
Koupila bych jim nějaký poukaz do wellness hotelu nebo thajskou masáž pro dva. Mámě kupuju k narozkám nebo k Vánocům většinou vouchery do kadeř. salonu, na masáž apod., jí to vyhovuje ![]()
@Nafrněná píše:
Já jsem koupila roční předplatné časopisu o vaření za 350 Kč a je k tomu kávovar na tchibo kapsle zdarma
Kde je ta možnost???
Ještě přesně nevím, ale navrhovala jsem doma, že je posléze na nějaký poukaz víkend pryč a během toho co by byli pryč by jsme jim vymalovali a zrenovovali obyvako kuchyň, už je to potřeba. Ale nevím ještě jestli to letos vyjde.
Ne na Vánoce, ale už jsme jim tak loznici dělali.
Oni odjeli, že na 3 týdny do lázní, tak my, že pojedeme jak odjedou vymalovat atd.to jsme udělali nábytek na skládali doprostřed místnosti než dojde nový. A jeli jsme dom a druhou část, že dotahneme dokonce, až dojedou segre. Ovšem stalo se nám mimo nás plán. Ze otec se vrátil po 2 dnech, jen si něco doma zapomněl, teď viděl rozbombardovanou loznici, myslel si, že tam byli zlodeji, tak jsme museli z pravdou ven a bylo po překvapení
.
Já jim letos koupim Alkoholtester, naši pořádají často oslavy a posezení u nich na zahradě a už hodněkrát jsme si říkali, že by se hodil. Mamce pak ještě nějaké knížky a taťkovi doutníky.
Letos jsem uplně bezradná. Mamce jsem vždycky něco vymyslela nebo byla se mnou, tak si něco zkusila. Jenže letos nic nechce. Všechno mají, nic nechtějí a když něco chtějí, tak si to koupí. Nemůžu koupit nic na sebe, šály (výslovně řekla, že to nechce, že toho má hodně), tašky si koupila teď dvě, poukaz na masáž, ke kadeřnici prostě nechce!, balíček jídla - nechce, spousta dobrot jí nechutná a hlavně nedělá dobře (kolikrát dostali balíček od někoho a pak to tam leželo), vitamíny má, do divadla nepůjde, svíčky nechce, alkohol nepije. Já fakt nevím. Budu ráda za jakoukoliv radu - může to být společný dárek nebo pro každého zvlášť. Chtěla bych fakt něco, co potěší, překvapí. Přemýšlím nad tím dlouho. ![]()