Dárky pro rodiče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13955
5.12.15 08:01

Ja bych chtela tatovi koupit elektrokolobezku, ale nakupujem pro 12 lidi tak je to docela drahy. Nejaky vychytavky do kuchyne, robo vysavac, elektrickej umyvac oken, rychlovarnou konvici s nastavenim stupnu, kvalitni kavu a mlynek???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4316
5.12.15 08:02

My jsme našim koupili předloni foťák, loni hard disc a na to nahráli fotky deti a filmy co mají rádi, aby se nemuseli prohrabovat stohy dvd. Radost jim to udělalo. Letos budeme kupovat asi tv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
5.12.15 08:03

@Bobsh jj TV taky uvazujeme pro mamku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kocmanda
5.12.15 08:07

Tak já kupuju pravidelně každý rok rodině prevenci, zdraví od Nahrinu, aloe, narosan vitaminovy…každý nadšen

• Citovat
  • Upravit
4009
5.12.15 08:17
@Sára 1 píše:
Letos jsem uplně bezradná. Mamce jsem vždycky něco vymyslela nebo byla se mnou, tak si něco zkusila. Jenže letos nic nechce. Všechno mají, nic nechtějí a když něco chtějí, tak si to koupí. Nemůžu koupit nic na sebe, šály (výslovně řekla, že to nechce, že toho má hodně), tašky si koupila teď dvě, poukaz na masáž, ke kadeřnici prostě nechce!, balíček jídla - nechce, spousta dobrot jí nechutná a hlavně nedělá dobře (kolikrát dostali balíček od někoho a pak to tam leželo), vitamíny má, do divadla nepůjde, svíčky nechce, alkohol nepije. Já fakt nevím. Budu ráda za jakoukoliv radu - může to být společný dárek nebo pro každého zvlášť. Chtěla bych fakt něco, co potěší, překvapí. Přemýšlím nad tím dlouho. :(

Pobyt na horach?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
5.12.15 08:23

U nas je to podobne, a nechci, aby ten darek se pak jen nekam strcil. Tak jsem rodicum udelala fotokalendar na zed.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
5.12.15 08:23

Tchánovcům letos budeme kupovat kvalitní povlečení vždycky si kupujou to z Kauflandu za 200 a pak se tchyně diví že po prvním vyprání nedrží barvy. S mým tátou je to jednoduchý ten do rodiny vypustí seznam tak 30knížek co ještě nemá a nějak se o to podělíme. Horší je to s mojí mamkou u té letos ještě nevím, asi jí zabalím do krabice vnuka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
744
5.12.15 08:26

Ja letos davam rodičům jeden z darku puzzle s fotkou nasi dcery

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
5.12.15 08:41

Já mamce poukázku na kvalitní kosmetiku (ještě na kosmetice nebyla za takové zbytečnosti je prý škoda utrácet peníze) balíček kosmetiky, mixér, proutěný košíček je tady na ty cajky ujetá. Tátovi meteostanici, nějakou kosmetiku, koženou peněženku. A kadím na ně… :D a tchánovcům vertikutátor či jak se tomu nadává. :D To obstará manžel :D A osobní váhu do kuchyně balíček se nějakejma dobrotama a nazdar bazar..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1879
5.12.15 08:56

@Sára 1 švagrová mi ted říkala o digitálním fotorámečku :) je to rámeček na flashku, fotky se pak samy mění a funguje to i jako meteostanice :)ale zas jestli nemá vnoučata nebo tak tak se to asi moc nevyužije :)a co kosmetika ta mě třebqa nikdy neurazí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1035
5.12.15 09:40

Mamka- zahradní box, kosmetiku a pojízdný vozík na listí :) Tatka- vitamíny :) je to těžký jim něco kupovat, vše mají a co chtějí si koupí. Loni dostali lístky na koncert, něco na motorků. A predloni jsem kazdymu koupila Tv..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
5.12.15 09:48

Já jsem mamce koupila novou konvičku se sítkem na čaj ( z bonami), pak krásnou čepici ( nemá pořádnou žádnou)no a pak nějakou kosmetiku Aloe vera. jejímu přitelovi termotriko a nanosprej. Tchánovi koupíme něco na sebe a tchýni fakt nevím.
Jinak jsem zvažovala ještě nějaký zdravotní polštář s pamětovou pěnou třeba termopur nebo něco podobného. Jinak když fakt nevíme, tak kupujeme jedlý koš.
Každému tak za cca 1000-1500, dražší dárky si fakt nedáváme. Ani oni nám. máme za to, že Vánoce jsou hlavně pro děti a není třeba se nějak předhánět obr dárkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
5.12.15 10:01

Když už jsme nevěděli co, tak jsme jim koupili poukázku do marketu, kterej mají blízko, ať si pořídí, co chtějí a myslím, že to mělo docela úspěch. Jinak jsme třeba pořizovali dražší krém na vrásky (máma by si ho sama nepořídila), knížky, tablet, pouzdro, SD kartičku, fotorámeček, k tomu flešku, meteostanici, bublinkovou koupel (takovej ten přístroj, co dělá bubliny), mikrovlnku na chatu a taky jsme přemýšleli nad domácí pekárnou a ebookem, jinak už nevim. Ale co je vždycky potěší jsou fotky nás se synem a vyráběla jsem pro všechny domácí mýdlo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.12.15 10:03

..

Příspěvek upraven 05.02.16 v 13:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
5.12.15 10:32

My budeme letos rodicum - tatum davat poradne zahradni hadice i s vozikama na hadice, dlouhe a kvalitni. Maminkam venkovni susaky na pradlo od Leifheitu, takove ty se stahovacima snurama. Manzelovi (coz je pouzitelne i pro rodice) teplomer na okno, takovy jednoduchy skleneny, digitalni. A mimochodem jsem davala manzelovi pred tydnem k narozkam poukaz na kurz pro ziskani zbrojaku (ja pacifista!). Prababicce poukaz s penezma do konkretni optiky, potrebuje si vybrat nove bryle a sama si je nekoupi. A jinak jako vzdy skoro kazdemu nejaky fotoobraz s nasima trpaslikama, nebo ramecek s hezkou fotkou.. Ale vic napadu nemam a jsem lehce zoufala. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný