Dárky pro rodiče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15492
15.11.19 21:01
@Anonymouska píše:
V tom pripade bych ji koupila alespon blahoprani nebo jak to rict, k vanocum a treba koupit kytici ruzi, nebo oblibenych kvetin, a do te kytice dat par bonbonu nebo tak neco aslespon :lol:

Má před Vánocema svátek - dostane kytek dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
15.11.19 21:02

Nebo upec z pernicku domecek, a napis jejch jmeno a rok 2019 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15492
15.11.19 21:03
@Anna85 píše:
A co poukaz na focení s vnoucatama? To bude hezká pamatka i pro ne.

Táta by v žádném případě nešel. Mamka taky nechtěla. Nakonec jsem ji dotáhla na focení a donutila ji nechat se vyfotit. Příště ale už nechtěla. Ani tam s náma nechce jet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
15.11.19 21:06

@Sára 1 a co poukaz třeba k Batovi na okuv a nebo na Teta kosmetika.. Neznáme tvoji mámu, ale já dostala poukaz za 1500 kč to Tety a ráda si kupuju šminky :mrgreen: a byla jsem nadčená..
Tchýni jsme dali za 2500 kč na na obuv a tato ořvala :mrgreen:
Vybere si sama a myslím žádnou normální ženská neřekne, že obuv a kosmetika je zbytečnost :mrgreen: :nevim:

Příspěvek upraven 15.11.19 v 21:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15492
15.11.19 21:08
@a12 píše:
Jako to je sileny ale.. To ja bych teda byla dost nastvana na ne..
Jako kdyby mi i skoro vynadali za fotky dětí v kalendáři? To uz je fakt moc..
A co třeba fotokniha teda? Jestli to tu nepadlo..
Prostě bych ji teda koupila kosmetiku co pouziva atd. A jestli bude mít řeči, tak bych ji uzemnila, ze jsou vanoce a at neresi jestli to bylo drazsi než za kolik to kupuje a blabla..
At nekazi vanoce

Kalendář chce jen Krásnou paní (ten dostane k svátku) a dva nechce - nemá je kam dát. Radši jsem se zeptala, když budu dělat pro tchyni, tak bych rovnou objednala 2 kusy - nechce, nemá to kam dát a ještě mě sprdla, že si přidělávám práci. Fotoknihu jsem už taky jednou dělala. Párkrát jsem se už za ty roky ptala - nechce. Kosmetiku skoro žádnou nepoužívá - krémy má vždy v zásobě a dekorativní kosmetiku si chce vybrat sama - i tu blbou barvu na vlasy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61110
@Bubla Bůčková píše:
Jinak někomu, kdo nechce nic, tak jídlo s delší trvanlivosti. Moje ségra neví, co švagrovi, tak dostal tuňáka, olivy.. Hele stojí to ke stovce a za půl roku do testovinoveho salátu :nevim: jen poslouchat, nekupovat všem „čokoládu“. Ale balíček drahých těstovin, ty olivy, tuňák… Já pak dávám i vánoční ubrousky. Ostrý nůž… Vloni nám mamka tablety do myčky (já vím, že tohle spousta lidí nesnáší, ale popravdě co jako :nevim: ) nebo rodičům prolustrovat koupelnu a koupit krém, šampon…

Ja treba mam letos v planu nasim koupit kapsle do kavovaru, taky to neni úplně levný a fakt nevím co kupovat.. Tak jsem okoukla jakej maj a mam darek :mrgreen:
Taky rikaj, že nic nechtej, ale za nic co jim koupíme teda nejsou nastvany. Reknou treba, ze jsme blazni a proc to kupujem, ale radost z darku maj..
Tchyně ta si klidně rekne :mrgreen: letos uz rekla naky darky a sama s tim prisla :mrgreen: tchan ten si taky klidne koupi neco sam a pak nám to da na zabalení.. Aspon s tim nemame tolik starosti..
Na druhou stranu se i oni nás ptaj co bysme chtěli, tchyne třeba jestli nepotrebuju kalhoty nebo něco ze by mi je zaplatila, ale mne je zas blby ji da treba účet na litr :nevim: přítel si takhle treba neco taky sam koupi a da jim k zabaleni..
Ja si teda sama nic nekupuju, maximalne s přítelem, ze si koupím treba něco na sebe, boty, kabelku a on mi to zaplati a dam to pod stromeček :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144

Já dávám zážitky. Někdy pro rodiče jako pár, jindy jako zážitek pro mě a mamku. Bývá to vždycky fajn holčičí strávený čas :hug:. Před pár lety to třeba byly lístky pro mě a mamku do Národního divadla na balet, táta by to úplně neocenil, tak jsme šly spolu, spojily to s hezkou večeři a zimní Prahou. Co se týče těch společných pro oba rodiče - jedem rok to byly lístky na koncert jejich oblíbené kapely, jeden rok prodloužený víkend v Krkonoších. Naši rádi lyžuji, takže loni jsem jim koupila permanentku na svah. Letos plánuji lístky na profi taneční ples do Národního domu a k tomu přespání v hotelu, páč nejsou pražští. Snad to ocení - oba velmi rádi tančí a mamka byla profesionální tanečnice, navíc tam hraje jejich oblíbený orchestr :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
15.11.19 21:11

Normalne byt tebou upecu chaloupku z perniku, na to napisu jejich jmena a rok 2019 a pridam dovnitr poukazku napr do drogerky nebo tak, jak uz tady nekdo psal :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15284
15.11.19 21:11

@Sára 1 Tak jim nedávej nic, dětem řekni, že si děda s babičkou nic nepřáli, proto nic nedostali, vánoce snad nejsou povinnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15492
15.11.19 21:12
@Janasas píše:
@Sára 1 a co poukaz třeba k Batovi na okuv a nebo na Teta kosmetika.. Neznáme tvoji mámu, ale já dostala poukaz za 1500 kč to Tety a ráda si kupuju šminky :mrgreen: a byla jsem nadčená..
Tchýni jsme dali za 2500 kč na na obuv a tato ořvala :mrgreen:
Vybere si sama a myslím žádnou normální ženská neřekne, že obuv a kosmetika je zbytečnost :mrgreen: :nevim:Příspěvek upraven 15.11.19 v 21:08

Do Tety už jsem kupovala a i brácha - ale už to bylo několikrát za sebou. Ty boty - to nevím, ona si stěžuje, že někde na svoji nohu žádné boty nesežene, takže bych ji spíš naštvala. Tady poblíž nejsou žádné pořádné obuvi a musela by jet někam dál s tátou a vlastně by ji to spíš zavazovalo dojet tam a ještě by si nevybrala. Poukaz můžu dát jen někam, co je blízko. Ale v podstatě nemá poukazy ráda. Na kosmetiku, masáž nepůjde - nedělá jí to dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
15.11.19 21:16

Moje mamka je to samé…Jednou jsem udělala-velká krabice, do ní menší a menší, celkem byly tušít 4 krabice a v té nejmenší byl jen lístek se vzkazem: velké prázdné nic… pod tím menším písmem napsáno: zvu vás na večeři… mělo to úspěch ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61110
15.11.19 21:17
@Sára 1 píše:
Má před Vánocema svátek - dostane kytek dost.

A jeste me napadlo, my delali babičkam a dedeckum skleneny ozdoby na stromecek muzes tam nechat napsat treba babicce, jmena vnoucat nebo tak neco.. Babicka a tchan si je pak davaj na stromecek my je třeba mame na takovym stojanku jako dekoraci..
Pak jsem si koupila skleneny ozdoby jen cerveny a zlaty bez zdobení, doma jsem mela takový ty trpytky tak jsem si je sama dozdobila, napsala jména deti a davam si je na stromecek.. A pojala jsem to jako darek od deti, vetsinou na darky rodicu pisu totiz mamka, tatka.. A u tehlech darku kde jsou děti, třeba kalendare pisu babicka, deda..

Příspěvek upraven 15.11.19 v 21:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15492
15.11.19 21:17
@Anonymouska píše:
Normalne byt tebou upecu chaloupku z perniku, na to napisu jejich jmena a rok 2019 a pridam dovnitr poukazku napr do drogerky nebo tak, jak uz tady nekdo psal :lol:

Jé, to je hezký nápad s těma chaloupkama. Tátu bych nepotěšila. Horší je na tom to, že to děláme spolu a bylo by divný, kdybych v tom našem množštví to chtěla najednou dělat sama. Dělávala jsem 3 chaloupky, ale už polevuju - to zabere hrozně moc času, který před Vánocema moc nemám (bývám déle v práci a ještě mají děti spoustu akcí) a nejsem zrovna moc zručná. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61110
15.11.19 21:19
@Sára 1 píše:
Kalendář chce jen Krásnou paní (ten dostane k svátku) a dva nechce - nemá je kam dát. Radši jsem se zeptala, když budu dělat pro tchyni, tak bych rovnou objednala 2 kusy - nechce, nemá to kam dát a ještě mě sprdla, že si přidělávám práci. Fotoknihu jsem už taky jednou dělala. Párkrát jsem se už za ty roky ptala - nechce. Kosmetiku skoro žádnou nepoužívá - krémy má vždy v zásobě a dekorativní kosmetiku si chce vybrat sama - i tu blbou barvu na vlasy.

Ani stolni kalendář? Pak jsou taky dobry darky magnetky na lednici z fotek deti třeba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.11.19 21:19

Tak co tohle :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat