Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Menton A to stačí uklidit prach a vytřídí / vysázeny 1× týdně? My máme psy a bydlíme u pole, takže chlupy a tak a vysáváme nebo vytírání denně. Vysát 1× za týden, tak se tu brodíme v chluopech.
A praček máme minimálně 7 za týden. Většinou to vychází na pračku denně.
@1010 Máme psy a tedy 2 pračky (1 je psí ) a peru každý den, většinou 2 pračky. Povlečení tedy převlékám 1× týdně a ručníky peru po skoro každém použití.
Je nás většinou 5. Z toho v podstatě 4 dospělí, ale velký děti dělají závodně sport, čili 3× týdně minimálně trénink.
K tomu nějaký bahno od psů, atd…
Ale je to určitě stylem života ( máme ty psy ), bydlíme u pole, atd…. V době kdy jsme žili v paneláku ve 3 lidech to bylo dost jiné ![]()
Příspěvek upraven 22.11.24 v 16:43
@kocourGarfield já jsem v Praze na sídlišti v bytě a nemáme zvířata. Nám stačí tak 2× týdny drobky po jídle po dětech. Jinak nepotrebuju vysávat denne
@hospodki OK, to je pak jasný. To se ani roboticky vysavač nevyplatí. My můžeme 1-2 x denně vysávat klidně ![]()
@kocourGarfield no možná nevyplati, ale mám ho
jen sklidim podlahu a než přijdu z práce, je vysato. Mám rozparcelovany byt na pokoje a některé pokoje i na sekce. Pak mi stačí ho poslat pod stul, kde děti snidaly nebo do kuchyně po vaření a přípravě svacinek atp.
@Kelsey1 píše: Více
To ano…já zase zásadně cvičím v tichu…líp se pak soustředím na dýchání.
Jo…kdybych dělala nějaký skákání…tam to asi bez hudby nejde.
@kocourGarfield píše: Více
Přesně…v baráku…mám tedy pocit…že jsem jak prase furt…jo a taky u pole
.
Když čistím chlívky…tak to jde hned do pračky…
Mám paní na úklid a zkrácený úvazek a pouze jedno dítě takže stíhám.
@kocourGarfield píše: Více
No…to je tedy rozdíl…mezi námi
…chodí vůbec oblečení
.
@1010 píše: Více
My máme stroj na břicho, trampolínu, eliptikal, posilovací lavici a různá závaží. Jestli bude letos Ježíšek hodný, tak nám přinese do party veslovací trenažér. Každý rok něco je pod stromkem. Ale fakt neumím bez hudby nebo televize cvičit. Když jsem na elip., tak utíkají hezky kilometry, že si čtu (tady, skripta, cokoli). Ale furt je tam kulisa hudba. Někdo to tak má.
A teda bez myčky, pračky, sušičky, vysavače atd. si neumím představit život. Už ne. Někdo tady zmiňoval, že usnadní život. Má svatou pravdu. Do kamene tesat.
Vždycky si řeknu, že co jsem měla stihnout jsem stihla a co jsem nestihla, jsem prostě stihnout ten den neměla
při 4-6 dětech bych se musela zbláznit..takže klidně když mám pocit, že je toho na mě moc si sednu do křesla, dám si nohy na stůl a vypnu, nevnímám v tu chvíli nic a nikoho, stačí třeba 10 minut na takové to vnitrni uklidnění se. A můžou kolem mě lítat hračky, ječet děcka, mluvit na mě muž nebo děti, mají všichni smůlu dokud se zase nezapnu ![]()