Ženy ženám

Napsat příspěvek
Velikost písma:
76481
14.12.19 18:27
@Annabela11 píše:
@Arsenia A nerekl ji treba o tobe něco legračního??
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12503
14.12.19 18:43
@Mango_Lassi píše:
Přesně tak. Když chlapi vidí moje síťované červené punčochy v takové zimě, každý se na mě usmívá.

A co na to říká moje máma? Pockej, až Ti bude 60 :lol:. To poznas ty svoje puncosky v -10 :mrgreen:, jak Te budou bolet kolena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hegy
14.12.19 18:45
@stinga píše:
@Arsenia co? :zed: :zed: a vyhráváš Zlatého bludišťáka za nejstupidnější založenou diskusi na emiminu za poslední rok.
to už i ty běloskvoucí testy s otázkou Vidíte tam něco? jsou smysluplnější
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec:
  • Citovat
  • Upravit
12503
14.12.19 18:47

@Arsenia
1.moznost:on se kouknul, protoze jsi hezka, ona se zarlive usklibla.
2.moznost:on se kouknul, protoze je na Tobe neco podivneho, ona se usklibla sarkasticky, protoze vypadas smesne.
3.moznost:cela situace je vykonstrovana v Tve hlave.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
14.12.19 19:41

Tak nevim, dela to na me dojem, ze ses prisla pochlubit, ze se na tebe usmal chlap ve fronte a jeho zene to ASI vadilo. Vubec nevim, co bys chtela slyšet ;) jinak ano, muzi tohle delavaji, i kdyz jsou zrovna se zenou. Neni to moc gentlemanske, ale deje se to. Asi ti to sluselo, takhle chod mezi lidi :lol: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
831
14.12.19 20:16

No co, holka se chtěla pochlubit a bylo jí blbe si vyloženě říct o pochvalu, že po ní jedou jak po uzenem :lol: já třeba takhle koukám s manželem na ženské a říkáme si, která by nám slušela doma :P :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
14.12.19 21:34
@stinga píše:
@Arsenia co? :zed: :zed: a vyhráváš Zlatého bludišťáka za nejstupidnější založenou diskusi na emiminu za poslední rok.
to už i ty běloskvoucí testy s otázkou Vidíte tam něco? jsou smysluplnější
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
20.12.19 08:44
@Arsenia píše:
Ale já nemluvím o normálním úsměvu, poznám ještě když se někdo příjemně usměje. :) Tady si mě prohlížel ten její a ona se otočila a usmála se ona, ale spíš tak jako pretvarka. :) Játo neresim, jen sem se zeptala, jestli to už někdo zažil.. A kravina to je, ale otázka zněla jinak.. :)

Tak já patřím mezi ty ženy, co se na tebe kouknou.
A teď ti napíšu proč. Ten můj se ve frontě nudí, tak čumí po slečnách.
Já kontroluji nákup, co si dát vedle sebe, co pohlídat jestli skočí sleva. On čučí. Pak najednou řekne…Podívej, ta za námi má super vysoký kozačky, proč je taky nemáš. Ta má hezkou sukni, takovou máš doma, proč sis jí taky nevzala. Podívej na to tričko, takové si taky kup. Tak se jako podívám, i když bych ho nejraději poslala do prd…
A pak ten úsměv, nó co mám dělat, když se třeba koukneš :lol:
Takže určitě jsem to byla v té frontě já s tím svým :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová