Žilková a Stropnický

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36504
15.3.22 22:23
@Monchichik píše:
@pohledzdruhestrany taky se zkusím přeptat ;)…nikdo s nimi nebydlíme, je to jen téma na odlehčení… :mrgreen:…mně byl vždycky Stropnický sympatický…teď nějak nevím, co si o něm myslet :mrgreen:

Inteligentní noblesní člověk, absolvent Diplomatické akademie ve Vídni. Byl mj. velvyslancem ve Vatikánu, ambasáda v Izraeli je též jedna z nejprestižnějších. VŽ mu moc neslušela, byla komediantka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
15.3.22 22:32
@Burj Chalifa píše:
Inteligentní noblesní člověk, absolvent Diplomatické akademie ve Vídni. Byl mj. velvyslancem ve Vatikánu, ambasáda v Izraeli je též jedna z nejprestižnějších. VŽ mu moc neslušela, byla komediantka.

jo a přesně tahle noblesa (lehounce střihlá Babišovskou vyžírkovštinou) potřebuje do postele ****, jako je Žilková, harmonie vesmíru tím zůstává zachována

edit adminom - urážky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1444
15.3.22 22:57

Já ještě jednou k tomu jejímu vzhledu. Podle mě opravdu vypadá starší. Figura super, ale ksicht je teda vrásčitý a strhaný. V práci mám několik kolegyň kolem té šedesátky a vypadají teda všecky do jedné líp než ona. A fakt ze mě nemluví závist, závidím jí figuru. Ona je navíc ten světlý vyblitý typ a když se nenamaluje, tak vypadá hrozně.
Což samozřejmě v těch 60-ti už není tak důležité, stárneme všichni a nemyslím si, že budu mít v jejím věku pleť jak majolenka. Jen že jsem se jí na těch fotkách fakt lekla a za mě na nich má obličej na 70+. Ale je to můj názor, ostatním třeba připadá, že vypadá na 50, já nevím :nevim:.
Jinak teda ona má na můj vkus ten život fakt rozháraný. Prezentuje se jako věřící, ale celkově počet partnerů, otců dětí…, s těmi adopcemi si taky utrhla velké sousto a nezvládla to, do toho jak podporuje pořád veřejně tu Agátu, která je podle mě ubohost sama :roll:
No nevím, ona je asi živel, ale podle mě ten život moc nezvládla. Co jsem slyšela já od člověka, co ji lehce zná, tak ona je takový „Mistr chaos“. Zdá se mi jako taková zoufalá a popletená hrdinka, co se snaží vyvolat dojem, jak to všecko perfektně zvládá a má pod kontrolou, ale přitom jí to všecko proteklo mezi prsty a žádné velké hodnoty z toho nezůstaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22121
15.3.22 23:02

A co se stalo s těmi adoptovanymi dětmi, je s nima nějak v kontaktu, nebo utekly a nikdo nic neví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
15.3.22 23:41
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15005
16.3.22 06:15
@ropucha 02 píše:
Stoprocentně někoho má. Žilkovou moc nemusím, ale teď je mi jí líto. Odložit ženu jako koš povadlých květin je dost nečestné a nesportovní. A navíc jí onu zprávu sdělit emailem :zed:

Tak ještě že jí to nespadlo do spamu :D Jinak nechápu hned to sdělit Blesku. Někteří lidi asi neumí žít bez obecenstva :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15005
16.3.22 06:17
@ZustanSeMnou píše:
A ty řeči o tom, jak Ž vypadá stare…vypadá na svůj věk dobře a má figuru..kam se na ni hrabem

Přesně, vypadá skvěle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44207
16.3.22 06:28
@Salome123 píše:
Citlivá? Já s ní taky nedávno viděla rozhovor, kde vyprávěla o tom, jak když jí umíralo dítě v nemocnici, že tam s ním zůstal Stropnický, zatímco Žilková si odešla tralaláčkovat do divadla. To jako nepochopím nikdy. Za mě afektovaná, upištěná hysterka.

Toto bych nesrovnávala. Ne každý dokáže vyprovodit dítě na smrt. Dítě, které neměl ani doma a nemohl se tak utvořit vzájemný vztah. Živě si pamatuji články z té doby. Hodně jsem to prožívala, měla jsem taky mimino. Četla jsi něco z toho? A víš, v jakém byl jejich syn stavu? Agáta potom po jeho smrti byla ještě upřímnější v popisu. Byla to jen otázka času. Kdyby na to nepřišli až v 8.mesíci, nedovolila by, aby se vůbec narodil.
Známá to prožila taky, v 80.letech porodila miminko s neoperabilní srdeční vadou, kterou dopředu nikdo nezjistil. Taky zemřelo po půl roce v nemocnici, kde v podstatě samo čekalo na smrt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44207
16.3.22 06:37
@mado píše:
A co se stalo s těmi adoptovanymi dětmi, je s nima nějak v kontaktu, nebo utekly a nikdo nic neví.
Četla jsem v rozhovorech, že byly pouze v pěstounské péči, nebyly adoptované. Jednu dobu pouštěla pusu na špacír Agáta, že geny se prostě nezmění a nejdou výchovou obejít. Údajně si ten kluk dřív těsně po plnoletosti někde nadělal dluhy. Ale těžko říct, co je na tom pravda. Žilková se dřív někde vyjádřila, že se všichni setkávají o Vánocích a rodinných oslavách. A taky se poměrně nedávno někde psalo o jejích nevlastních vnoučatech od nich, že je občas hlídá.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
16.3.22 06:46

Ja si pamatuji, když spolu začínali, jak to semlelo jeho první ženu Lucii, matku Matěje a tonery, už nevím, jak se jmenuje.
Ta byla, chudák, tak překvapená a nečekala to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
16.3.22 06:52
@Salome123 píše:
Citlivá? Já s ní taky nedávno viděla rozhovor, kde vyprávěla o tom, jak když jí umíralo dítě v nemocnici, že tam s ním zůstal Stropnický, zatímco Žilková si odešla tralaláčkovat do divadla. To jako nepochopím nikdy. Za mě afektovaná, upištěná hysterka.

Tak tohle, pokud nezazijes, tak vůbec nevis, která bije. Navíc popsala zcela upřímně, že situaci nezvládla a chlap ji podržel a vyřešil to. Udělal, co měl. Tohle přece nemůžeš soudit.

Ja ji měla ráda za mlada, potom moc ne.
Je mi ji líto, Stropnický byl pro mě vždy studenej psí čumák.
Bylo mi líto i první Stropnickeho ženy. Holt to bude dělat pořád.
My, ženský, jsme trochu v nevyhode.
Na 60 vypadá pořád dobře, řekla bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
16.3.22 07:00
@pohledzdruhestrany
@pohledzdruhestrany píše:
Máš naivní představy o fungování diplomacie.

No nevim co o tematu vis ty, ale ja si troufnu rict, ze se naopak docela trefila. Stropnicky neni karierni diplomat, ti si to pekne od mlada odpracujou pres Afriky a Afghanistany az z nich postupne jsou velvyslanci v lepsich zemich. Stropnicky je politicka tlacenka a na politickou tlacenku potrebujes nekoho, kdo te podporuje u vesla, aby te tlacil a to on nema. A pokud vidim spravne, tak letos v lete uz tam bude 4 roky, takze max.muze byt o rok navic. Pak se vrati domu a pujde asi do duchodu ci co. Skvela partie pro mladou kocku. Neni nad to travit cas hrou s vnoucatama tvyho partnera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12745
16.3.22 07:03

Zaprvé mě fascinuje, jak všichni berou za automatické sdělení Žilkové, že se s ní Stropnický „rozešel po e-mailu“. Mně se tomu moc nechce věřit a přijde mi to celé „zdramatizované“. Co když to bylo tak, že náznaky z jeho strany tu byly už dřív, ale ona je nebrala příliš vážně nebo ještě doufala, že to vezme zpět…, a pak přišel „definitivní“ dopis, kde se jí snažil vysvětlit důvody rozchodu? Tím spíš jestli se přiznal, že je v tom někdo jiný, tak se jí to zřejmě dotklo natolik, že teď se chytá toho dopisu, vytrhává ho z kontextu a snaží se z něj udělat totálního bezpáteřňáka. BTW, s ohledem na vzdálenost, která je dělí, mi to sdělení skrz e-mail v dnešní době zase tak příšerné nepřipadá.

Zadruhé mě zaráží, že to vůbec takhle propírá (viz ten její Instagram), že ho oslovuje najednou „pan Stropnický“ atd., celé je to trapné a nehodné jejího věku. Navíc v poslední době nikoli první společenský přešlap (viz svěřování se médiím o aférce s Menzelem).

Zatřetí mě zaráží, jak je úplně špatně to, že se Stropnický v tomto věku rozhodl rozvést a že šel (podle všeho) s pravdou ven ohledně jiné známosti. Mně to připadá asi morálně lepší, než Žilkovou za zády podvádět, ale je docela komické, jak se tady, v líhni morálky, najednou akcentuje toto řešení jako to vhodnější.

Začtvrté mě napadá, ale to je spíš taková moje mentální odbočka, jak moc dokáže rodinu narušit to, že se manželé kvůli péči o nemohoucího rodiče musí fakticky „rozdělit“. Jestli byla příčina tohle, je škoda, že to nešlo zařídit nějak jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
16.3.22 07:11

Tak Žilková je typická komediantka. Škoda, že se k tomu nevyjádří i on. Ona se v tom vyžívá jaká je chuděra. A ty její lítostivý komentáře :lol: už chápu po kom je ta Agáta tak cáklá.

A líbí se mi jak všichni vzali za hotovou věc její slova, že ona si myslí, že někoho má.

Hlavně jak brečí, jak on opouští rodinu a nezletilou dceru. Škoda, že jí to nevadilo, kdy opouštěl děti z prvního manželství. Mám pocit, že ty holky byly ještě mladší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
krecik.dzungarsky
16.3.22 07:11

Mně Veronika Žilková nevadí. Pokud vím, tak pečuje o skoro stoletou maminku. Vdávala jsem se ve stejném roce jako ona. Spíš mě zaráží, že chlap v pětašedesáti má ještě potřebu nahánět někde nový ženský. Vždyť je to starej dědek, je to nechutný.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky