Tlaky v podbřišku - den před termínem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22614
7.3.12 19:21

Tyno, neboj se, zvladnes to ;) Já jsem se teda porodu nebála, ale bála jsem se jak to zvládnu po něm - starat se, kojit. A dopadlo to dobře, nejlepší je s ničím si moc nelámat hlavu.
A k tomu vyvolání - nic to není, mně vyvolávali porod taky, sice to trvalo 25hodin, ale to mohlo trvat i bez toho vyvolávání. Ještě máš čas, třeba se malá umoudří a půjde sama a dobrovolně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
7.3.12 19:37

Snad jo protoze uz budu mit zachvili po druhem terminu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
7.3.12 19:45

Ahoj, taky mám dnes termín a zatím se nic neděje :,( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
7.3.12 19:51
ivka82 píše:
Ahoj, taky mám dnes termín a zatím se nic neděje :,( .

Jj to chapu ja mela termin v sobotu i ale taky nic jen patek to vypadalo ze ji vyprdnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
7.3.12 19:55

Už bych to ráda měla za sebou, protože to čekání je děsný. Ale co nám zbývá jiného než čekat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
7.3.12 19:58
ivka82 píše:
Už bych to ráda měla za sebou, protože to čekání je děsný. Ale co nám zbývá jiného než čekat…

To jo treba nas to chytne ve stejnou dobu.Kde rodis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
7.3.12 20:02

Rodím v Liberci…První jsem rodila přesně na termín, tak jsem myslela, že i to druhé bude stejně poslušné a ono nic :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
7.3.12 20:03

¨Njn ja mam prvni a dava si docela na cas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
7.3.12 20:05

Snad se obě dočkáme co nejdřív…držím pěstičky ať všechno dobře dopadne :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
7.3.12 20:10
ivka82 píše:
Snad se obě dočkáme co nejdřív…držím pěstičky ať všechno dobře dopadne :) .

Taky ti drzim palecky a pesticky.At ti vse dopadne dobre :* :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.3.12 11:06

Já se taky bojím :-( ale snažím se na to nemyslet. Bohužel mam kolem sebe lidi, kteří mi furt říkají ať už porodím, nebo že porodím do týdne, nebo hlavně tu neroď. Docela mě to vytáčí. Hlavně když mám ještě skoro dva týdny čas. Každopádně všem co jsou v očekávání držím palečky a ať to jde hladce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
8.3.12 11:42
Lentilka-a píše:
Já se taky bojím :-( ale snažím se na to nemyslet. Bohužel mam kolem sebe lidi, kteří mi furt říkají ať už porodím, nebo že porodím do týdne, nebo hlavně tu neroď. Docela mě to vytáčí. Hlavně když mám ještě skoro dva týdny čas. Každopádně všem co jsou v očekávání držím palečky a ať to jde hladce :hug:

Ahoj taky to mam ted kolem sebe jestli sem uz neporodila atd a dneska uz prenasim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
8.3.12 11:43

Ale neboj to zvladnes a nesmis na to myslet.Poslouchej jen na jedno ucho a druhym to vypust.Ja to delala taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
8.3.12 12:01

Ahojky Tyno,neboj se zvládneš to.Já první porod zvládla beze strachu a bez starostí.Ráno jsem se probudila a voda mi odtekla.Zavolala jsem do porodnice,jen mi řekli,že se mám pomalu zabalit a pomaličku přijet.Žádné bolesti tlaky ,prostě nic.Museli mi vztahy vyvolávat a až večer v sedm přišel Jiřík na svět a byla jsem tak šťastná,že to mám za sebou.A bylo mi fuk že mi můj partner měnil vložky,otíral mě když jsem vylézala s kapačkou z vany,tenhle stud šel stranou.
Hlavně odpočívej a najez se.Já byla unavená na porod jsem spala jen 3hoďky a byla jsem strašně hladová a najíst ti nedaj při porodu až po se můžeš najíst.
Já mám termín (PO ŠESTI LETECH)v druhé půlce května 2012 a mám takový strach :think: a myšlenky že si připadám jako prvorodička.Je to asi normální mít strach.
Hlavně odpočívej a nožky nahoru.Přeji bezproblémový a rychlý porod.Eliška aby pěkně rostla a dělala ti samou radost. :mavam:
Pak se ozvy jak jste na tom holky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
8.3.12 12:23
brrouumi2 píše:
Ahojky Tyno,neboj se zvládneš to.Já první porod zvládla beze strachu a bez starostí.Ráno jsem se probudila a voda mi odtekla.Zavolala jsem do porodnice,jen mi řekli,že se mám pomalu zabalit a pomaličku přijet.Žádné bolesti tlaky ,prostě nic.Museli mi vztahy vyvolávat a až večer v sedm přišel Jiřík na svět a byla jsem tak šťastná,že to mám za sebou.A bylo mi fuk že mi můj partner měnil vložky,otíral mě když jsem vylézala s kapačkou z vany,tenhle stud šel stranou.
Hlavně odpočívej a najez se.Já byla unavená na porod jsem spala jen 3hoďky a byla jsem strašně hladová a najíst ti nedaj při porodu až po se můžeš najíst.
Já mám termín (PO ŠESTI LETECH)v druhé půlce května 2012 a mám takový strach :think: a myšlenky že si připadám jako prvorodička.Je to asi normální mít strach.
Hlavně odpočívej a nožky nahoru.Přeji bezproblémový a rychlý porod.Eliška aby pěkně rostla a dělala ti samou radost. :mavam:
Pak se ozvy jak jste na tom holky…

Jj diky moc dam vedet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí