Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Máme ji asi 4 měsíce a super. Největší výhodou je, že se na ní dá všechno omýt
. Akorát je hnusný ten vrchní průhledný díl pultíku, takže putoval na půdu
.
A konstrukce je stabilni? Mame od teto znacky lehatko a zda se mi po peti mesicich pouzivani nejaky rozhrkany a to ma vydrzet do 18 kg
@slivovicka všechno naprosto v pohodě a kdyby jsi viděla, co na ní naše momentálně roční dělá. Jo a seděl na ní i můj 52 kilový syn a vydržela bez újmy
Je stabilní, bytelná, hezká, omyvatelná, polohovací, fakt k ní nemám jedinou výtku ![]()
@krtek7489 Dik za info. Jeste se na ni nekdo podivam a asi ji poridim. Uz me nebavi sedet na zemi a krmit prcka v lehatku.
My mame taky vcelicku a nemenila bych, hlavne je polohovatelna, takze do ni muzou deti co jeste poradne nesedi.
Ahoj, máme zopa žirafu. Naprostá spokojenost. Malýmu je deset měsíců a je v ní spokojenej. Jen jsem zpočátku musela dávat pod něj polštářek, protože měl pultík vysoko (když už seděl, pochopitelně). Pásy jdou sice hůře rozepínat, ale je to o zvyku a hlavně si je sám nerozepne. Super je, že pultík má sundavací kryt. Já ho tedy nesundávám a pak ho jen odnesu umýt do sprchy a je to. Jo, a rozhodně je stabilní.
Doporučuji.
Taky se řadím mezi spokojené uživatelky. Vyhovuje mi hlavně perfektní skladnost a polohování. Velkým plusem je i snadná omyvatelnost židličky. Navíc je i bytelná, že ani moje raubířka ji ještě nezničila. A to na ní dělá psí kusy.
@mojezlato @TaraM @čarodějkaMa @Jennýsek @krtek7489 a další… holky mám na vás prosbu. Už je to nějakej ten pátek, co máte židličku Zopa, tak se vás chci zeptat, jak jste byly celkově spokojené - hlavně stabilita židličky a kvalita polstrování, do kdy jste židličku používaly a jak jste řešily to, že nemá nastavitelnou opěrku nohou (jestli jsem to správně pochopila) - to je asi jediný důvod, proč váhám mezi ní a Chicco polly. Mám za to, že až bude dítě sedět, tak by mělo mít podepřené nožičky
Moc děkuju za odpovědi ![]()
@ifis používáme jí dodneška a žádný problém, vydrží i zacházení naší 23 m divošky
Nad tou podnožkou jsem nikdy nepřemýšlela
Vyhovovalo to od začátku, jak to je. Takže za mě spokojenost i po roce a půl.
@slivovicka @ivonnet holky a vy máte prosím jakou zkušenost se Zopa space - stabilita, polstrování a to, že nejde nastavit opěrka nohou? Pořád jsem se nedokázala rozhodnout a prďola už z lehátka nějak přerůstá
Moc děkuju ![]()
@ifis My máme také Zopa Space a jsme s ní moc spokojeni, používáme ji něco přes rok, malý má 19 měsíců. Stabilita je v pořádku, i když s ní jezdím po kuchyni, není vyvyklaná. Potah je super - hodně snadno udržovatelný, nemáme nikde ani flíček a to děláme často rajskou
Je to taková koženka, snadno se to utře. Měla jsem strach, že to bude časem praskat, ale za ten rok jsem neobjevila jedinou prasklinku. Že nemá polohování nožiček mi vůbec nepřišlo jako problém, když tam malý sedí a je spokojený (= má něco k jídlu) tak si kopká
A teď, když už je větší, tak si díky té stabilní opěrce nohou umí vysednout nahoru sám - oddělám pultík a on si sám vyleze.
@krtek7489 @ema.karolinka moc děkuju za info, ale ještě se vás zeptám: a to vám ten jakoby koženkový potah tak vydržel, i když jste ho praly v pračce? Ono to asi není nutné ho často prát, když je pěkně otiratelný, ne? A co třeba v létě, nepaří se v něm moc to dítko? A posledni otázka - polohování u nesedících dětí - polohuje zvlášť opěrka zad a opěrka nohou nebo se to sklopí naráz? ![]()
@ifis Tak do pračky jsem ho nikdy nedávala, ani nevím, jestli je možné ho tak sundat. Když jíme a všimnu si, že jsme to zapatlali, utřu to hned, to je jasné. No a kromě toho tak 1× týdně ručním vysavačem vysaju drobky a utřu to vlhkým hadříkem. Toť vše, žádné praní…
S tím pařením v létě nemám zkušenost, nikdy jsem si toho nevšimla. Židlička je docela široká, takže mi v ní malý nikdy nepřišel narvaný. A v létě, když měl holé nožičky, tak bych řekla, že ho ta koženka mohla příjemně osvěžit ![]()
Opěrka zad, sedátko a opěrka nohou jsou pevně spojeny, takže se to polohuje zároveň.