Dárky pro rodiče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15541
15.11.19 21:19
@a12 píše:
A jeste me napadlo, my delali babičkam a dedeckum skleneny ozdoby na stromecek muzes tam nechat napsat treba babicce, jmena vnoucat nebo tak neco.. Babicka a tchan si je pak davaj na stromecek my je třeba mame na takovym stojanku jako dekoraci..
Pak jsem si koupila skleneny ozdoby jen cerveny a zlaty bez zdobení, doma jsem mela takový ty trpitky tak jsem si je sama dozdobila, napsala jména deti a davam si je na stromecek.. A pojala jsem to jako darek od deti, vetsinou na darky rodicu pisu totiz mamka, tatka.. A u tehlech darku kde jsou děti, třeba kalendare pisu babicka, deda..

To je krásný nápad. Už jsem to zrealizovala loni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
15.11.19 21:20

@Sára 1 a ted budu možná rýpavá, ale napadá mě jedna možnost, říct mámě, aby vám nekazaila Vánoce..
Já tot oměla celé dětství, že máma byla otrávená z Vánoc ai ty dárky celkově, ale ted mám děti a jasně- i ted minulýá týdne jsem ji říkala.. že prostě vím, že nemá ráda Vánoce, přijdou ji dárky zbytzečné, ale že bych ocenila, aby si to nechala pro sebe, že prostě ty děti to vnímají.. bydlí ted s náma, protože ji zemřel přítel, a vím jaká je, takže je to pár dní co jsem ji to narovinu řekla, že jako chápu, že někdo neni odvázaný z Vánoc, ale že prostě i kvůli dětem by nemusela být otrávená a mít radost..
Pochopila, dokonce plánuje s dětmi perníky péct a už to neni od října, jak se netěší na Vánoce, a že nic nechce, už je to, že jenom maličkost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15541
15.11.19 21:20
@keinvorschezavatko píše:
Tak co tohle :lol:

Kde to mají? A kolik to stojí???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luccifera
15.11.19 21:21

Já bych opravdu nic nedávala, kde nevím nebo vidím nelibost, tak to prostě neřeším. Sama nesnáším dárky hebla za každou cenu. Líbilo semi tady návrh na domácí cukroví vyrobené s dětma akonec.

• Citovat
  • Upravit
15.11.19 21:23

@Sára 1
Skoro každý eshop s dárkovým zbožím. Stojí to kolem stovky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15541
15.11.19 21:24
@Janasas píše:
@Sára 1 a ted budu možná rýpavá, ale napadá mě jedna možnost, říct mámě, aby vám nekazaila Vánoce..
Já tot oměla celé dětství, že máma byla otrávená z Vánoc ai ty dárky celkově, ale ted mám děti a jasně- i ted minulýá týdne jsem ji říkala.. že prostě vím, že nemá ráda Vánoce, přijdou ji dárky zbytzečné, ale že bych ocenila, aby si to nechala pro sebe, že prostě ty děti to vnímají.. bydlí ted s náma, protože ji zemřel přítel, a vím jaká je, takže je to pár dní co jsem ji to narovinu řekla, že jako chápu, že někdo neni odvázaný z Vánoc, ale že prostě i kvůli dětem by nemusela být otrávená a mít radost..
Pochopila, dokonce plánuje s dětmi perníky péct a už to neni od října, jak se netěší na Vánoce, a že nic nechce, už je to, že jenom maličkost

Ona to nijak kazit nechce, ale absolutně ji to stresuje, že já to řeším, vymýšlím, sháním. A hlavně nic nechce a nechce to řešit. Mě to na jednu stranu štve, protože to abych vymyslela dárky pro děti od všech, koupila to, proč se s tím jako balím a přidělávám si práci. Je toho pak pro mě strašně moc - ale to by mi nevadilo, kdybych věděla co! S tchyní a tchánem to je to samé. Když přijdu s návrhem, tak ho často zavrhnou a když jsme koupili něco bez domluvy, tak to byl tchán schopný vrátit, ať si to necháme, že to využijeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15541
15.11.19 21:25
@keinvorschezavatko píše:
@Sára 1
Skoro každý eshop s dárkovým zbožím. Stojí to kolem stovky :)

Akorát mamka by to moc neocenila. Asi bych ji naštvala. Dá se to použít aspoň tak, že se do toho dá něco dát. Já jim stejně něco dám, i kdybych měla nakoupit fakt ponožky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61196
15.11.19 21:27
@Sára 1 píše:
To je krásný nápad. Už jsem to zrealizovala loni.

Ty jo, ale ta moje hrubka tam :zed: :oops:
V neodcitovanym uz jsem to opravila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15541
15.11.19 21:28
@a12 píše:
Ani stolni kalendář? Pak jsou taky dobry darky magnetky na lednici z fotek deti třeba

Mamka nesnáší magnetky na lednici. Ani s fotkama dětí nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
15.11.19 21:32

U našich je to stejné, ale co neodmítli a i se tvářili nadšeně - museli :lol: - děti jim udělaly knížku poukázek- drbání na zádech, objetí, mazlení, venčení pejska, nádobí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15541
15.11.19 21:32
@Helen78 píše:
Ještě mě napadlo s tou kabelkou, že si jí mamka může vyhlídnout na netu a ty ji pak objednáš nebo vyzvedneš, třeba baťa nebo deichman, tam je i hodnocení.

Kabelku už si koupila a nechce ji zaplatit. Přitom jsem jí to říkala, že ať si vybere, že jí ji zaplatím. Nechtěla, abych ji vybrala já. No a koupila si ji a nechce ani slyšet o tom, že bych ji zaplatila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15541
15.11.19 21:33
@Hanulínek píše:
U našich je to stejné, ale co neodmítli a i se tvářili nadšeně - museli :lol: - děti jim udělaly knížku poukázek- drbání na zádech, objetí, mazlení, venčení pejska, nádobí…

Když děti jsou malé - dárky nedávají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61196
15.11.19 21:33
@Sára 1 píše:
Ona to nijak kazit nechce, ale absolutně ji to stresuje, že já to řeším, vymýšlím, sháním. A hlavně nic nechce a nechce to řešit. Mě to na jednu stranu štve, protože to abych vymyslela dárky pro děti od všech, koupila to, proč se s tím jako balím a přidělávám si práci. Je toho pak pro mě strašně moc - ale to by mi nevadilo, kdybych věděla co! S tchyní a tchánem to je to samé. Když přijdu s návrhem, tak ho často zavrhnou a když jsme koupili něco bez domluvy, tak to byl tchán schopný vrátit, ať si to necháme, že to využijeme.

Jenze v tom stresu si kvuli tomu, ze jim se nic nelibi.. Kdyby si proste bez řečí rozbalili třeba nakou tu kosmetiku, darkovy baleni caju.. Hezky poděkovali a hotovo.. Tak neni nutny se z toho nejak stresovat..
Ja třeba mámě kdysi davala peceny čaje, další rok kvetouci.. A radost z toho mela.. Tata ten pije hodně caj tak jsem mu koupila naky v globosu, takovy vetsi darkovy baleni a pak mi rikal, ze byly moc dobry kde jsme je kupovali.. Fakt i s takovou blbosti jim udelame radost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15733
15.11.19 21:34

@Sára 1 Kam chodí běžně na nákupy potravin? Globus, Lidl, kaufland? Myslím, že všude se dá koupit karta na určitou částku s kterou se dá platit. To bych jim dala, k tomu ten los za 20kc, nejaky výtvor od dětí a hotovo, když už teda ten dárek musí nutně byt :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15541
15.11.19 21:35

Jste moc hodné za tipy. Fakt moc děkuju. Použila bych i ty krabice - od největší k nejmenší a dovnitř opravdu třeba jen kravinku za pár korun - to nic bych tam asi nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný