Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahojky holky tak dneska mam druhy termin porodu tak doufam ze do pulnoci porodim ![]()
Ahojky..
Držím ti moc a moc palečky Týnko aby jsi už malou za chvilku držela v náruči
![]()
To si myslí hodně mamin klid třeba se prcek ještě umoudří a vyleze a když ne na vyvolání není nic špatného… držím plaečky at je prcek brzy venku !!!
Ty jo jak vam zavidim ze uz ten porod mate za sebou.Mam docela bobany ze to nezvladny psychycky ani fyzicky ![]()
Toho se bojí každá maminka ale až to přijde tak to půjde samo a hlavně tam budeš mít doktory a PA atd. a oni už tě podpoří neboj !!!
Tyna90 píše:
Partner tam prave nebude nema na to zaludek
tak to je jako ten můj, rovnou jsme se domluvili, že u porodu nebude, že si bude ,,kousat nehty,, venku na chodbě ![]()
Tyno: Ahojky:-) Člověk nikdy neví, já mám tlaky už týden a termin mam za 13 dní.At jsi dobre informovana nebo ne, vykasli se tady na nejake nemistne poznamky na tvuj ucet. Misto toho aby ti hezky poradily tak se jen bavi. Je to nezodpovedne od nich. Kdyz ti nechteji poradit, tak at radeji: ,,DRŽTE HUBU!"
Možná už jsi porodila, možná ne. Hlavně at jste zdrave a at se dari:-)
Lentilka-a píše:
Tyno: Ahojky:-) Člověk nikdy neví, já mám tlaky už týden a termin mam za 13 dní.At jsi dobre informovana nebo ne, vykasli se tady na nejake nemistne poznamky na tvuj ucet. Misto toho aby ti hezky poradily tak se jen bavi. Je to nezodpovedne od nich. Kdyz ti nechteji poradit, tak at radeji: ,,DRŽTE HUBU!"
Možná už jsi porodila, možná ne. Hlavně at jste zdrave a at se dari:-)
Ahojky uz sme si to tu s nekteryma holkama vysvetlily ale jeste jsem neporodila
![]()
Neboj z porodu má každá strach,ale když to přijde ani na nějekej strach nepomyslíš.Držím palečky at to máš co nejdřív za sebou ![]()