Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Mam takovou babicku. A kdyz neco dostane, posle to dal. Dostava krabici praciho prasku, protiskluzovou podlozku do vany, vypeckovavac tresni, skvely nuz apod.veci,ktere bych jinak za darek nepovazovala. Doufala jsem ze Babicko vypravej bude fajn, moc bych to chtela vyplnene, ale taky nic, je to ve skrini. Pak jeste existuje nejaky kalendar pro pametniky apod.
@Sára 1 A co třeba losy? Pověsit jim je do stromečku, ať si ten svůj milion najdou…
(jestli teda nějaký mají ) ![]()
@Jeanny21 píše:
@Sára 1 Co nějaký jednodenní výlet/zájezd. Já své rodiče letos posílám na koncert, na který už dlouho chtěli, ale u toho koncertu taky záleží kolik jim je a jak se cítí. Nebo třeba do zoo, nebo bazén, vánoční trhy kdekoli,… takových různých zájezdů je hromada a i za pro tebe přijatelnou cenu
To já bych je poslala někam, ale… když někam chtějí, tak si tam dojedou sami. Starají se o babičku a nechtějí nikam přes noc. Do bazénu je nedostanu, do ZOO jsem je vytáhla i s dětma, ale nakonec to spíš platili oni
(to si prostě nedají vymluvit). Na koncert v žádném případě (byli nedávno na jednom, ale to bylo pozvání od jednoho učinkujícího a výjimka. Nechtějí. ![]()
@tini píše:
Mam takovou babicku. A kdyz neco dostane, posle to dal. Dostava krabici praciho prasku, protiskluzovou podlozku do vany, vypeckovavac tresni, skvely nuz apod.veci,ktere bych jinak za darek nepovazovala. Doufala jsem ze Babicko vypravej bude fajn, moc bych to chtela vyplnene, ale taky nic, je to ve skrini. Pak jeste existuje nejaky kalendar pro pametniky apod.
Pracího prášku mají zásobu, všechno mají. Babičko vyprávěj - to bych mamku naštvala asi uplně nejvíc. Nebude nikdy nic psát - to ji ani nenapadne, nemá to ráda.
@danca6 píše:
@Sára 1 A co třeba losy? Pověsit jim je do stromečku, ať si ten svůj milion najdou…(jestli teda nějaký mají )
No losy kupuju, ale nesmím drahý, protože to by bylo fakt zle. Jen nějaký levný jako drobnost.
Jste moc hodné za rady. Ale je to opravdu nadlidský výkon. Kdyby si aspoň řekli o nějakou drobnost. Už mě to nebaví, když pokaždé koupím tátovi pár dobrot - klobásy a tak a pak to tam vidím, že to ani nesní.
@Sára 1 píše:
To jsem taky zkoušela - v žádném případě - nechce fotokalendář ani nic jiného. Stačí jí pár fotek, co dostane ze školkového focení. Ty si dává na nástěnku a postupně mění.
Jestli má nástěnku s fotkama a mění si je, neprošel by elektronický rámeček na fotky?
Koupila bych tedy kazdemu teple ponozky, pekne zabalila a vic nic, co se budes nervovat, deti uvidi darek a bude vyrizeno
@Sára 1 Asi opravdu nic nechtějí
Nejlepší dárek pro ně je, že jste s nimi - a to je moc krásný. Tak to prostě neřeš, poděkuj jim za to, co pro vás dělají, třeba to pro ně bude ten nej dárek ![]()
@Ivulita píše:
Jestli má nástěnku s fotkama a mění si je, neprošel by elektronický rámeček na fotky?
To mě taky napadlo - to bych spíš naštvala než potěšila. ![]()
@Anetkamor píše:
A co třeba kozu nebo kuře do Afriky, od člověka v tísni
Tak to by taky neprošlo.
@Sára 1 a proč máš pocit že bys je vším naštvala? To ti pak jako nadávají nebo co?
@danca6 píše:
@Sára 1 Asi opravdu nic nechtějíNejlepší dárek pro ně je, že jste s nimi - a to je moc krásný. Tak to prostě neřeš, poděkuj jim za to, co pro vás dělají, třeba to pro ně bude ten nej dárek
Jenže já je chci něčím potěšit. Vysiluje mě to každý rok se snažit něco vymyslet, sehnat, jemně nadhodit a zjistit, že v žádném případě. Většinou se mi pak podaří aspoň pro mamku nakonec něco sehnat, co potěší. Jenže je to čím dál tím horší a pak se blíží Vánoce a já nemám nic a i mě to stresuje. Mně je jedno, kolik by to stálo. Klidně bych nakoupila 10 věcí po pár korunách nebo jednu velkou drahou věc, ale aby to potěšilo. Já bych klidně koupila i ty ponožky, ale mají všeho dost! A pro tátu to je vůbec ještě horší.
Kdybychom někam mohly vyrazit spolu, tak bych ji třeba ukecala k něčemu na sebe, že by si to vyzkoušela a já to koupila. Jenže už chodím do práce a není kdy - to bychom musely někam s dětma a to opravdu nehrozí, když chodím pozdě domu - mamka by ani nešla. Poukazy jsou už taky naprd - už jsem to vyčerpala, kam by ji poukaz potěšil. A každý rok ten samý poukaz… Hlavně je na tom poukazu cena - to je pro ni skoro jako když jí dám peníze.
@Kriss Tina píše:
@Sára 1 a proč máš pocit že bys je vším naštvala? To ti pak jako nadávají nebo co?
Nenadávají. Ale mají pak řeči, proč to kupují a jsou naštvaní. A to taky nechci.