Ženy ženám

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6661
14.12.19 17:33

Sirény koušou? :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
14.12.19 17:33
@Anonymní píše:
Ano stalo. Prostě viděla že její frajer se na tebe koukal a ona se tak na tebe uskliba z čisté žárlivosti. Dělám to samé:) určitě si to neber osobně. Prostě některý ženy mají potřebu se navzájem shazovat a nedokážou uznat krásu. Je to vše jen ze závisti :)

Přesně tak. Když chlapi vidí moje síťované červené punčochy v takové zimě, každý se na mě usmívá.

• Citovat
  • Upravit
Lynx.lynx
14.12.19 17:37

@Mango_Lassi taky bych se usmívala :srdce:

• Citovat
  • Upravit
30
14.12.19 17:37

Alespoň že některé z vás mají ještě smysl pro humor a přiměřené reakce, gratuluji v této době :D Spíš mě jen zajímalo, proč vlastně takhle člověk křečovitě reaguje místo toho, aby se prostě diplomaticky usmál. Já jsem pozitivní člověk, proto asi pak takové lidi moc nechápu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5710
14.12.19 17:41
@Arsenia píše:
Zdravím vás, mám takový jen dotaz, zda se některé z vás už něco podobnýho někdy stalo :) Myslím si, že to asi není nic příliš neobvyklého, ale spíš jen asi občas nedokážu pochopit tu situaci. :)
Jde o to, že jsem dnes stála ve frontě, kde predemnou stálo celkem dost lidí a já jen čekala na to, až bude mít prodavačka chvíli čas, abych se jí mohla na něco zeptat. Mezitím jsem si ještě jednou frontu prohlidla a predemnou stál pár.. Ten pán se tak jakoby mírně předklonil a prohlidl si mě a vlastně vzápětí ta jeho se otočila a koukla se na mě a začala se tak jakoby uculovat.. Nestalo se mi to poprvé, nemyslím si, že jsem ošklivá a tak nechápu někdy ty ženský, proč jejich reakce je právě taková, že se na dotyčnou usmejou takovým tím úsměvem /neusmevem ???? Stalo se vám někdy něco podobného? Já to moc neřeším, ale není mi to ani příjemný ????

Kdyz uz resis takovy kraviny, tak muzu rict, ze takovou reakci nepamatuju. Kdyz si me prohlizel chlap s partnerkou, spis jsem si o nem myslela neco nelichotiveho a nesmala jsem se na nej. Pokud si toho jeho pohledu vsimla ta partnerka, tak koukla na me spis otravene nebo nastvane, nepamatuju, ze by se na me nejaka kdy smala. :think:
A proc se muze partnerka smat? Napada me jediny duvod a to ten, ze si mysli, ze takova „nadhera“ se tomu jejimu libit nemuze a ohledl se jen omylem… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1129
14.12.19 17:42

To nebyl škleb, to bylo uculení při představě trojky s tebou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
14.12.19 17:43

@Martina D. To je taky možný, coby ne.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76492
14.12.19 17:45
@Arsenia píše:
Alespoň že některé z vás mají ještě smysl pro humor a přiměřené reakce, gratuluji v této době :D Spíš mě jen zajímalo, proč vlastně takhle člověk křečovitě reaguje místo toho, aby se prostě diplomaticky usmál. Já jsem pozitivní člověk, proto asi pak takové lidi moc nechápu. :)

co touhle přiblblou diskusí míníš získat? a máš na takové pitchoviny čas? psát o ničem :nevim: řesit nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
14.12.19 17:47
@Arsenia píše:
Ale já nemluvím o normálním úsměvu, poznám ještě když se někdo příjemně usměje. :) Tady si mě prohlížel ten její a ona se otočila a usmála se ona, ale spíš tak jako pretvarka. :) Játo neresim, jen sem se zeptala, jestli to už někdo zažil.. A kravina to je, ale otázka zněla jinak.. :)

Asi Tě vytočím jako ostatní, ale neznám nikoho, kdo by ostatní takhle řešil a hned obviňoval z přetvářky, a měl sebevědomí v pohodě. Většinou jsou to lidi, který viděj trávu růst a mají pocit, že je kdekdo nesnáší, pomlouvá nebo hodnotí (a oni jsou přitom těm lidem fuk) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
14.12.19 17:47

@stinga a že ty máš čas na takový pitchoviny odpovídat. :lol:
Nemám čas, ale mám odpracováno. A tobě už nic nemusí být do ničeho nic. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
14.12.19 17:50

@Ba-stet Nee, spíš já pracuji mezi lidma pořád a zákazníci se na mě smějí pořád a pak když potkám někoho, na koho ani necívim, ale jen projedu očima jak velká je fronta a vidím tohle, tak mě to pak jen překvapí, nic vic. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5710
14.12.19 17:52
@Arsenia píše:
@Martina D. To je taky možný, coby ne.. :D

A jeste dalsi moznost, kdy muzu hazet falesny usmevy, je, kdyz se otocim a necekam, že se stretnu s nekym primym pohledem. Slusnost mi veli se spolecensky zatvarit, ale jsem natolik prekvapena, ze se zmuzu jen na skleb. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
14.12.19 17:55

@Arsenia Já se třeba usměju na člověka, s nímž se střetnu pohledem - a může to být náhoda, ani tím nic nemyslím. Nebo nad něčím přemýšlím a koukám směrem, kde někdo stojí. Kdyby to řešil, tak si asi taky řekne, že čumím dost přitrouble. To jsou jen dva příklady a ani v jednom to není nic osobního :nevim: Cizí lidé mě nezajímají, nehodnotím je a ani nad nimi nepřemýšlím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5084
14.12.19 18:03
@Arsenia píše:
Děkuji dámy, mohla jsem čekat, že budete jedovatý. Ale jen sem se zeptala, rozhodně to neřeším a ani nemám čas tady sedět a číst jen to, kdo co založil, takže ani nedokážu říct, která diskuze je nejhůř založená ty extra třído. Ale jednou jsem člověk něco dá a většina by ti za to utrhla pomalu obě ruce. Rozhodně nepatřím k těm, co bych odsoudila člověka jen za to, že vytvoří diskuzi, ať už je to na jakékoli téma, prostě už to tak je. Myslím, že mám víc rozumu než někteří jak se tady prezentují. Nevím proč jste ženský sirény a hned koušete.. To spíš vás mít doma by spousta chlapů nechtělo, jste některý tak napjatý, až je to smutný. Přeji hezký večer, mějte se rádi :P

S tím více rozumu… To nebude až tak horké. :oops:  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
14.12.19 18:22

@Arsenia A nerekl ji treba o tobe něco legračního??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová