Tlaky v podbřišku - den před termínem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2.3.12 20:57

Zakladatelko, možná jsi jen špatně napsala název diskuse, každopádně se neboj pokud máš jen tlaky, tak opravdu zítra rodit nemusíš a pravděpodobně ani nebudeš. A neboj se, porod poznáš :lol: :mrgreen: Ať dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
2.3.12 21:00

Nevim proc ste na me tak neprijemne.Jen sem se ptala nic vic.Proto sem psala sem ze vy mate zkusenosti s porodem atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
2.3.12 21:01

Možná bys mohla zkusit lépe popsat, jak ti je, pak ti lépe někdo může říct, jestli to souvisí s porodem nebo ne. I když na dálku to je fakt těžký :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
2.3.12 21:02
Tyna90 píše:
Njn tady mi asi nikdo neporadi nebo aspon nerekne jak to je.To je teda diskuze

na blbou otázku blbá odpověď, sorry :nevim: Fyziologické těhotenství trvá 38-42týdnů, Termín porodu je orientační datum pro délku 40týdnů. Takže už jsi 2týdny v termínu a ještě dva týdny budeš.
tlaky, bolesti, píchání, časté čurání, tvrdnutí břicha a já nevím co ještě můžou vést k porodu a nemusí.
Takže fakt tu nemáme nikdo věšteckou kouli, abychom ti řekli, zda porodíš přesně na termín nebo o týden později :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
2.3.12 21:03

Asi sem blbe napsala ten nazev ale jelikoz sem nic na internetu nevycetla tak se omlouvam tem co si myslej ze sem nezkusena atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
2.3.12 21:06

Chapu to ale vim jak dlouho trva tehotenstvi ale proste sem se chtela i takhle informovat.N ic vic tak nevim proc hned musim byt pubertak a neinformovana?Je lepsi se zeptat i jinde ne nez u doktoru.Nekdy je to lepsi ze zeptat maminek co to maj zasebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
2.3.12 21:11

Kdybys věděla, jak dlouho trvá těhotenství, tak by ses tu neptala, zda můžeš porodit den před termínem. Den před termínem není dřív. První dítě jsem rodila 39+0, druhé 40+0, obě jsou donošené, žádné se nenarodilo dřív.
Přesně na termín se rodí jen 5% všech narozených dětí. Takže prohlásit že zítra rodíš je extrémně naivní a přijde mi, že i trochu divné, protože snad každý dr svou pacientku aspoň trochu informuje, že teď už to teda může přijít kdykoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
2.3.12 21:19
Aishenka píše:
Tyna90 píše:
Tak sorry ze se ptam kdyz rodim poprve :,(
Nic si z toho nedělej, není nic špatného na tom se zeptat.

Přesně tak. Buď v pohodě. Každá jsme jednou rodila poprvé a určitě jsme všechno nevěděli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
2.3.12 21:21

Zakladatelko, opravdu jsi diskusi nazvala blbě, ale co :* Porod může přijít každou chvíli, ale taky třeba za 14dní…To ti nikdo z nás tady nepoví, na to jsi toho popsala málo, ale věř mi, že až budeš rodit, tak to poznáš.. Tlaky můžou a taky nemusí znamenat porod. Já měla tlaky poslední měsíc těhu skoro pořád, nakonec jsem „přenášela“ týden a porod mi vyvolávali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
2.3.12 21:22

Njn nekteri si to asi nemyslej.Jen nektera zvas mi napise v pohode ale nekteri proste si myslej ze sem blba krava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
2.3.12 21:23
Tyna90 píše:
Njn nekteri si to asi nemyslej.Jen nektera zvas mi napise v pohode ale nekteri proste si myslej ze sem blba krava

Já si to nemyslím :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
2.3.12 21:26

Tak abych to upresnila mam tlaky jako bych mela zacpu a mam i hodne bolesti v podbrisku.A hlavne nevim proc se do me nekteri maminky navazuji?Njn hold si mysli ze sem hold nevzdelana.A to me mrzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
2.3.12 21:29
Tyna90 píše:
Tak abych to upresnila mam tlaky jako bych mela zacpu a mam i hodne bolesti v podbrisku.A hlavne nevim proc se do me nekteri maminky navazuji?Njn hold si mysli ze sem hold nevzdelana.A to me mrzi

A co ty bolesti, jsou pravidelné?? Zkoušela jsi teplou vanu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
2.3.12 21:30
anoli30 píše:
Aishenka píše:
Tyna90 píše:
Tak sorry ze se ptam kdyz rodim poprve :,(
Nic si z toho nedělej, není nic špatného na tom se zeptat.
Přesně tak. Buď v pohodě. Každá jsme jednou rodila poprvé a určitě jsme všechno nevěděli.

Já jo, já věděla absolutně všechno. :mrgreen: Jen se pak časem ukázalo, že ne všechno byla pravda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
2.3.12 21:30

Jj zkousela asi na hodku se mi to ustalo.Ale radeji sem jeste voala na ZS a tam mi rekli ze kdyby neco tak si mam zavolat sanitu a ze to sou porodni bolesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí