Ženy řidič

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12743
24.11.12 23:48
@Anjes píše:
No, asi rozumím, ale ten „pocit“, že jsem trapná na širším místě mě vůbec neprudí, protože jsem si svým řízením i parkováním jistá. A prostě se i stalo, že jsem jela ze služebky plná kufrů a propagačních předmětů vzadu a nákup potřebovala nacpat na zadnií sedačky…a nikoho a nejmíň sebe orvat dveřma. Takže pohnutky jsou různé, však tam stát nemáš povinnost.

mě nevadí ten pocit stát na širším místě když mám kočárek, nebo nákup nebo podobně, ale od mekáče (kde ty místa označují) fakt s brutální nákupem nejdu abych si ho nedala do auta z běžného místa. navíc pokud ten problém s parkováním nemám snažila bych se myslet i na ostatní řidičky, které třeba ten problém mají a ráda bych jim to místo přenechala
@klarka87
to je jasný. stejně na nich budou chlapi. nedávno jsem byla v Ikea kde je míst pro kočárky celkem dost a zastavil vedle mě chlap. když jsem mu řekla že jna místě pro kočárky a aby byl tak laskav a využil jiného místa (všední den dopo takže míst hafo) nasedl do auta, počkal až odjedu a odešel do víru nakupování :roll:
takže spíš než za místa pro ženy bych bojovala za místa pro kočárky aby to bylo chráněný zákonem. a navíc aby lidi pochopili že jsou to místa pro kočárky a ne pro rodiny se školními dětmi :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
24.11.12 23:50

@MUFICE
Díky.
Dobrá byla moje mamka, když jsem s ní byla na jednom parkovišti se dvěma dětma a sedla jsem si do auta a že couvnu, abych mohla děti nandat do auta a ta na mě vyletěla, že takhle někdo přejel dítě, že takhle ne. Ale jak na to nevymyslela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
24.11.12 23:54
@Osmanka píše:
@MUFICE
A máš jen jedno dítě? Tak parkuj k jedné čáře. Fakt záhul je to se dvěma dětma, to si musíš vyparkovat a věřit, že ti tam dítě neskočí pod auto nebo pod jiné.

Však jsem to taky tak dělala. Synovi už budou 3 roky, tak se mi do sedačku už posazuje sám a tím menší otvorem si proleze bez problémů :pankac: U nás v Lidlu stojím většinou na normálním fleku, který je hned vedle místa pro invalidy, tam nikdo neparkuje, pt těch míst tam mají hafo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
24.11.12 23:57
takže spíš než za místa pro ženy bych bojovala za místa pro kočárky aby to bylo chráněný zákonem. a navíc aby lidi pochopili že jsou to místa pro kočárky a ne pro rodiny se školními dětmi :cert:

Přesně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
25.11.12 00:01

To máš prima. Já jezdívám do obchodního centra, kam jezdí stovky lidí na oběd, takže je tam nával.

Jdu spát. Malá měla od 5hod. bolesti s prdíkama a v 11hod. usnula vyčerpáním, tak jsem chvíli tady si psala. Dávala jsem rourku několikrát. Pak se už ani nedokojila jak usnula vyčerpáním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
25.11.12 00:14

Až budete zas parkovat, tak si dávejte pozor kde a jak parkujete.:

http://vimeo.com/25865824

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
25.11.12 00:21

Místa pro ženy z důvodu bezpečnosti jsou jistě chvályhodná myšlenka, ale moc nevěřím, že to bude fungovat. Raději bych brala uzákonění míst pro rodiny s kočárky, ikdyž už s kočárkem nejezdím.

@Osmanka píše:
@MUFICE
Díky.
Dobrá byla moje mamka, když jsem s ní byla na jednom parkovišti se dvěma dětma a sedla jsem si do auta a že couvnu, abych mohla děti nandat do auta a ta na mě vyletěla, že takhle někdo přejel dítě, že takhle ne. Ale jak na to nevymyslela.

Osmanko,
doporučuji parkovat tak, abys měla volnou tu stranu pro vajíčko. Starší dítě nastoupí tou stranou, vnitřkem projde na své místo a pak připneš vajíčko. Přiznám se, že si neumím představit nechat stát děti samotné na parkovišti a vycouvávat 8o A to už mám děti vcelku velké a „rozumné“ :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anjes
25.11.12 00:23
Jo, s tím dítětem při couvání venku se mi udělalo trochu mdlo. Kamarádka procpe prcka na sedadlo vedle nebo dozadu „navolno“ a až vycouvá, aby se tam vešla pořádně otevřít a zapásat, tak to dokončí. Ne že by tak nevěřila sobě, ale to dítě není vidět pro nikoho…
@Petta píše:
Místa pro ženy z důvodu bezpečnosti jsou jistě chvályhodná myšlenka, ale moc nevěřím, že to bude fungovat. Raději bych brala uzákonění míst pro rodiny s kočárky, ikdyž už s kočárkem nejezdím.Osmanko,
doporučuji parkovat tak, abys měla volnou tu stranu pro vajíčko. Starší dítě nastoupí tou stranou, vnitřkem projde na své místo a pak připneš vajíčko. Přiznám se, že si neumím představit nechat stát děti samotné na parkovišti a vycouvávat 8o A to už mám děti vcelku velké a „rozumné“ :think:
  • Citovat
  • Upravit
9867
25.11.12 01:14

Chlapi a ženské se liší (díkybohu) - to snad nikdo nepopírá. Navíc v rodině většinou řídí chlap - takže ženská má prostě menší řidičskou praxi - mě třeba donutila řídit až nouze nejvyšší a stěhování. Nemám problém, jezdím s klidem, ale svých pár plechů jsem si taky obouchala (ale to můj chlop také).
Místa pro baby bych nejspíš nevyužívala, u supermarketů a úřadů je většinou parkování příčné, se kterým nemám problém (jo, to podélné parkování, to je stále ještě jiná písnička :D ). A asi by mě desně štvalo, kdyby na to lidi prděli jako prdí na místa pro rodiny - většinou tam parkují namachrovaní blbečci bez dětí :nevim:

Jo a ženské - zkuste si všechny představit, že pošlete svého muže koupit něco (cokoli) v lila (velbloudí, fuchsiové…) barvě.
 http://i.mimibazar.cz/…9/h40550.jpg

Asi se nad obrázkem pobavíme a souhlasně pokýveme skoro všechny - a přitom to k těm mužským není fér… Tak proč se čílit nad jejich kýváním nad naším řízením?

Jo a navíc to má být podle reportáže jen v rámci gentlemanstvím a vyšší bezpečnosti žen - a to zas jako - proč ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
25.11.12 06:32
@hkac píše: ..... Ale jednak jsou to jen místa doporučená (tj pokud tam zaparkuje chlap, nic se mu nestane).....

takze v podstate zadna mista nebudou
skoda barvy na chodnik a prace uredniku
my pipinky snad nejsem tak blbe, abychom parkovaly za kontejnery v housti, kdyz bude misto u vchodu…

ale reknu vam, vic mist pro rodice s detmi bych teda falt uvitala i vsude mozne po Praze a na parkovistich… je to peklo zaparkovat kilometr od cilove destinace, s batoletem to trva treba 5× dyl, nez jen dospelemu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
25.11.12 06:35
@Lesina píše:

Asi se nad obrázkem pobavíme a souhlasně pokýveme skoro všechny - a přitom to k těm mužským není fér… Tak proč se čílit nad jejich kýváním nad naším řízením?

protoze ridit auto se beze jako dovednost vyssiho stupne, nez rozlisovat barvy

jako kdyz se rekne, ze chlap je inteligentni, ale zato zena ma ty emoce…
(prelozim - chlap muze ridit elektrarnu, ale zena se zato umi rozbrecet u telenovely)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
25.11.12 06:38
@Osmanka píše:
@ANEBjája
No jo sportovci. Přitom přirozený pohyb je ten nejlepší a ušetří.Se divím, že ještě neudělali obchod pro auta - by se jezdilo mezi regály autem, aby lidi nemuseli vystrčit zadek z auta. Stejně jednou lidem nohy zahrní a vzniknou jim kolečka.
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
25.11.12 06:39
@klarka87 píše:
@Osmanka
To se mi stalo nedávno na čerňáku v tom domě parkovacím. Já tam jak debil zaparkovala na místo, kam by se nevešel ani malej smart, vedle auto jak kráva, skoro přes 2 místa, už jsem skoro hledala propisku, papír a chlěla jsem psát něco moc milého…

hele za nas spatny ridicky prosim, bud na nas hodna… ja taky delam podobne veci proste proto, ze to lip neumim

nejhorsi, co se mi stava, je kdyxz si necham velkou mezeru (v rade), abych jeste taky nekldy vyjela a nez se vratim auta predemnou se vymeni a mam tam 30 cm :-)´to se pak lidi v okoli dopbre pobavi mymi manevry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
25.11.12 07:03
@Starrky píše:
A slyšela jsi jaký mají význam ty parkovací místa? Jsou stejně velká jako ta ostatní. Budou se zřizovat v blízkosti vchodů a to z důvodu větší bezpečnosti pro ženy. S řidičskýma schopnostma to nemá nic společnýho.

Napsala jsi to za mně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
25.11.12 08:30

No zakladatelko evidentně si přečetla jenom nadpis článku. Ale tak proč číst dál, že jo, když pak už by nebylo na co nadávat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová