Zepter - ceník

402
1.11.11 17:33

Zepter

Prosím Vás holky mám prosbu.Kdo z vás prodává nádobí zepter.Nemůžu se nikde dopídit ceníku na netu.Mohly by jste mi poslat nějaký ceník jejich hrnců?
Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Petula.Sk
10.4.13 10:26

To ti asi nikdo nedá, mají totiž několik cen, podle toho jak zrovna tvrdí že je sleva. Jsou to podvodníci na ntou.

• Citovat
  • Upravit
3736
11.4.13 00:52

Proc podvodnici? Ja na jejich nadobi nedam dopustit :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
11.4.13 01:44

@Manhattan Protože to jejich slavné nádobí, byť třeba kvalitní, je předražené. Většinou podobné koupíš v normálním obchodě za třetinovou cenu. A nelíbí se mi to jednání. Zrovna paní z příspěvku nad tebou, do telefonu tvrdí, že dostaneš dárek za 500, změří tuk, otestuje vodu, vše max na 20 minut… Nakonec se z toho vyklube předváděčka minimálně na hodinu a dárek je sleva na produkt 8)

Jinak se omlouvám zakladatelce za OT, s hrncema neporadím, ale vzhledem k tomu, že multifunkční tyčový mixer stojí přes 20 000, asi ani hrnce nebudou levná záležitost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
11.4.13 02:05

@Z.jev My mame napr. tlakac za 11000,– a darek konvice v hodnote 5000,– Jinak od nich mame skoro vsechno. Je to drahe, to je pravda, ale nemuzeme si to vynachvalit. Jinak je pravda, ze ty jejich predvadecky jsou i kolikrat pres hodinu, ale darek jsme vzdycky dostali :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petula.Sk
11.4.13 08:39

To je přesně ono jak píše paní - dá slevu na výrobek..funguje to tak, že třeba Bioptron stojí 20 000kč, ona vám řekne cenu třeba 28 000kč, ale právě vy, právě dnes máte slevu 8000kč. Nehledě na to, že Tefal má stejně kvalitní nádobí mnohem levnější. Vždyť v ceně hrnců od Zepter je i výplata pro prodejce, manažera, oblastního manažera, školitele…multilevel jak vyšitej.

• Citovat
  • Upravit
1967
11.4.13 08:43

Naši Zepter hrnce před lety zakoupili. Ceny si přesně nepamatuji, ale na tu dobu byly astronomické. Taky poměr mezi užitnou hodnotou a cenou vůbec neodpovídal. Je to zbytečně předražené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petula.Sk
11.4.13 08:48

Tlakáč za 11tis? Konvice za 5tis?? co je to za konvici? Vaří víno z vody třeba?

• Citovat
  • Upravit
1967
11.4.13 08:49

@Manhattan draze zaplacený dárek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
11.4.13 09:01

@Manhattan No právě, tlakáč za 11000 je docela dost. Neříkám, že je nekvalitní, ale prostě předražený. A konvice za 5000? 8o To jako fakt nebo jsi se upsala a mělo být 500?
Jinak teda ta paní z Vyškova, co tu psala, do telefonu tvrdila, že dárek si můžu vybrat, jenom za to, že tam přijdu - dvd nebo nějaký potravinový doplňky, už si to nepamatuju. Nakonec to byla sleva na produkt, takže bez podepsání smlouvy nedostaneš nic. Já jsem tam teda nešla, ale moje mamka tam byla a i když několikrát opakovala, že nic nechce, paní si stejně dál mlela svoje a nachystala smlouvu. A právě kvůli tomuhle jednání bych si u nich nekoupila ani lžičku, i kdyby byla pozlacená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
11.4.13 22:15

@Z.jev Opravdu za 5 000,– Ale nikam nejezdime, zveme si pani domu a ona nam to nadobi predvede u nas. Drahe to je, ale mas to na hooodne dlouho. Ja te nechci presvedcovat o mem nazoru, ale opravdu si nemuzu stezovat a ani jsme se nikdy nesetkali s takovym pristupem, o jakem pises. Asi to i zalezi, kdo to prodava. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eva.krizova@email.cz
12.4.13 01:43

Mam tri vysoke skoly, nadobi prodavam, a verim mu…a cistickam taky, kdo ma deti, je to super.kdo nechce byt na predvadecce, nemusi, je to dobre videt to v akci, naucis se tim spoustu veci, hodne se dozvis, davame celozivotni zaruku, ktera firma ti to da? jsme na trhu 20 let, to take o necem vypovida, ne? nikdo od nas ve vyskove bez darku neodesel, to je jasne!!!kdyby jste cokoli kdokoli chteli vedet, napiste, neni problem,
manhattan DEKUJI za podporu, rada bych te poznala, jezdis nekdy do vyskova, ci brna? dik

• Citovat
  • Upravit
3429
12.4.13 23:38

@Manhattan Ale já se tě taky nesnažím přesvědčit, jenom píšu svou zkušenost, která mě osobně přesvědčila, že zepter nikdy ;) Prostě i kdyby bylo nejkvalitnější na světě, jednání dealerky mě odradilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
13.4.13 11:38

@Z.jev Ja taky nesnasim ty vterky, proste kdyz chceme neco noveho, si je pozveme sami, ale nikam nechodime…to bych se mohla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
laicici
14.4.13 20:36

Zepter - já mám už 16 let sadu. Stála nás tehdy nějakých 25 tisíc. Nedám dopustit taky na biolampu. Ta je fakt na vše a pro všechny. Děti i dopělé. Kolik ekzémů, zánětů vyléčila. Tu máme taky 14 let a ani jednou v opravě. Jediný problém, proč nechodím na akce, je ten, že nemám peníze už na to. Kdybych měla, tak mám daleko víc prodůktů.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák