Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Alarm alarm alarm - objevil se zde prispevek zpochybnujici glorifikaci materstvi
Pokud bude zjisten pachatel bude tvrde potrestan pro vystrahu vsem pristim moznym narusitelum ![]()
@hfbwzifguzrgbcbewf píše: ..a napadlo Vás, že když ti lidé přijeli na parkoviště, tak všude jinde bylo plno? Kdyby jinde místo nebylo, tak bych tam taky zaparkovala a nečekala dvě hodiny jen kvůli tomu, že by náhodou mohla přijet hvězda s dítětem! Dříve taková místa nebyla a všichni rodiče to přežili, jen dnes si furt vymrčujete výhody a ohledy, ale na nikoho ohledy neberete ( taky mám děti) vůbec se nedivím, že čím dál více lidem matky s malými dětmi lezou na nervy, protože se chovají jako " Já mám dítě, tak se z toho všici třeba pose*te!"…mě by teda v životě nenapadlo si něco nárokovat jen proto, že mám dítě. Dítě sem přece chtěla já, ne moje okolí, takže přizpůsobit se musím já… nikoli okolí. Ale asi je zbytečný to na téhle stránce vůbec vysvětlovat.
@Osmanka píše:…hm další taková…achjo… no na rozdíl od vozíčkářů, my jsem si své „postižení“ vybraly dobrovolně… a lidi na rozdíl od dnešních matek ( kromě teda mě - mně to problém nedělá dojím pár metrů jako každej jinej ) ochotní dojít jsou, jenže ne vždy je místo… viz můj příspěvek výše.. btw. dost často parkují přes čáru právě bezohledné maminky ( aby sobě zajistily více pohodlí při dávání děcka zpět do auta )
Bych dala do zákona parkovací místa pro rodiny s dětma. Všude jsou haldy míst pro vozíčkáře, ty jsou naprosto prázdná. Pak je místo pro auto s kočárkem. U nás jsou asi 3, plná a ještě tam parkuje každý, protože to není v zákoně a je to blízko vchodu a lidi nejschou schopni dojít o 10m dál zřejmě a jsou silně neohleduplná. A krom toho u nás je mnoho mamin, co by to využilo - možná víc než invalidů. Já pak musím parkovat na klasickém místě, jenže musím dostat vajíčko na jednu stranu a připásat syna na druhé straně a dost často se na mě nalepí nějaký trouba, který parkuje přes čáru, takže musím vyjet s autem do cesty, abych tam obě děti dostala.
@wendy …no jo…jak jsem říkala…na téhle stránce zbytečný…balím to radši…ono nechtít po okolí aby se přizpůsobovalo mému mateřství se dnes nenosí…chápu. ![]()
Me by se strasne libilo, kdyz by nejaky obchod udelal prvni radu mist jen treba pro muze, nebo pro bezdetne pary…druhy den by to bylo ve vsech zpravach a tady by bylo 100 diskusi o tom, jaka to je sprostota a diskriminace ![]()
@hfbwzifguzrgbcbewf píše:
@wendy …no jo…jak jsem říkala…na téhle stránce zbytečný…balím to radši…ono nechtít po okolí aby se přizpůsobovalo mému mateřství se dnes nenosí…chápu.
Já bych zavedla speciální parkingplatz pro řidičky modrých aut, ideálně hned u výtahu abych nemusela daleko ![]()