Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@zrcadlo díky, mamka i tchýně mají narozeniny hned na začátku ledna a vždycky bádáme, co po Vánocích koupit a tohle je k narozkám super ![]()
@zrcadlo píše:
Nebo pro zajímavost kýbl sloního trusu ze zoo jako hnojivo pro zahrádkáře apod. My si dáváme vždycky takovéto drobnosti, ale s nápadem, třeba z rychlovarné konvice by naši fakt radost neměli.
hnojivo? jako dárek??? tak to by mne nikdy nenapadlo
@minoe píše:
![]()
hnojivo? jako dárek??? tak to by mne nikdy nenapadlo
Pro zapáleného zahrádkáře z malé zahrádkářské oblasti byl veliký kýbl sloního trusu v originál balení z pražské Zoo fakt super dárek, obzvlášť proto, že dopředu upozorňoval, že k narozeninám nic nechce. Všem sousedům zahrádkářům se chlubil, jak ho rodina poslouchá, že nic nechtěl, tak dostal ho.no a dokonce sloní. My se moc vážně nebereme ![]()
@zrcadlo píše:
PVšem sousedům zahrádkářům se chlubil, jak ho rodina poslouchá, že nic nechtěl, tak dostal ho.no a dokonce sloní.
Pořád jsem nic nevymyslela. Když už mě něco napadne, tak oni si to zrovna ten den koupí.
![]()
@Sára 1 zakaž jim na dva týdny kupovat cokoliv kromě základních potravin.
Já tohle znám, manželovi jsem tento „zákaz“ jeden rok opravdu musela dát. ![]()
@Titty Když nejhorší na tom je, že oni nic nechtějí - od nás. Nechtějí, abychom utráceli. Vše si radši koupí sami. Takže já když něco vymyslím, tak to musím koupit fakt tajně. Letos se s nima fakt nedomluvím. No a když to bude tajně, tak zase radši žádné větší věci, abych to nevybrala špatně.
@zrcadlo píše:
Pro zapáleného zahrádkáře z malé zahrádkářské oblasti byl veliký kýbl sloního trusu v originál balení z pražské Zoo fakt super dárek, obzvlášť proto, že dopředu upozorňoval, že k narozeninám nic nechce. Všem sousedům zahrádkářům se chlubil, jak ho rodina poslouchá, že nic nechtěl, tak dostal ho.no a dokonce sloní. My se moc vážně nebereme
…
některé věci pod Vánoční stromek asi nepatří..
Nevím, na co čekám. Vánoce, svátky, narozeniny jsou čím dál tím větší utrpení. Rodiče nic nechtějí. Pokud něco chtějí, tak si to koupí. Už jsem to opět řešila s mamkou. Je to horší a horší. Poukaz kamkoliv nechce. Vitamíny nechce, předplatné časopisu (použila jsem loni, ale letos mě ještě předtím, než jsem na to stihla pomyslet, varovala, že už nechce), oblečení nechce, chce si vybrat sama. Chtěla kabelku, ale varovala mě, že jí nesmím žádnou koupit, že si ji chce vybrat sama. Jenže ona si ji vybere, koupí a nechce ji ode mě zaplatit. Nic nechtějí. Jídlo - abych udělala nějaký balíček - nechtějí. Prostě nic nic nic. A já jsem zoufalá. Jsem jim vděčná za to, co pro mě všechno dělají a ráda bych jim udělala radost. Ale asi budou mít radost, když jim nedám nic. Už jsem za poslední roky vyčerpala všechny možnosti. A jak to mám vysvětlit dětem, že nebudou mít pod stromečkem nic? Knížky nové nechce - chodí do knihovny. Když se jí náhodou líbí nějaká drobnost, tak si ji koupí. Svíčky nechce - má toho hodně. Všeho má hodně. Jsem zoufalá. Nic nevyrábí.
Jo moje mamka taky nic nechce. Dávám něco dobrého na zub a děláme fotokalendar s fotkami dětí, to ji potěší nejvíc ![]()
To znám, ani kosmetický balíček nebo čaj/kafe? Ať je pod stromečkem alespoň něco?
@Sára 1 Co nějaký jednodenní výlet/zájezd. Já své rodiče letos posílám na koncert, na který už dlouho chtěli, ale u toho koncertu taky záleží kolik jim je a jak se cítí. Nebo třeba do zoo, nebo bazén, vánoční trhy kdekoli,… takových různých zájezdů je hromada a i za pro tebe přijatelnou cenu ![]()
@Sára 1 moje babicka je to stejny… respektuje jen poukaz na wellness kam jezdime spolu, ostatni by chtela rozdat.. ale pak kdyz mluvim s mamkou tak babicka ty veci pouziva a neposila dal
ona oceni dobre bile vino, letos ji kupuju hrejivou botu tak to vim ze nam bude nutit ale az odjedem tak to pujde vyzkouset
to zas deda ma radost z kazdeho balicku co se mu dostane do ruky ![]()
@Kriss Tina píše:
Jo moje mamka taky nic nechce. Dávám něco dobrého na zub a děláme fotokalendar s fotkami dětí, to ji potěší nejvíc
To jsem taky zkoušela - v žádném případě - nechce fotokalendář ani nic jiného. Stačí jí pár fotek, co dostane ze školkového focení. Ty si dává na nástěnku a postupně mění.
@bublinek píše:
To znám, ani kosmetický balíček nebo čaj/kafe? Ať je pod stromečkem alespoň něco?
Kosmetiku nechce - používá jen pár věcí a nechce je měnit. A vše má. Takže nesmím. Kafe má několik v zásobě - koupí vždy v akci. Nesmím jí to koupit. To bych ji naštvala, kdybych to koupila za víc.