Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Tvoje sebevědomí bych mít nechtěla, smutné ![]()
Našla bych si nějakou dobrou kadeřnici a začala zesvětlovat. Počítej minimálně 2 návštěvy.
Tyjo, za mě jsou naopak tmavé vlasy sexy, divoké, přitažlivé. Hodně se mi líbí a sama se z medové na hnědou barvím. A nejhezčí holky z okolí jsou všechny tmavovlasé 🥳 🙏
@martina.se no to nevím, už mi ve dvou salónech řekli, že to nejde… vyhlášené salóny…respektive jde, ale vlasy budou odpadávat a lámat se… třeba Arsov mě před tím vyloženě varoval
@kavenka no co ti budu povídat, jsem úplně v háji, brečím z toho… hrozně mě to štve, přitom mám výrazné modré oči, ta blond by se k nim tak hodila, ach jo…jsem hubená, ale ty otřesné vlasy to úplně hyzdí, ani se nekoukám do zrcadla pokud to jen jde
@Anonymní píše: Více
No jaká jsem asi ja obluda: nadváha, velký nos a černé vlasy se šedinami. 😆
Ale je to zajimave - chlapi to asi nevidí.
Většina blondýn je málo výrazná. Mě se líbí víc tmavovlásky. A ty si najdi spíš psychologa než kadeřníka - brečet kvůli vlasům není úplně normální.
Taky hlasuju pro psychologa. Tvoje stavy nejsou v pořádku.
Jsem blondýna a v životě by mě nenapadlo barvit se na černo
Mám rovné vlasy, občas si je zvlnim, protože se mi líbí vlnité vlasy, ale že bych z toho byla psychicky v nepořádku, to fakt ne
Pomoc vyhledej, ale ne kadeřnickou, spíš tu psychologickou ![]()
@Anonymní píše: Více
No, takže jsi ochotná si nechat zničit vlasy? Ty jsi zralá na psychologa, nezlob se na mě. Brečet kvůli barvě vlasů, to je mazec. Máš výrazné modré oči, které právě s černýma očima vyniknou. Tak prostě jdi ke kadeřnici, řekní jí co chceš a šmitec. Odradit se asi stejně nedáš, tak je fuk kdo to udělá ne?
@ibis píše: Více
Většinou chce každá to, co nemá. Ale ne každá z toho má problém jako zakladatelka. To je opravdu na psychologa minimálně.
Tak ono by to šlo, ale postupně, začít nějakým ombré nebo podobně, jen je to nákladné a časově náročné - ty sezení jsou pak na x hodin. Ty první změny nejsou moc vidět, já jsem začala před 2 lety z tmavě hnědých a dneska už jsem taková poloblondýna, ale úplně na blond nechci, myslím, že by to ke mně ani nešlo. Vlasy nijak zničené nemám, ale to bude individuální podle kvality vlasů apod. Poptávej dál.
Ty jo, tmavovláska s modrýma očima je pro mě i jako pro ženskou sexsymbol. Ale chápu, že každá chceme, to co nemáme.
Podle mě to jde, ale kvalita vlasů půjde dost dolů. Riskla bych to.
Sama jsem měla takovou tu myší barvu, čím jsem starší, tím víc tmavý vlasy mám. Mám melír, hustej, bývala jsem skoro úplně blond, ale ta kvalita byla tragická. Tak teď si nechávám trochu míň hustej, nechala jsem je i půl roku být, sice jsem měla odrost jak blázen, ale prospělo jim to. Mám jemný vlasy, vím že kdybych měla svoje přírodní, tak budou hezký a možná i narostou. Ale holt taky chci světlý, tak jsem se smířila s tím, že víc jak po ramena nevyrostou, hned jak se začnou konce cuchat, tak stříháme.
Šla bych u tebe cestou melíru, nebude to hned, třeba půl roku, rok. A samozřejmě u kadeřnice.
Edit - sedím u kadeřnice běžně 3-4 hodiny, a to mi barví jen odrost. Tak i s tím je potřeba počítat, že to trvá prostě dlouho, a to jak samotný návštěvy, tak i než to bude vypadat tak jak chceš.
Ahoj holky, dají se nějak zesvětlit přírodní velmi tmavě hnědé (skoro černé) vlasy bez poškození? Samozřejmě od profesionální kadeřnice. Původně jsem chtěla blond, ale s tím jsem se smířila, že to nepůjde, tak aspoň takové karamelové, světle hnědé apod?
Já už z toho mám psychický problém, nenávidím tmavé vlasy, beru to jako hendikep, jsem z nich úplně nešťastná. Pokud má žena tmavé vlasy je pro mě automaticky nepřitažlivá a nehezká. Tmavé vlasy přidávají roky, působí přísným dojmem a nikdy člověk nedocílí půvabu a pritazlivosti. Jsem fakt zoufalá, proč zrovna já mám tak ohavnou barvu vlasů.
Takže moc díky za komentáře. Prosim ne k mému problému, pouze k tomu, zda jste docilili zesvětlení aniž byste si poničili vlasy.