Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma tak na odlehčení, už mě nebaví číst jen vážné témata o Ukrajině a očkování.
Co si o jejich rozvodu myslíte? Já se divím, že to tomu Stropnickému ještě stojí za to, se v 65 rozvádět. Oni teď stejně žili nějak odděleně, moc se nevídali, tak jestli on někoho má? Žilková, když na ni teď koukám na těch fotkách, tak je štíhlá jak proutek, ale v obličeji vypadá na 80, strašně zestárla.
A celkově si toho asi nabrala moc, i s těmi dětmi, že jich má tolik, s adopcemi, myslím, že to moc nezvládla a že ty adoptované tak nepřijala, jak vlastní. Agáta se jí taky moc nepovedla, pro mě je to takové děvče nešťastné. Pojďte si nezávazně zadrbat. ![]()
No jejich rozvod mě celkem překvapil…ale jak tak čtu co píše Žilková…že on je chladný a má nejraději sám sebe…tak už se tomu zase tak nedivím…chyba asi byla, že on tam zůstal a ona se vrátila…myslím si taky, že on někoho má…
@Monchichik Tak já jsem to pochopila, že on se chce rozvést. Že ona je tím spíš překvapená a že to asi nečekala. Brání se a teď na něho vytahuje různé nepěkné věci. Těžko říct, kde je pravda.
@hanyny No asi to nečekala, když jí to oznámil emailem…včera psala, že byli před 14 dny všichni na dovolené…a cestou domů Kordula řekla, že to byla tak krásná dovolená, jako by se táta loučil…asi to vycítila…neřekla bych, že vytahuje nepěkné věci…prostě jsou to fakta…nevím, proč má potřebu to psát do médií…ale asi by jí nedali pokoj, tak to řekne rovnou…
Stoprocentně někoho má. Žilkovou moc nemusím, ale teď je mi jí líto. Odložit ženu jako koš povadlých květin je dost nečestné a nesportovní. A navíc jí onu zprávu sdělit emailem ![]()
No já si hlavně myslím, že špinavé prádlo se má prát doma a ne na veřejnosti. Staří jsou na to dost, aby měli rozum. Už kvůli té společné dceři, která je teď v tom nejcitlivějším věku, by si měli setsakra rozmyslet, kde co zveřejňují. ![]()
@lucad77 No to sice jo, ale bulvár by jim stejně nedal pokoj…takže je pro ně asi lepší říct rovnou co a jak a je to…
@Monchichik píše:
@lucad77 No to sice jo, ale bulvár by jim stejně nedal pokoj…takže je pro ně asi lepší říct rovnou co a jak a je to…
V nejake reportazi bylo, ze je Zilkova dost aktivni na Instaci, ze tam dava kazdy den jak cvici, takze holt proste sdili verejne i tohle.
Taky tam zminila neco o jine zene, mladsi kolegyni nebo spolupracovnici, takze to vypada, ze Stropnicky proste ma nekoho jineho.
@Monchichik píše:
Rozváděla se už spousta známých lidí a nedělali kolem toho takový povyk. Mně to tak trochu přijde, že paní Ž. především potřebuje politovat.
@Tarena Jo s tou kolegyni jsem to taky četla…no jo, no…to je holt život…málokdy je to napořád ![]()
@ropucha 02 píše:
Stoprocentně někoho má. Žilkovou moc nemusím, ale teď je mi jí líto. Odložit ženu jako koš povadlých květin je dost nečestné a nesportovní. A navíc jí onu zprávu sdělit emailem
To je její karma, xlet dozadu ho v divadle před kolegama pořád pomlouvala.
@lucad77 píše:
Rozváděla se už spousta známých lidí a nedělali kolem toho takový povyk. Mně to tak trochu přijde, že paní Ž. především potřebuje politovat.
Nebo zvysit sledovanost na Instaci.
Já jsem hrozně zvědavá, až vyplave, koho si našel a že mu stojí za to na starý kolena překopávat život.
A jo, je to povrchní, bulvární a nepodstatné, ale já se přiznám, že v dnešní napjaté době je mi každé téma na odlehčení vítáno.