Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Snorlaxik píše: Více
No, vzdyt to píšu, od takových co o sobe tvrdi, ze jsou dobri ridici, co nejdal. Ti, co jsou, to nemaji potrebu rikat.
@j.a.n.i1 píše: Více
Kdybys řídila bez nehody tam kde já, tak bys to o sobě taky říkala ![]()
Jasne, my vime, ze si myslis, ze vsechno delas nejlip…
Nezáviď, že tě nikdo nepochválí za to, jak řídíš ![]()
Proč mě? Evidentně nikdo nepochvali tebe a strašně ti to vadi, jinak bys ses tu nechvalila sama. Jestli sis nevsimla, nikdo dalsi tady tu potrebu nema.
Tak ja ji chvalim, je to skvělá ridicka, i kdyz jsem s ni v aute nikdy nesedela. Ma to stejnou vypovidajici hodnotu, jako kdyz ty to napises o sobe ![]()
Jinak me to vubec neprekvapuje, ty jsi ve vsem nejlepsi. Ty jen vjedes do Prahy a auta se sama zacnou rozestupovat a delat ti prostor, to je jasny ![]()
dobrý řidič se pozná především podle toho, že se do problémů a krizové situace vůbec nedostane. Díky předvídání, dobrému odhadu a znalosti vlastních limitů se téměř nikdy na silnici neocitne v situaci, kdy by musel řešit vážné potíže. Ty do této kategorie rozhodně nepatříš.
Je to další zadrbaná diskuze Snorlaxik& unuděná
založte si vlastní disuze, tam si vzájemě vyměnějte třeba jízdenky, toto co tady obě předvádíte je dětinské, ale co čekat od dvou rozumově na bodu mrazu
To není pochvala, ale konstatování faktu poté, do se tady do nějaké virtuální osoby začaly navážet ![]()
@Divná Bára píše: Více
A jak se vyhneš situaci, že proti tobě někdo pojede v protisměru na kruhaci? A ty víš, jak řídím, že tohle o mně vykládáš? ![]()
Jojo, ja ti vlastne verim, ues zadnou dopravni nehodu nezpusobila, zvanenim za klavesnici o uzasnem rizeni to totiz nelze.
Moje mama byla taky perfektní ridic, za 46 let nezpusobila zadnou nehodu, nikdy nikoho neohrozila, ani neomezila
jo a to, ze ridila naposledy pri zavereckach v autoskole je naprosto nepodstatná informace ![]()
No vidíš já mám najezdeno dost a to i v zemích, kde byste se některé po., když se některé bojíte jet autem do Prahy
a je mi jedno, co mi věříš nebo ne. Důležitý je, že vím, jak jsem na tom
Opet mas pocit ze jsi jedina, kdo ridil v nejakem divokem provozu, ja ridila i v tom tvem Vietnamu i v Kahire apod..a? Akorat tam vubec nejde o tve umeni, tam jde spis o stesti, ze tu nehodu kolikrat nezpusobi nekdo jiny, tam to totiz neovlivnis skoro vubec, vis..
Jinak Praha je v pohode, akorat lidi co ridi malo nebo jsou zvykli na mala mesta, muzou byt zaskoceni. Ty sama pises, ze auto skoro nevyuzivas, takove ridice znam a jeste horsi jsou ti, co nejezdi casto. A jeste si mysli, jak nejsou skveli..a pritom jsou strasni, jen maji kliku ![]()
@astoret píše: Více
Právě proto, že jsi tam neřídila, tak netušíš, že jde o kvalitu řidiče a ne o náhodu ![]()
Vsak jo, vzdyt vietnamsky ridici i ti egyptsti to jsou nejlepsi ridici na svete
a co na tom, ze te obcas predjizdi dobytek, i kdyz v protismeru neni volno
![]()