Dárky pro rodiče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15.11.19 21:35
@Sára 1 píše:
Akorát mamka by to moc neocenila. Asi bych ji naštvala. Dá se to použít aspoň tak, že se do toho dá něco dát. Já jim stejně něco dám, i kdybych měla nakoupit fakt ponožky.

K tomu to právě slouží :D Chytrému napověz… A k tomu bych zabalila pro každého drobnost, do obyč papíru s nápisem Něco a to znovu zabalit do vánočního papíru. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61110
15.11.19 21:35
@Sára 1 píše:
Mamka nesnáší magnetky na lednici. Ani s fotkama dětí nechce.

Ty jo :mrgreen: to je peklo ta tvoje mamka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
15.11.19 21:36

@Sára 1 -tak jim poukázky na pomoc vyrob Ty- pohlídání babičky, zalití květin, pomoc na zahradě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15492
15.11.19 21:42
@a12 píše:
Ty jo :mrgreen: to je peklo ta tvoje mamka :mrgreen:

Viď? Ale ona je strašně hodná, strašně mi pomáhá s dětma. Jen ty dárky bojkotuje. A já bych jí tak chtěla udělat radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14426
15.11.19 21:46

@Sára 1 niečo na zubnú hygienu? Ak sa kúpia lepšie pasty/kartáček atď tak je to poznať :nevim: a predsa ak nie k kúpiš niečo čo bežne používajú, tak je to ok, nie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
15.11.19 21:50

Jako když to tu tak pročítám… Tak bych jim fakt nedala nic. Nesnáším když někdo říká jak je to zbytečný, jak si stim neměl lámat hlavu, jak to bylo drahý apodobně… To mě fakt vytáčí. Děckam řekni že si nic neprali, tak Ježíšek nic nedonesl. Nemela bych na to nervy, nevdecnici :cert:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.11.19 21:56

Já to mám s rodiči podobné, nic nechtějí, protože všechno mají a jinak si všechno sami koupí. Nemají žádné koníčky, nesportují, nečtou, nemají rádi wellness, nechtějí poukazy na nic a nikam… Nejhorší je, že oni nám pravidelně pod stromeček dávají v obálce peníze. Takže něco jim koupit musím. Ale co takovým lidem chcete dát? :roll:

• Citovat
  • Upravit
417
15.11.19 22:13

Mně to příjde docela jasné. Většina rodičů, kteří nechtějí dárky, prostě nechtějí, abyste za ně utráceli. Starší generace je prostě spořivá a ví, že sami si to koupí levněji a můžou si vybrat. Třeba na mateřské-rodičovské nemáte takové příjmy a i když třeba máte, tak raději chtějí, ať si pořídíte něco pro sebe nebo pro vnoučata.
Teda neznám prarodiče, které nepotěší fotky, fotokalendář, fotokniha, ale pokud takoví existují, tak co jakýkoli ruční výrobek? Když bude vyrobený společně s vnoučaty, tak to prostě musí ocenit nebo minimálně před vnoučaty pod stromkem ocenění předstírat. Možná až toho budou mít plný barák či byt ještě ocení až jim příště koupíte vitamíny nebo nové ručníky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
15.11.19 22:32

Ja celkem chapu, ze nic nechteji, je to otravne kazdy rok neco vymyslet. Ale rozbalit si kafe nebo caj jeste nikoho nezabilo. A pokud je jejich reakce na darek, ze se nastvou, nedala bych jim fakt nic. Moje mamka taky nechtela tablet nebo novy mobil, a jak je rada, ze je ma. Tchyni, ktera taky absolutne nikdy nic nechce, jsem dala parkrat fotoknihu, pak kalendar, no a vubec ji to nezajimalo, takze jim nedavam nic uz leta a je klid. Jeste se stresovat kvuli darkum, ktere nikdo nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
16.11.19 05:59

Pokud chceš koupit dražší dárek, zkus rodičům zabalit pod stromek kartičku s potvrzením o finančním daru nějaké dobročinné organizaci. Vyhnete se tak tanečkum okolo drakům a to, co bys utratila za věci nepotřebné, půjde na dobrou věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
16.11.19 09:55

Tak naši taky nic nepotřebují. Peněz mají dost a taky by si všechno mohli koupit, ale narozdíl od těch tvých vždycky nějaký levnější dárek vymyslí. Nebo sama vidím co jim chybí nebo co by potřebovali vyměnit. Mně to teda od tvojí mámy přijde pěkně sobecký. Možná bych jí fakt nekoupila nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15492
16.11.19 10:17
@xkoup21 píše:
Tak naši taky nic nepotřebují. Peněz mají dost a taky by si všechno mohli koupit, ale narozdíl od těch tvých vždycky nějaký levnější dárek vymyslí. Nebo sama vidím co jim chybí nebo co by potřebovali vyměnit. Mně to teda od tvojí mámy přijde pěkně sobecký. Možná bych jí fakt nekoupila nic.

Tak jsem s ní ještě jednou mluvila a je to marný. Na všechno řekne NE a ještě mi řekne, že ji s tím štvu, že ji s tím otravuji v listopadu. Už na to kašlu. Koupím jí ty ponožky a bude. Ale tátovi nevím už vůbec nic. Tam je to snad ještě horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
16.11.19 11:46

@Sára 1 tak jim fakt nic nekupuj. To by me nebavilo se takhle dohadovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
816
16.11.19 13:04

Co balíček kvalitních dobrot, sýry, uzeniny, oříšky, čaje apod. a dobrou lahev? To aspoň většinou lidi využijou. Docela často tak řeším dárky když už nevím co..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15492
16.11.19 15:37
@Agnes86 píše:
Co balíček kvalitních dobrot, sýry, uzeniny, oříšky, čaje apod. a dobrou lahev? To aspoň většinou lidi využijou. Docela často tak řeším dárky když už nevím co..

Taky jsem si říkala. Ale jednou jsem zjistila, že to šetřili tak dlouho, až to bylo prošlé. A občas takhle od někoho něco dostanou a dopadne to stejně. Sýry si teď nakoupili. Oříšky mi bylo řečeno, že ne, že s těma zubama to nerozkoušou, čajů mají víc než dost, lahví taky. Všechno smetou ze stolu. Už se ptát nebudu. Nemá to cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný