Zimní bunda nebo kombinéza (1,5 roční dítě)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
147
3.9.18 12:10

oběma mým dětem bylo 1,5 r v zimě. Oběma jsem v tu dobu dávala kombinézu. Přišlo mi to praktičtější. V tu dobu navíc byli oba ještě na plínách, takže jsem neřešila, že musím sundat téměř celou kombinézu v případě „potřeby“ :). Jinak teda já jsem asi matka Herodes, ale nikdy jsem takto „velkým“ dětem do kočárku fusak nedávala. Ani dekou nepřikrývala. Dala jsem jim triko, mikinu, punčochy, kombinézu a nazdar :). Pravda je, že jsem takto jezdila v zimě s dětmi na kočárku téměř jediná :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
3.9.18 12:27

@Veru1987
Mužu se zeptat,kde jste koupila ty softshelove kalhoty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6243
3.9.18 12:28

Pokud je dítě na plenách, není důvod vzdávat se kombinézy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15434
3.9.18 12:30

Měla jsem vždycky na děti oboje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
3.9.18 12:36
@Aqualech píše:
@Veru1987

Mě je šila kamarádka. Máme letní, jarní i zimní zateplené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
3.9.18 13:04

Mám každý rok obojí na střídačku a lepší je kombinéza. Nikde nic neleze. Nemůže nikam zapadnout sníh. Mladšímu 2 letému ji ještě letos určitě pořídím. Staršímu, 3 letému, nejspíš také, pokud bude chtít. Do školky bude mít tedy bundu a oteplováky, ale na ven na doma, proč ne. Ikdyž už mi do výběru dost kecá, tak uvidíme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
3.9.18 13:12
@Aqualech píše:
@Veru1987

zimní soft kalhoty se dají koupit na fleru..vypadají dost odolně - mají i dvojté kolena a zadek..
jinak soft jarní, podzimní a letní kupuju taky na fleru

• Citovat
  • Upravit
2692
3.9.18 14:11

Za mě taky kombinéza. Pak jsem měla ještě zimní bundu, když jsme třeba jeli někam autem na návštěvu, nebo nakoupit,tak jsem jim dala jen džíny a bundu, nechtěla jsem,aby se pařily v kombinéze.

Do kočárku jsem dávala kombinézu a přes to deku, nebo takovej ten nánožník, jak tam nefouká,ale neni tu uplně zateplený.Když je pod nulou, tak bych dala klidně i ten fusak Přece jen to dítě se nehýbe, takže určitě potřebuje být víc oblečené než dospělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21681
3.9.18 21:42

@Nicol-ostrava určitě kombinéza, můžeš dát jen podzimní fusak, já dávala takový ,má praktickou spodní část, když má dítě boty necháš otevřený zespodu, deky padají.

pěknou kombinézu seženeš i tady na bazárku  :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat