Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Snorlaxik píše: Více
To jako vazne? Kazdy druhy turista si tam pujcuje skutr nebo motorku.
My sme ridili i na Sri Lance, tam ta doprava byla za me jeste horsi, navic o dost rychlejsi. Puvidne jsme chteli vyuzit busy a vlaky, ale prvni jizda busem a vlakem me vylecila a uz nikdy vic, radsi auto. Btw tam by ses moc nekochala ![]()
Hloupá jsi ty. Neustále to tady ukazuješ. ![]()
@Bytsamsebou píše: Více
Ok, přestávám tuhle diskusi sledovat a žiju si dál na svém klidném obláčku, kde v protisměru nikdo nejede. Věřím, že mám karmu na to, aby se mi to nestalo. ![]()
@Všechnoznám píše: Více
No, rekla bych, ze auto v protismeru je i v ČR celkem běžný úkaz, nic s cim by se aktivni řidič nesetkaval.
@Šmoulice Fascinuje me, ze mate potrebu tomuto vemenu odpovidat 😂. Bud je zaplacena to tu rozdmychat nebo tak jakoze bezelstna a tupa…a to mozne realne neni 😂
@Thallia píše: Více
Jako napsala jsi to sice drsně, ale ve své podstatě máš pravdu no. A zaplacená asi nebude. Zbývá druhá možnost ![]()
@Všechnoznám píše: Více
Stat se muze leccos, mne pred par lety malem smetl kamion predjizdejici silnicarske auto v zatacce, bylo to o milimetry, a to jsem jela pomalu. V pribuzenstvu pred casem celni srazka s predjizdejicim autem na horizontu. Stat se muze cokoliv, muzes byt sebelepsi ridic, predvidat a presto se muze stat pruser ![]()
@Moise píše: Více
Může, ale ten zkušený řidič dokáže na dost situací zareagovat, nezmatkovat
Prosimte, spoustu veci vubec neovlivnis.
@astoret píše: Více
Neovlivníš, ale na spoustu krizových situací dokáže zkušený řidič adekvátně zareagovat a tím se vyhnout třeba havarce
dokáže, ale ne vždy. Někdy prostě nemáš ani sekundu čas navíc, prostor k úhybnému manévru. Já se nepovažuju na excelentního ani nijak extra dobrého řidiče, jsem takový průměr a ustála jsem to. V tom druhém případě šlo naopak o velmi dobrého řidiče, ale neměl ani zlomek sekundy čas na to, aby nějakým způsobem zareagoval.
Tak tak, bejvalej byl profesionální řidič a jednou jsme měli hroznou bouračku, nedal nám jeden týpek přednost, přítel tomu nezabránil ![]()
No popravdě v té jedné zemi moc Češek, co tam řídily, nebude