Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
My jsme dárky zrušili a když to tak čtu, tak to má něco do sebe… akorát dostanou stolní kalendář s dětmi - ten používají všichni a už se dotazovali, zda zas letos bude. Akorát budem muset vymyslet něco tchýni, taky jsme dávali dobroty a mělo to úspěch, ale zjistili ji cukrovku a to nedám - vybrat vhodné potraviny.
Pokud mají dům, tak třeba poukázku do Hornbachu nebo OBI (koupili si za to dveře), vyhlídkový let (tchýně nadšená), roční předplatné do divadla, letos budou dělat novou podlahu, tak asi příspěvek na to, simulátor řízení Airbasu, kurz vaření třeba indická, čínská kuchyně atd., teď jsem se dívala, že se dá dát i poukázka na velký úklid (pokud tedy zrovna ráda neuklízí sama).:) Jednou jsme dávali předplatné časopisu nebo novin, to také mělo docela úspěch.
@Šarlota4 píše:
Ja bych chtela tatovi koupit elektrokolobezku, ale nakupujem pro 12 lidi tak je to docela drahy. Nejaky vychytavky do kuchyne, robo vysavac, elektrickej umyvac oken, rychlovarnou konvici s nastavenim stupnu, kvalitni kavu a mlynek???
Ach jo - nic, co by je potěšilo. Třeba s tím robo vysavačem - to by mě hnali. Kafe moc nepijou.
@Bobsh píše:
My jsme našim koupili předloni foťák, loni hard disc a na to nahráli fotky deti a filmy co mají rádi, aby se nemuseli prohrabovat stohy dvd. Radost jim to udělalo. Letos budeme kupovat asi tv.
Foťák - bezva nápad. To mě nenapadlo. Hned jsem zajásala. Jenže pak mi došlo, že to si musí táta vybrat sám. To bych ho spíš naštvala než potěšila. Tak to zkusím se ho poptat - že by to nebylo překvápko. To by mi zase tak nevadilo. Jenže jde o to, že oni drahý dárek nechtějí a já bych zase chtěla něco pořádného a ne nějaké levné blbosti. Tv mají.
@Kocmanda píše:
Tak já kupuju pravidelně každý rok rodině prevenci, zdraví od Nahrinu, aloe, narosan vitaminovy…každý nadšen
Vitamíny jsem kupovala teď na podzim.
@evill píše:
Pobyt na horach?
Nikam nemůžou odjet. Ani nechtějí.
@Sára 1 Tak vyber nejaky ten fotak a kdyby chteli jiny, tak si ho holt po Vanocich vymeni.
@Sára 1 Co kopie novin ze dne jejich narození? Dá se koupit na netu v Jazykovém ústavu Akademie věd, je to taková blbost, ale zajímavá, a potěší, navíc většinou vyvolá debatu o událostech tam zmíněných, sportovcích apod. Já dávala několikrát a vždy to mělo úspěch. Nebo pro zajímavost kýbl sloního trusu ze zoo jako hnojivo pro zahrádkáře apod. My si dáváme vždycky takovéto drobnosti, ale s nápadem, třeba z rychlovarné konvice by naši fakt radost neměli.
@Sára 1 tak jedině dárkový poukaz do prodejny foťáků, bude překvàpko+ si sám vybere.
@Bobsh píše:
@Sára 1 tak jedině dárkový poukaz do prodejny foťáků, bude překvàpko+ si sám vybere.
Bohužel - i to by nevyšlo. Určitě by si to nejraději vybral jinde, jak ho znám.
Zatím jsem nic nevymyslela. Téma foťák jsem tak trochu nadhodil a asi to není nejlepší nápad. Dneska jsem nad tím nepřemýšlela. Třeba mě něco zítra napadne.
Konečně.
Mam bezva tip pro turisty
ja letos koupila jak tatkovi, tak manzelovi… http://www.shocart.cz/cs/story.php?…
@zrcadlo prosim, muzes hodit link na ty noviny? To me zaujalo a nemuzu to najit
diky moc.
@Jana.49 Jani, taky jsme to jednou udělali, ale pak skládat ty prstíčka a očíčka vlastních dětí bylo docela divný ![]()
Složený už se to líbilo, zvláště samotným dětem ![]()
@Katchi píše:
@zrcadlo prosim, muzes hodit link na ty noviny? To me zaujalo a nemuzu to najitdiky moc.