Zimní bunda nebo kombinéza (1,5 roční dítě)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
oběma mým dětem bylo 1,5 r v zimě. Oběma jsem v tu dobu dávala kombinézu. Přišlo mi to praktičtější. V tu dobu navíc byli oba ještě na plínách, takže jsem neřešila, že musím sundat téměř celou kombinézu v případě „potřeby“
. Jinak teda já jsem asi matka Herodes, ale nikdy jsem takto „velkým“ dětem do kočárku fusak nedávala. Ani dekou nepřikrývala. Dala jsem jim triko, mikinu, punčochy, kombinézu a nazdar
. Pravda je, že jsem takto jezdila v zimě s dětmi na kočárku téměř jediná
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Veru1987
Mužu se zeptat,kde jste koupila ty softshelove kalhoty?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aqualech píše:
@Veru1987
Mužu se zeptat,kde jste koupila ty softshelove kalhoty?
Mě je šila kamarádka. Máme letní, jarní i zimní zateplené.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám každý rok obojí na střídačku a lepší je kombinéza. Nikde nic neleze. Nemůže nikam zapadnout sníh. Mladšímu 2 letému ji ještě letos určitě pořídím. Staršímu, 3 letému, nejspíš také, pokud bude chtít. Do školky bude mít tedy bundu a oteplováky, ale na ven na doma, proč ne. Ikdyž už mi do výběru dost kecá, tak uvidíme ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za mě taky kombinéza. Pak jsem měla ještě zimní bundu, když jsme třeba jeli někam autem na návštěvu, nebo nakoupit,tak jsem jim dala jen džíny a bundu, nechtěla jsem,aby se pařily v kombinéze.
Do kočárku jsem dávala kombinézu a přes to deku, nebo takovej ten nánožník, jak tam nefouká,ale neni tu uplně zateplený.Když je pod nulou, tak bych dala klidně i ten fusak Přece jen to dítě se nehýbe, takže určitě potřebuje být víc oblečené než dospělí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nicol-ostrava určitě kombinéza, můžeš dát jen podzimní fusak, já dávala takový ,má praktickou spodní část, když má dítě boty necháš otevřený zespodu, deky padají.
pěknou kombinézu seženeš i tady na bazárku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit