Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Pokud mají starší Tv která si neporadí s přechodem na Dvb-t2 tak set top box
@MiladkaR píše:
Rodičům dávám společný dar, nějaký welness pobyt je parádní..
taky to tak řešíme nějaký wallnes nebo společný dárek rodiče jsou akční takže vždy něco vybereme na netu taď právě uvažujeme o vyhlídce balonem budou celkem překvapění už se těším jak jim to předáme ![]()
@Alušáček píše:
@Sára 1 Proč jim vnucujes dárky když je nechtějí? Moje babička byla taky taková, nikdy nic nechtěla, všechno zkritizovala, dárky nám casem vracela se slovy, že se nám to zřejmě líbilo když jsme ji to koupili, atd. Takže už X let ode mě nic nedostává, jen k narozeninám kytku, ty má ráda kupodivu
@Alušáček píše:
@Sára 1 Proč jim vnucujes dárky když je nechtějí? Moje babička byla taky taková, nikdy nic nechtěla, všechno zkritizovala, dárky nám casem vracela se slovy, že se nám to zřejmě líbilo když jsme ji to koupili, atd. Takže už X let ode mě nic nedostává, jen k narozeninám kytku, ty má ráda kupodivu
taky by to řešila kytkou
a k vyročí by jim dala Wallnes který nemůžou odmítnout určitě by jsi odpočinuly tomu věřím.
@luccifera píše:na
Já bych opravdu nic nedávala, kde nevím nebo vidím nelibost, tak to prostě neřeším. Sama nesnášínma akonec.
@16794382 píše:
Pokud mají starší Tv která si neporadí s přechodem na Dvb-t2 tak set top box
taky super nápad jelikož nemají rodiče novou televizy která to nepodporuje takže taky za mě super.
@zuza92 píše:
Já když se zeptám co chtějí, tak odpověď je taky jasná - nic. Dávám kosmetiku, to už mám okoukané co kdo používá. Nebo balíček oblíbených potravin. Sice poslouchám, že jsme si neměli dělat škodu, ale ono se to za ten rok spotřebuje. Je to jen symbolické. Dneska si prostě kdo co chce koupí hned.
Dneska rodiče taky říkají že nic nechcou, ale já převážně chci pro rodiče jen to nejlepší jelikož nás vychovaly otci jsem letos koupila pivní zážitek jelikož ochutnává nové pivička je to takový můj gurmán měl opravdu velkou radost
@klarik999 píše:
taky to tak řešíme nějaký wallnes nebo společný dárek rodiče jsou akční takže vždy něco vybereme na netu taď právě uvažujeme o vyhlídce balonem budou celkem překvapění už se těším jak jim to předáme
jé tak to je taky super nápad společný dárek pro rodiče vyhlídka balonem je skvělé to rodiče budou určitě rádi
@klarik999 píše:
taky super nápad jelikož nemají rodiče novou televizy která to nepodporuje takže taky za mě super.
u těch starších lidí je špatné ještě když tomu nerozumí jak moje babička vždycky musím přijed a všechno ji naladit taky jsme řešili novou televizy.
@Sára 1 píše:
@Ijen I toho plyšáka jsme už dávali.Fakt velkého.
plyšáka rodičům ti by mě asi hnaly jelikož je to prý pachač prachů u mojí maminky
můj otec by z toho neměl vůbec radost.
@a12 píše:
Ty joto je peklo ta tvoje mamka
musím říct za mě to taky nemám ráda mám ráda doma čistotu tak i na ledničce je to asi uchyla ![]()
@Ijen píše:
Oříšky se opravdu nehodí kvůli zubům. Já třeba tátovi nechávám nakombinovat belgické pralinky do plechovky, vždycky požádám bez oříšků. Dřív jsem mu dávala knihy, vždycky hodně četl, ale holt špatně vidí je po operaci šedého zákalu a už čtení moc nedá. Ale zařídili a zaplatili jsme mu internetovou TV aby si mohl přeskakovat reklamy a nahrávat pořady. Vloni jsme mu se synem dali obrovského plyšáka, protože si jednou postěžoval ( ne teda nám, vím to od mámy ), že jako dítě žádného plyšáka neměl. Tak dostal plyšového psa, kterého nám jako dárek k objednávce poslali z eshopu Maxík. Posadil ho doprostřed gauče a používá ho jako polštář při sledování TV. Mamce dávám kosmetickou taštičku Vichy a pak protože má na noze lupenku, tak jí vždycky zabalím pár přípravků na suchou kůži. Každý rok jinou značku aby mohla vyzkoušet co ji víc vyhovuje. Kdyby mi to vrátila s tím, že ji štvu a proč jí pořád něco dávám, tak se na to vykašlu. Tchýně nic nechce, přesně v duchu tvé mamky, tak nic nedostává. Horší je situace, kdy dotyčný nic nechce, ale běda kdyby nic nedostal. To byla babička. Cokoliv dostala bylo špatně a kdyby nedostala nic tak snad volá i do radia jak se na ní všichni vykašlali. To je pak na palici.
bych to řešila poukazem pro maminku nějaký wallnes a pro tatínka nějaký zážitek na, který by nezapomněl
to by bylo paráda potom by volal jaký dárek skvělý mu koupil syn já kupila minulý rok taky rodičům léky na klouby atd tak my nadali že nejsou žádní důchodci takže letos jsem to řešila taky tak otci jsem koupila poukaz kurz vaření jelikož furt mamce vyvyřuje tak byl strašně rád že jsi ten den užil seznámil se z novýma lidma mluvil o tom asi měsíc ![]()
@klarik999 píše:
Dneska rodiče taky říkají že nic nechcou, ale já převážně chci pro rodiče jen to nejlepší jelikož nás vychovaly otci jsem letos koupila pivní zážitek jelikož ochutnává nové pivička je to takový můj gurmán měl opravdu velkou radost
to je taky super nápad jelikož švagr slaví 40tků a je opravdu velký pivař tak děkuji moc za radu.
Většinou rodičům kupuju nějaké wellnes nebo zájezd, aby si trochu odpočinuli.
Já třeba ráda obdarovávám šperky, jelikož je to věc, kterou má člověk i celý život.
@Kikinka01 No ono ne vždy se člověk trefí do vkusu, v tomto směru bych měla docela obavy.