Tlaky v podbřišku - den před termínem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3419
2.3.12 22:00
Tyna90 píše:
Holky ja mam stejne strach

Neboj, to zvládneš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
2.3.12 22:00

Holky, díky za odpovědi. Přemýšlela jsem tu, jak to chodí, tak jsem se sem trošku vetřela s dotazem :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.3.12 22:02
Tyna90 píše:

neboj, jak to přijde, tak budeš ta nejodvážnější…věř mi..o to se postarají hormony :-D taky jsem měla strach a jak mi praskla plodová voda a celé to začlo, tak jsem byla ta nejklidnější a nejodvážnější osoba široko daleko…:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
2.3.12 22:02
Tyna90 píše:

Neboj, to bude dobrý, uvidíš:-) Já vím, je to otřepaná fráze, no… Za „chvíli“ už budeš mít miminko u sebe :srdce: a co vlastně čekáte. holku nebo kluka??? A jak se bude jmenovat??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
2.3.12 22:04

Cekame holcicku a bude se jmenovat Eliska.Do konce jak sem volala na tu ZS tak mi volala FN Bulovka a ptala se sem uplne z nervama v haji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
2.3.12 22:05
terulkaslunicko píše:
petjuska90 píše:
atominnka píše:
petjuska90 píše:
Já teda nevím ale ona přece nenapsala že musí zítra porodit a i když to tak trošku vyznělo když si to přečtete víckrát pochopíte že má zítra termín a že dnes má tlaky tak jestli si myslíte že porodí na termín nebo ne… jinak jak už psaly jiné maminy vy ste u prvního porodu taky nevěděli vše… a pokud má opravdu obavu že bude brzo rodit tak je asi trošku vyklepaná a řeší něco co by vás ani nenapadlo…já třeba po příjezdu do porodnice kdy mi chlápek na recepci nabídl vozíček řekla ne..a to jen ptz mě v tu chvíli vrtalo v hlavě že by přece bylo trapný jak mi odtejkala plodová voda aby pak museli ten vozejk čistit a jak by ten chlap koukal kdybych se zvedla a tam kaluž vody ptz vložky to prostě nestihli vsakovat…tak vidíte každá maminka myslí na jiný hlouposti a asi žádná v tu chvíli nezní úplně rozumně…
P.S. zakladatelko určitě nejsi blbá kráva zkus dát teplou vanu jestli to nejsou jen poslíčci a měř si bolesti…držím palečky at je vše v pořádku a máš u sebe brzy zdravé mimi !!!
To stím vozíkem je :palec: Já se zase při kontrakcívh ptala, jestli maj ve sprše dost teplý vody a jestli jim jí nevypustím :mrgreen:
Taky dobrý no já abych přihodila ještě jeden… sem děsně nekonfliktní typ co bere doktory pomalu jak bohy takže si od nich nechám líbit snad všechno ale po porodu sem doktorku tak seřvala pod vlivem prášků at kouká to dcery pořádně praštit jak to dělaj ve filmech že přece nepláče…a to ani nekomentuju výraz doktorky když mi malou přinesli a já řekla jen FUJ ta je ošklivá :-D
:mrgreen: :mrgreen: :potlesk: dobre :-)

Dobře ty :palec: :palec: :mrgreen: Já malý při prvním kojení když mě trochu stiskla bradavku řekla - šárko, ty vole!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
Tyna90 píše:

No kdyby to přeci jen nebyl porod a nudila ses, tak si zkus někde stáhnout film Orgasmic birth. To člověka tak krásně naladí pozitivně, že ten porod není nic děsnýho, naopak.
A teda ještě technická rada, máš nějaké bolesti (nechci zlehčovat, chce se mi napsat bolístky, protože celkem čile diskutuješ), nesleduj se celou noc, zda jako už jo nebo ne. Zalehni a dokud ti půjde jen trochu ležet, tak lež a odpočívej. Nejhorší je, když ženská proposluje celou noc, celá zvejřená kvůli tomu nespí, pak druhý den to přjde v začátek porodu a čeká ji třeba ještě 12h kontrakcí a je unavená. Až to přijde, tak to přijde, nežeň se tam zbytečně brzo, opravdovou porodní bolest poznáš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277

Tyno vyprdni se na řeči a nestresuj se…já rodila 40+1, den po termínu. Den předem jsem měla poslíčky, dost pravidelné, takže jsme s manželem vyrazili na kontrolu do porodnice, tam mě vyšetřili, naznali, že to na porod ještě nevypadá a druhý den odpoledne jsem už ležela v porodním boxu a večer jsem držela dcerku v náruči… Zvládly jsme to tady všechny, tak ty taky :kytka: A neboj, to že rodíš, poznáš zaručeně :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
2.3.12 22:06

Neboj se každý si tím projde a každý to má úplně jinak někdo to má hned za sebou ani nemrkne tak se zbytečně dopředu nenervuj. A jak píšou holky nakonec ti bude vše stejně jedno a budeš chtít mít jen mimčo co nejdřív venku. Moc nad tím zbytečně nepřemýšlej a netejrej se. A pak se tomu časem s odstupem ještě třeba zasměješ. Já se teda porodem nijak nebavím je to hodně emotivní záležitost ale nic mi nevynahradí ten pocit když jsem měla miminko poprvé u sebe bylo to sice až pár hodin po porodu ale slzičky štěsí tam byly takže KLIDEK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
Tyna90 píše:
Cekame holcicku a bude se jmenovat Eliska.Do konce jak sem volala na tu ZS tak mi volala FN Bulovka a ptala se sem uplne z nervama v haji

Tak nebude lepší na to vyšetření zajet, ať víš, na čem jsi? :think:
Teda porod v přímém poslechu, to jsme tu ještě neměly ;) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
Tyna90 píše:

Klííííííd…jdi do teplý vany a uklidni se… snaž se trochu si odpočinout…já vím, asi to nepůjde, ale zkus to… mysli na to jak za chvíli budeš mít elišku u sebe, jak bude krásná a jak budete všichni štastní… :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
2.3.12 22:07
Gladys píše:
Tyna90 píše:
No kdyby to přeci jen nebyl porod a nudila ses, tak si zkus někde stáhnout film Orgasmic birth. To člověka tak krásně naladí pozitivně, že ten porod není nic děsnýho, naopak.
A teda ještě technická rada, máš nějaké bolesti (nechci zlehčovat, chce se mi napsat bolístky, protože celkem čile diskutuješ), nesleduj se celou noc, zda jako už jo nebo ne. Zalehni a dokud ti půjde jen trochu ležet, tak lež a odpočívej. Nejhorší je, když ženská proposluje celou noc, celá zvejřená kvůli tomu nespí, pak druhý den to přjde v začátek porodu a čeká ji třeba ještě 12h kontrakcí a je unavená. Až to přijde, tak to přijde, nežeň se tam zbytečně brzo, opravdovou porodní bolest poznáš ;)

Kdybych si delala srandu tak to tady ani neresim ne?!A hlavne kdyz si tu pisu tak aspon na to tolik nemyslim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
2.3.12 22:09

Holky ale sem ted rada ze se to trochu ohledne me zklidnilo u vas ze se mi snazite pozbudit atd.Moc vam vsem dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
2.3.12 22:10

Tyno, drž se, já musím běžet, malá mi tu plače. Držím pěsti! Přeji brzké shledání s eliškou a pohodový porod!!!! Ale zkus si ještě odpočinout, FAKT!!!! :* :* A ničeho se neboj! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
2.3.12 22:11
Jj diky mozna se tu uvidime i zitra.Kdyz ne dam vedet
atominnka píše:
Tyno, drž se, já musím běžet, malá mi tu plače. Držím pěsti! Přeji brzké shledání s eliškou a pohodový porod!!!! Ale zkus si ještě odpočinout, FAKT!!!! :* :* A ničeho se neboj! :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí