Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymouska píše:
V tom pripade bych ji koupila alespon blahoprani nebo jak to rict, k vanocum a treba koupit kytici ruzi, nebo oblibenych kvetin, a do te kytice dat par bonbonu nebo tak neco aslespon
Má před Vánocema svátek - dostane kytek dost.
Nebo upec z pernicku domecek, a napis jejch jmeno a rok 2019 ![]()
@Anna85 píše:
A co poukaz na focení s vnoucatama? To bude hezká pamatka i pro ne.
Táta by v žádném případě nešel. Mamka taky nechtěla. Nakonec jsem ji dotáhla na focení a donutila ji nechat se vyfotit. Příště ale už nechtěla. Ani tam s náma nechce jet.
@Sára 1 a co poukaz třeba k Batovi na okuv a nebo na Teta kosmetika.. Neznáme tvoji mámu, ale já dostala poukaz za 1500 kč to Tety a ráda si kupuju šminky
a byla jsem nadčená..
Tchýni jsme dali za 2500 kč na na obuv a tato ořvala ![]()
Vybere si sama a myslím žádnou normální ženská neřekne, že obuv a kosmetika je zbytečnost
![]()
Příspěvek upraven 15.11.19 v 21:08
@a12 píše:
Jako to je sileny ale.. To ja bych teda byla dost nastvana na ne..
Jako kdyby mi i skoro vynadali za fotky dětí v kalendáři? To uz je fakt moc..
A co třeba fotokniha teda? Jestli to tu nepadlo..
Prostě bych ji teda koupila kosmetiku co pouziva atd. A jestli bude mít řeči, tak bych ji uzemnila, ze jsou vanoce a at neresi jestli to bylo drazsi než za kolik to kupuje a blabla..
At nekazi vanoce
Kalendář chce jen Krásnou paní (ten dostane k svátku) a dva nechce - nemá je kam dát. Radši jsem se zeptala, když budu dělat pro tchyni, tak bych rovnou objednala 2 kusy - nechce, nemá to kam dát a ještě mě sprdla, že si přidělávám práci. Fotoknihu jsem už taky jednou dělala. Párkrát jsem se už za ty roky ptala - nechce. Kosmetiku skoro žádnou nepoužívá - krémy má vždy v zásobě a dekorativní kosmetiku si chce vybrat sama - i tu blbou barvu na vlasy.
@Bubla Bůčková píše:
Jinak někomu, kdo nechce nic, tak jídlo s delší trvanlivosti. Moje ségra neví, co švagrovi, tak dostal tuňáka, olivy.. Hele stojí to ke stovce a za půl roku do testovinoveho salátujen poslouchat, nekupovat všem „čokoládu“. Ale balíček drahých těstovin, ty olivy, tuňák… Já pak dávám i vánoční ubrousky. Ostrý nůž… Vloni nám mamka tablety do myčky (já vím, že tohle spousta lidí nesnáší, ale popravdě co jako
) nebo rodičům prolustrovat koupelnu a koupit krém, šampon…
Ja treba mam letos v planu nasim koupit kapsle do kavovaru, taky to neni úplně levný a fakt nevím co kupovat.. Tak jsem okoukla jakej maj a mam darek ![]()
Taky rikaj, že nic nechtej, ale za nic co jim koupíme teda nejsou nastvany. Reknou treba, ze jsme blazni a proc to kupujem, ale radost z darku maj..
Tchyně ta si klidně rekne
letos uz rekla naky darky a sama s tim prisla
tchan ten si taky klidne koupi neco sam a pak nám to da na zabalení.. Aspon s tim nemame tolik starosti..
Na druhou stranu se i oni nás ptaj co bysme chtěli, tchyne třeba jestli nepotrebuju kalhoty nebo něco ze by mi je zaplatila, ale mne je zas blby ji da treba účet na litr
přítel si takhle treba neco taky sam koupi a da jim k zabaleni..
Ja si teda sama nic nekupuju, maximalne s přítelem, ze si koupím treba něco na sebe, boty, kabelku a on mi to zaplati a dam to pod stromeček ![]()
Já dávám zážitky. Někdy pro rodiče jako pár, jindy jako zážitek pro mě a mamku. Bývá to vždycky fajn holčičí strávený čas
. Před pár lety to třeba byly lístky pro mě a mamku do Národního divadla na balet, táta by to úplně neocenil, tak jsme šly spolu, spojily to s hezkou večeři a zimní Prahou. Co se týče těch společných pro oba rodiče - jedem rok to byly lístky na koncert jejich oblíbené kapely, jeden rok prodloužený víkend v Krkonoších. Naši rádi lyžuji, takže loni jsem jim koupila permanentku na svah. Letos plánuji lístky na profi taneční ples do Národního domu a k tomu přespání v hotelu, páč nejsou pražští. Snad to ocení - oba velmi rádi tančí a mamka byla profesionální tanečnice, navíc tam hraje jejich oblíbený orchestr ![]()
Normalne byt tebou upecu chaloupku z perniku, na to napisu jejich jmena a rok 2019 a pridam dovnitr poukazku napr do drogerky nebo tak, jak uz tady nekdo psal ![]()
@Sára 1 Tak jim nedávej nic, dětem řekni, že si děda s babičkou nic nepřáli, proto nic nedostali, vánoce snad nejsou povinnost.
@Janasas píše:
@Sára 1 a co poukaz třeba k Batovi na okuv a nebo na Teta kosmetika.. Neznáme tvoji mámu, ale já dostala poukaz za 1500 kč to Tety a ráda si kupuju šminkya byla jsem nadčená..
Tchýni jsme dali za 2500 kč na na obuv a tato ořvala
Vybere si sama a myslím žádnou normální ženská neřekne, že obuv a kosmetika je zbytečnost![]()
Příspěvek upraven 15.11.19 v 21:08
Do Tety už jsem kupovala a i brácha - ale už to bylo několikrát za sebou. Ty boty - to nevím, ona si stěžuje, že někde na svoji nohu žádné boty nesežene, takže bych ji spíš naštvala. Tady poblíž nejsou žádné pořádné obuvi a musela by jet někam dál s tátou a vlastně by ji to spíš zavazovalo dojet tam a ještě by si nevybrala. Poukaz můžu dát jen někam, co je blízko. Ale v podstatě nemá poukazy ráda. Na kosmetiku, masáž nepůjde - nedělá jí to dobře.
Moje mamka je to samé…Jednou jsem udělala-velká krabice, do ní menší a menší, celkem byly tušít 4 krabice a v té nejmenší byl jen lístek se vzkazem: velké prázdné nic… pod tím menším písmem napsáno: zvu vás na večeři… mělo to úspěch ![]()
@Sára 1 píše:
Má před Vánocema svátek - dostane kytek dost.
A jeste me napadlo, my delali babičkam a dedeckum skleneny ozdoby na stromecek muzes tam nechat napsat treba babicce, jmena vnoucat nebo tak neco.. Babicka a tchan si je pak davaj na stromecek my je třeba mame na takovym stojanku jako dekoraci..
Pak jsem si koupila skleneny ozdoby jen cerveny a zlaty bez zdobení, doma jsem mela takový ty trpytky tak jsem si je sama dozdobila, napsala jména deti a davam si je na stromecek.. A pojala jsem to jako darek od deti, vetsinou na darky rodicu pisu totiz mamka, tatka.. A u tehlech darku kde jsou děti, třeba kalendare pisu babicka, deda..
Příspěvek upraven 15.11.19 v 21:26
@Anonymouska píše:
Normalne byt tebou upecu chaloupku z perniku, na to napisu jejich jmena a rok 2019 a pridam dovnitr poukazku napr do drogerky nebo tak, jak uz tady nekdo psal
Jé, to je hezký nápad s těma chaloupkama. Tátu bych nepotěšila. Horší je na tom to, že to děláme spolu a bylo by divný, kdybych v tom našem množštví to chtěla najednou dělat sama. Dělávala jsem 3 chaloupky, ale už polevuju - to zabere hrozně moc času, který před Vánocema moc nemám (bývám déle v práci a ještě mají děti spoustu akcí) a nejsem zrovna moc zručná. ![]()
@Sára 1 píše:
Kalendář chce jen Krásnou paní (ten dostane k svátku) a dva nechce - nemá je kam dát. Radši jsem se zeptala, když budu dělat pro tchyni, tak bych rovnou objednala 2 kusy - nechce, nemá to kam dát a ještě mě sprdla, že si přidělávám práci. Fotoknihu jsem už taky jednou dělala. Párkrát jsem se už za ty roky ptala - nechce. Kosmetiku skoro žádnou nepoužívá - krémy má vždy v zásobě a dekorativní kosmetiku si chce vybrat sama - i tu blbou barvu na vlasy.
Ani stolni kalendář? Pak jsou taky dobry darky magnetky na lednici z fotek deti třeba