Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Dobre dopoledne holky mam takouvou otazku.Kdyz jde ze me jakoby sliz co to znamena?Diky
Diky ja si vubec nemohla vzpomenout co to je.Ale diky jajulko ![]()
Ahoj taky sem si myslela ze to bude zatka ale nechtela sem to psat ptz sem si nebyla jista.. odchod hlenove zatky nemusi nutne znamenat porod ! Jak se jinak citis ???
petjuska90 píše:
Ahoj taky sem si myslela ze to bude zatka ale nechtela sem to psat ptz sem si nebyla jista.. odchod hlenove zatky nemusi nutne znamenat porod ! Jak se jinak citis ???
Ahojky citim se jak se to da rict vcera jsem cely den lezela ale stejne je mi od toho patku divne.Jinak sem tak nejak nervozni
A kdy jdes na kontrolu ??? Uz chodis do porodnice ne ??? To bys mela chodit kazdy tyden…
Jj byla jsem prave ve ctvrtek.A v patek zacli ty bolesti jak sem tu psala.Ale ve strdu mam dalsi termin tak uvideme.Treba do te strdy nevydrzime
Jo jinak podle porodnice prenasim jo ze sem mela rodit 29ho a to je blbost ![]()
Jako na to vubec nekoukej me jak doktorka na gynde tak pak v porodnici porad pocitali termin snad na 4. unora a teprv kdyz sem prijela ze rodim tak mi PA spocitala ze mam ten termin mit o dva tydny pozdeji
takze ja na termin neverim proste priroda si rekne a zadna posledni menstruace to nezmeni
A kde budes rodit ???
Budu rodit na bulovce.Jelikoz sem z Bohnic tak tam ale z porodnice jedu hned na barak
Jj stale sem jeste 2v1
ale uz se nemuzu dockat az to bude za mnou
Jejda já myslela že už je maličké na světě jak jsi se neozvala.
Tak pevné nervy ty poslední dny se opravdu vlečou ale už to určitě bude brzy.Držím palce ![]()