Zimnice a teploty 40

255
1.1.19 12:10

Z antibiotik můžeš určitě augmentin, ale samozřejmě na předpis a kdo ví, jestli to není virového původu. To pak atb nejsou k ničemu. Každopádně soucitim. Já už třetí den horecjuju 39, ale kromě toho mi není nic, tak to moc nechápu. Děti zatím odolávají, což je záhada snad ještě větší :mrgreen: jinak stejně jako Ty, totálně zkažený Silvestr :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
255
1.1.19 12:14

A málem bych zapomněla! Taky přeji všechno nejlepší do nového roku! Především to zdraví. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
669
1.1.19 12:42

@simelka děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27098
1.1.19 12:42

Kdyz jsem mela virozu a 5 dni 40tky horecky, nemela jsem silu ani myslenky na net a diskuse :nevim:

Jinak holky, horecky musite vylezet, na to nic jineho neni. Pokud byste blouznily, pak nevahejte zavolat na pohotovost. Organismus se horeckou hodne vycerpava, nekdy kapacky dokazi zazraky. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
1.1.19 12:50

40 °C teploty u dítěte zvlášť jsou na pohotovost!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
669
1.1.19 15:10

Jinak malému už klesla spinká dál po změření a mě děsně bolí břišní svaly už nemám sílu kašlat. Kort když jsem půl roku po císaři..... chudák jizva. Uvidím co malý až se vzbudí. On nemá aspoň oslabené břicho… Já tam nosila 2 děti dice 3 roky od sebe, ale druhá šla sekcí :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
669
1.1.19 15:14

@Nora2 když bude mít ráno zase nad 38 tak nedejbože 39,9 skoro 40 jako dneska a včera tak malý půjde s manželem si k doktorce. Já jdu k svému určitě ještě zjistím jak tam je. Abych tam nešla zbytečně to samé dětská.....šou svátky… kdyžtak pohotovost…jinak vyležíme jak píše paní v předchozím komentáři když oboum klesne teplota. Jdu se změřit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
669
1.1.19 17:45

Tvl to nepochopím. Co to mám za doktora teď jsem pracně vyhrabala na internetu ordinační hodiny doktora a ještě ke všemu má odpolední od 13:00-18:00 jako můj gynekolog zase pro ty co jsou v práci a nemají mimi je to výhodné.
A ještě jsem zjistila že i včera pracoval jen do 17:00 zajímavé. No odpoledne tam skočím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí