Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Burj Chalifa Ano, o jeho profesní kariéře vím…ale přišel mi fajn i jako člověk…a Žilková tvrdí, že je studenej čumák a na prvním místě má sebe…no je to i možné…jinak by se třeba nedostal profesně tam, kde je…mně se k němu i celkem hodila, vyrovnávala ten jeho vážný postoj ![]()
@krecik.dzungarsky píše:
Mně Veronika Žilková nevadí. Pokud vím, tak pečuje o skoro stoletou maminku. Vdávala jsem se ve stejném roce jako ona. Spíš mě zaráží, že chlap v pětašedesáti má ještě potřebu nahánět někde nový ženský. Vždyť je to starej dědek, je to nechutný.
Presne, ja se nedivam na kecy, ale ciny a tam mi prijde Zilkova dost sympaticka. No a co se tyka toho chlapa, kdovijak to bude. Velvyslanectvi je takovej iluzorni ostrov, casto tam vznikaj podivny vztahy. Pak skonci mandat, lidi se rozjedou po svete na jiny stace a je po iluzi.
@Aragua píše:
@pohledzdruhestranyNo nevim co o tematu vis ty, ale ja si troufnu rict, ze se naopak docela trefila. Stropnicky neni karierni diplomat, ti si to pekne od mlada odpracujou pres Afriky a Afghanistany az z nich postupne jsou velvyslanci v lepsich zemich. Stropnicky je politicka tlacenka a na politickou tlacenku potrebujes nekoho, kdo te podporuje u vesla, aby te tlacil a to on nema. A pokud vidim spravne, tak letos v lete uz tam bude 4 roky, takze max.muze byt o rok navic. Pak se vrati domu a pujde asi do duchodu ci co. Skvela partie pro mladou kocku. Neni nad to travit cas hrou s vnoucatama tvyho partnera.
Má politickou tlačenku zevnitř, sice Aňák, ale akceptovatelnej i pro současnou vládu a zejména etablovanej v jednom z pro nás nejdůležitějších spojenců, což mu otevírá dveře do států, který mají s Izraelem silný vazby. Takže klidně USA.
@pohledzdruhestrany píše:
Má politickou tlačení zevnitř, sice Aňák, ale akceptovatelnej i pro současnou vládu a zejména etablovanej v jednom z pro nás nejdůležitějších spojenců, což mu otevírá dveře do států, který mají s Izraelem silný vazby. Takže klidně USA.
Neni etablovanej, rozhodne ne na MZV. Je to stejna kategorie jako Ken ve Finsku.
@krecik.dzungarsky píše:
Mně Veronika Žilková nevadí. Pokud vím, tak pečuje o skoro stoletou maminku. Vdávala jsem se ve stejném roce jako ona. Spíš mě zaráží, že chlap v pětašedesáti má ještě potřebu nahánět někde nový ženský. Vždyť je to starej dědek, je to nechutný.
Vypadá dobře, kariéra dobrá, ten si ještě užije třicítku s dobrou nepřechodovou kůží.
@Aragua píše:
Neni etablovanej, rozhodne ne na MZV. Je to stejna kategorie jako Ken ve Finsku.
Etablovanost na MZV ale vůbec nepotřebuješ, viz Kmoníček, tu potřebuje někdo, kdo musí šlapat zespoda.
Etabl9vanej je navázanejma vazbami v Izraeli a domácí politice.
Vypadá dobře, kariéra dobrá, ten si ještě užije třicítku s dobrou nepřechodovou kůží.
Jak myslíš, mně lidsky vůbec nesedí.
Etablovanost na MZV ale vůbec nepotřebuješ, viz Kmoníček, tu potřebuje někdo, kdo musí šlapat zespoda.
Etabl9vanej je navázanejma vazbami v Izraeli a domácí politice.
Dela to na mne dojem, ze moc nevis jak to tam chodi. Tak good luck s tvejma tipama.
@Salome123 píše:
Citlivá? Já s ní taky nedávno viděla rozhovor, kde vyprávěla o tom, jak když jí umíralo dítě v nemocnici, že tam s ním zůstal Stropnický, zatímco Žilková si odešla tralaláčkovat do divadla. To jako nepochopím nikdy. Za mě afektovaná, upištěná hysterka.
Presne ten rozhovor jsem videla a naprosto ji neodsuzuji. Kazdy reagujeme na tezkou situaci jinak, nekdo proste nema tu silu.
Nevim, zda je to pouze nejake moje domysleni, ale trosku jsem z toho citila, ze to dite mozna zas ona sama tolik nechtela. Ale jak rikam, to uz muze byt nejaka moje fantazie. Prijde mi, ze ac pani Zilkova pusobi velmi jako extrovert, tak ve skutecnosti je hodne nesebevedoma a spis tim neco maskuje.
Martin udělal dobře, bude mladší a čerstvější. S dramaticky hystericko dominantní ženskou, která tě kibicuje nikdo nevydrží, jen škoda že procitnul až po 18 letech. Pozdě ale přeci. ![]()
@Salome123 píše:
Citlivá? Já s ní taky nedávno viděla rozhovor, kde vyprávěla o tom, jak když jí umíralo dítě v nemocnici, že tam s ním zůstal Stropnický, zatímco Žilková si odešla tralaláčkovat do divadla. To jako nepochopím nikdy. Za mě afektovaná, upištěná hysterka.
Nikdy nemůžeš předem vědět, jak bys reagovala na traumatický zážitek. Akutní stresová reakce může být u každého jiná. Někdo je krátce po traumatu schopen normálně fungovat a zhroutí se až mnohem později.
@Aragua píše:
Dela to na mne dojem, ze moc nevis jak to tam chodi. Tak good luck s tvejma tipama.
Právě že vím ![]()
@Karel_Vostry píše:
Martin udělal dobře, bude mladší a čerstvější. S dramaticky hystericko dominantní ženskou, která tě kibicuje nikdo nevydrží, jen škoda že procitnul až po 18 letech. Pozdě ale přeci.
Tak naštěstí s ní netravil tolik času, proto se to dalo přežít a zjevně teď zavál nejakej čerstvějsí vítr.
Má politickou tlačenku zevnitř, sice Aňák, ale akceptovatelnej i pro současnou vládu a zejména etablovanej v jednom z pro nás nejdůležitějších spojenců, což mu otevírá dveře do států, který mají s Izraelem silný vazby. Takže klidně USA.
Akceptovatelnej Aňák? Vždyť Stropnický je jedna z prvních Babišových děvek. Stejně jako Martin Komárek. Lidi, kteří tam šli, aby svým ksichtem ANO zpopularizovali a dostali za to trafiky a první místa na kandidátkách.
@brisco píše:
Akceptovatelnej Aňák? Vždyť Stropnický je jedna z prvních Babišových děvek. Stejně jako Martin Komárek. Lidi, kteří tam šli, aby svým ksichtem ANO zpopularizovali a dostali za to trafiky a první místa na kandidátkách.
To máš pravdu, plus Jourová, tihle 3 Babišovi pomáhali odlakat pozornost od jeho buranstvi a spolustvořili monstrum. Ale jako velvyslanec je akceptovatelnej s ohledem na vazby, co vytvořil, plus jestli u blbů zaboduje Babiš jako prezident, má velvyslaneckou kareru zajištěnou na x let dopředu.
A nemyslím akceptovatelnej u mě, ale na politický scéně průřezově.