Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@jezzz ty Beda klucici na 3 suchace jsem hledala a prubezne hledala i do vcerejska na netu a bez uspechu, obepisovala jsem i BF obchody a sami nevedi, kdy budou, tak jsem rada a uz klidnejsi, ze neco mame, jen nemaji zadnou membranu, tak jeste poresit pak neco pripadne do snehu
A dekujeme ke gratulaci
a mail jsem uz napsala
@jezzz skupinku jsem si pridala a priste vyuziji, ale ja doufam, ze na jaro uz takovy problem nebude
@JanaHud Máme taky vysoký nárt a širokou nohu v oblasti prstových kloubů a dětem dobře sedí Vikingy
@Layana Tuhle znacku mi poradili v jednom eshopu, ze jsou take siroke, ale nenasla jsem nikde ve vetsi velikosti, syn potrebuje min. 32
@jezzz Děkuji, určitě na to kouknu
Fare jsem se zatím vyhýbala, říkali mi, že jsou na nízké nárty. Ale nevěděla jsem, že mají dva typy. Jinak na fyzio chodíme dlouhodobě, on to není jen problém nožiček, váže se k tomu víc věcí. Za mě lépe široké BF boty, než úzké s pevnou patou ![]()
@JanaHud píše:
@KaterinkaK tak jsme dnes byli zkusit ty Beda se 3 suchymi zipy a ty byly super, zapnul vsechny suchace, u tech na 2 ten horni vubec nezapnul a ten spodni jen na kousicek. Kazdopadne meli jen ty ruzove a klucici rikali, ze vubec nevi kdy a zda budou. Takze syn zkusil jeste ty Pegres a nastesti si nestezoval, vesel se do nich, takze boty mame, uff. Je tam v tom nartu gumova tkanicka, takze se bota celkem v tom nartu natahla, ale ma teda velikost 33, nezakopaval, tak jsme je vzali
Tak to je skvělé
A mohla bys sem prosím tě hodit fotku nebo odkaz na ty Pegresky, které to jsou?
@KaterinkaK ano, mame tyto:
https://www.naboso.cz/…NI-Cappucino
@JanaHud píše:
@KaterinkaK ano, mame tyto:
https://www.naboso.cz/…NI-Cappucino
Děkuju. Vypadají moc pěkně. A koukám, že je dělají i ve velkých velikostech. Tak ať se v nich malému dobře chodí
Já časem ještě kouknu na ty sněhule Crocs, doufám, že v zimě bude sníh… ![]()
@KaterinkaK píše:
Děkuju. Vypadají moc pěkně. A koukám, že je dělají i ve velkých velikostech. Tak ať se v nich malému dobře chodíJá časem ještě kouknu na ty sněhule Crocs, doufám, že v zimě bude sníh…
Dekujeme, snad jo, je nadseny, pristi tyden ma byt chladno, tak je vyzkousi ![]()
Drzim palce, at snehule sednou ✊️
@JanaHud píše:
Maminky, prosim, poradte, kdo mate ditko s velmi sirokou nozkou a vysokym nartem, jake znacky bot jim kupujete? Aktualne nam jde o zimni. Syn ma nohu cca 8,5 cm sirokou na velikost cca 32/33. K tomu ma hodne vysoky nart. Zkusili jsme par barefoot bot, ale vse je uzke nebo nizke v nartu (Beda, BeLenka), dokonce i snehule Crocs, obepisovala jsem i ruzne prodejny s detskyma BF botickama, ale take nam nedokazi poradit. Celorocni boty ma Beda, ale do zimnich se nevejde. Crocs musel mit az velikosti 35, aby mu byly pohodlne na sirku, ale zase byly moc velke. Typ nohy ma spise ploutvicku, takze jakakoliv zkosena spicka je problem. Moc dekuji za rady.
Aliexpress Tipsietoes - zkus skupinu Barefoot z Aliexpressu, holky přeměří ![]()
syn má taky hrozně vysoký nárt, v léte se narval jen do Beda, ted má z Ali
Budu se těšit
Máte to složité koukám. Taky se děsím, až se dětem změní noha a nebude sedět, co sedí teď. Vidím to u sebe. Na zimu jsem chtěla BFare A a oni nic nevyrábí a loňska kolekce je z mne nehezká (pro dospělé). Nakonec to vyřešil dopis Ježíškovi a Ahinsa boty. Jen ta cena byla hodně děsivá
Příště se zkus poradit i na tom Facebooku. Jsou tam moc milí a když napíšeš rozměry nohy a ideálně přidáš foto nártu a paty, tak ti pořadí jaké boty hledat.
A to píší i přesto, že nejsem Facebook nadšenec.