Žilková a Stropnický

1444
15.3.22 18:42

Žilková a Stropnický

Téma tak na odlehčení, už mě nebaví číst jen vážné témata o Ukrajině a očkování.
Co si o jejich rozvodu myslíte? Já se divím, že to tomu Stropnickému ještě stojí za to, se v 65 rozvádět. Oni teď stejně žili nějak odděleně, moc se nevídali, tak jestli on někoho má? Žilková, když na ni teď koukám na těch fotkách, tak je štíhlá jak proutek, ale v obličeji vypadá na 80, strašně zestárla.
A celkově si toho asi nabrala moc, i s těmi dětmi, že jich má tolik, s adopcemi, myslím, že to moc nezvládla a že ty adoptované tak nepřijala, jak vlastní. Agáta se jí taky moc nepovedla, pro mě je to takové děvče nešťastné. Pojďte si nezávazně zadrbat. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
32186
15.3.22 18:47

No jejich rozvod mě celkem překvapil…ale jak tak čtu co píše Žilková…že on je chladný a má nejraději sám sebe…tak už se tomu zase tak nedivím…chyba asi byla, že on tam zůstal a ona se vrátila…myslím si taky, že on někoho má…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1444
15.3.22 18:48

@Monchichik Tak já jsem to pochopila, že on se chce rozvést. Že ona je tím spíš překvapená a že to asi nečekala. Brání se a teď na něho vytahuje různé nepěkné věci. Těžko říct, kde je pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32186
15.3.22 18:50

@hanyny No asi to nečekala, když jí to oznámil emailem…včera psala, že byli před 14 dny všichni na dovolené…a cestou domů Kordula řekla, že to byla tak krásná dovolená, jako by se táta loučil…asi to vycítila…neřekla bych, že vytahuje nepěkné věci…prostě jsou to fakta…nevím, proč má potřebu to psát do médií…ale asi by jí nedali pokoj, tak to řekne rovnou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3796
15.3.22 18:51

Stoprocentně někoho má. Žilkovou moc nemusím, ale teď je mi jí líto. Odložit ženu jako koš povadlých květin je dost nečestné a nesportovní. A navíc jí onu zprávu sdělit emailem :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24717
15.3.22 18:57

No já si hlavně myslím, že špinavé prádlo se má prát doma a ne na veřejnosti. Staří jsou na to dost, aby měli rozum. Už kvůli té společné dceři, která je teď v tom nejcitlivějším věku, by si měli setsakra rozmyslet, kde co zveřejňují. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32186
15.3.22 19:03

@lucad77 No to sice jo, ale bulvár by jim stejně nedal pokoj…takže je pro ně asi lepší říct rovnou co a jak a je to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10894
15.3.22 19:06
@Monchichik píše:
@lucad77 No to sice jo, ale bulvár by jim stejně nedal pokoj…takže je pro ně asi lepší říct rovnou co a jak a je to…

V nejake reportazi bylo, ze je Zilkova dost aktivni na Instaci, ze tam dava kazdy den jak cvici, takze holt proste sdili verejne i tohle.
Taky tam zminila neco o jine zene, mladsi kolegyni nebo spolupracovnici, takze to vypada, ze Stropnicky proste ma nekoho jineho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24717
15.3.22 19:08
@Monchichik píše:
@lucad77 No to sice jo, ale bulvár by jim stejně nedal pokoj…takže je pro ně asi lepší říct rovnou co a jak a je to…

Rozváděla se už spousta známých lidí a nedělali kolem toho takový povyk. Mně to tak trochu přijde, že paní Ž. především potřebuje politovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32186
15.3.22 19:08

@Tarena Jo s tou kolegyni jsem to taky četla…no jo, no…to je holt život…málokdy je to napořád ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
15.3.22 19:09
@ropucha 02 píše:
Stoprocentně někoho má. Žilkovou moc nemusím, ale teď je mi jí líto. Odložit ženu jako koš povadlých květin je dost nečestné a nesportovní. A navíc jí onu zprávu sdělit emailem :zed:

To je její karma, xlet dozadu ho v divadle před kolegama pořád pomlouvala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10894
15.3.22 19:09
@lucad77 píše:
Rozváděla se už spousta známých lidí a nedělali kolem toho takový povyk. Mně to tak trochu přijde, že paní Ž. především potřebuje politovat.

Nebo zvysit sledovanost na Instaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32186
15.3.22 19:10

@pohledzdruhestrany jak to víš? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164

Já jsem hrozně zvědavá, až vyplave, koho si našel a že mu stojí za to na starý kolena překopávat život.

A jo, je to povrchní, bulvární a nepodstatné, ale já se přiznám, že v dnešní napjaté době je mi každé téma na odlehčení vítáno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24717
@Tarena píše:
Nebo zvysit sledovanost na Instaci.

Nebo tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek