Tlaky v podbřišku - den před termínem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22614
2.3.12 21:34
Tyna90 píše:
Jj zkousela asi na hodku se mi to ustalo.Ale radeji sem jeste voala na ZS a tam mi rekli ze kdyby neco tak si mam zavolat sanitu a ze to sou porodni bolesti

nooo tak vidíš :-) Víš na čem jsi, i když ty bolesti můžou trvat dlouho, u mě 25hodin, kamarádka měla odrozeno za 7hodin… Tohle ti nikdo nepoví… Já bych si měřila čas mezi bolestmi a kdyby bylo po 5ti minutách, tak bych asi volala… i když jak seznám, plašila bych už mnohem dřív

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.3.12 21:35
Tyna90 píše:
Jj zkousela asi na hodku se mi to ustalo.Ale radeji sem jeste voala na ZS a tam mi rekli ze kdyby neco tak si mam zavolat sanitu a ze to sou porodni bolesti

No jo, už se to blíží…:-) tak hlavně pohodový porod, ať už příjde kdykoliv :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
2.3.12 21:36

No jo asi sem se vyplasila tak sem napsla sem no.Ale to nevadi aspon sem o neco chytrejsi a hlavne tu sou nekteri v pohode ze si ze me nedelaj sradnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.3.12 21:36

U mě to trvalo 20 hodin, ale holčina, co se mnou byla v porodnici na pokoji, také prvorodička - byla hotová za tři hodky..:-D někdo má holt štěstí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
2.3.12 21:37

Dekuju tem co si nemysli ze sem blba a i tem co mi preji pohodovi porod :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saminomimino
2.3.12 21:37

no i já rodila kdysi poprvé a rozhodně jsem věděla že muj TP 20.12 nemusí být ten den kdy opravdu porodím,to mi příjde jako kravina že netušíš že možné je rodit dřív nebo pozděj a nebo na termín,ale to se málo kdy zadaří,to je snad opravdu vtip,příjde mi úsměvná představa jak zítra sedíš a opravdu čekáš na ten porod :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3200
2.3.12 21:38

Vloudím se sem s technickým dotazem na to, jak to probíhá při převozu sanitou. Když si dojede rodička s falešným poplachem sama, tak to je jasný, pošlou ji domů. Když si volá sanitu, tak ji vyšetří doma? Nebo dovezou do nemocnice a pak zase domů? Jen ze zvědavosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
2.3.12 21:41
saminomimino píše:
no i já rodila kdysi poprvé a rozhodně jsem věděla že muj TP 20.12 nemusí být ten den kdy opravdu porodím,to mi příjde jako kravina že netušíš že možné je rodit dřív nebo pozděj a nebo na termín,ale to se málo kdy zadaří,to je snad opravdu vtip,příjde mi úsměvná představa jak zítra sedíš a opravdu čekáš na ten porod :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tak kazdy se muze zeptat ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saminomimino
Tyna90 píše:
Tak abych to upresnila mam tlaky jako bych mela zacpu a mam i hodne bolesti v podbrisku.A hlavne nevim proc se do me nekteri maminky navazuji?Njn hold si mysli ze sem hold nevzdelana.A to me mrzi

nevím jak by s tím souvisela vzdělannost,snad každý normální doktor pacientce vysvětlý jak to s prodem je a když ne ona sama snad má zájem během 9 měs zjistit kdy a jak to může přijít :potlesk:
já taky nemám výšku ale mám teřba selký rozum a to je mnohdy mnohem více :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
KatkaX píše:
Vloudím se sem s technickým dotazem na to, jak to probíhá při převozu sanitou. Když si dojede rodička s falešným poplachem sama, tak to je jasný, pošlou ji domů. Když si volá sanitu, tak ji vyšetří doma? Nebo dovezou do nemocnice a pak zase domů? Jen ze zvědavosti…

no, to by mě taky zajímalo…ale myslím si, že pokud už je to skoro v termínu, tak si ji tam asi nechaji a domu uz ji posilat nebudou…muj nazor teda.

moje mamca, kdyz rodila brachu, tak si taky volala sanitu, byl to plany poplach, ale uz skoro v terminu, tak si jim tam nechali s tim, ze kdyz uz je tam, tak ji porod vyvolaji..ale to je 18 let zpet..ted uz to bude asi jinak :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
2.3.12 21:42
KatkaX píše:

To mi proste rekla tak se nediv!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.3.12 21:43
saminomimino píše:
Tyna90 píše:
Tak abych to upresnila mam tlaky jako bych mela zacpu a mam i hodne bolesti v podbrisku.A hlavne nevim proc se do me nekteri maminky navazuji?Njn hold si mysli ze sem hold nevzdelana.A to me mrzi
nevím jak by s tím souvisela vzdělannost,snad každý normální doktor pacientce vysvětlý jak to s prodem je a když ne ona sama snad má zájem během 9 měs zjistit kdy a jak to může přijít :potlesk:
já taky nemám výšku ale mám teřba selký rozum a to je mnohdy mnohem více :mrgreen:

myslím, že se zakladatelka pouze špatně vyjádřila…to se taky někdy stane (i se selskym rozumem)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
2.3.12 21:43
Tyna90 píše:

Nic si z toho nedělej..všude se dá narazit na blbce. :mrgreen: :mrgreen:

Taky tak trochu nechápu ty narážky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.3.12 21:44
Tyna90 píše:
KatkaX píše:
To mi proste rekla tak se nediv!

proc ta agrese? není na místě… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
2.3.12 21:44

Tak hold si myslete ze sem debil no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek