Život bez auta...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Snorlaxik
21.12.24 20:09
@Anonymní píše: Více

Tak bych udělala Vánoce doma dřív a tam už jela.na pohodu s míň věcmi.

• Citovat
  • Upravit
Snorlaxik
21.12.24 20:09

Zkus si to přečíst ještě jednou. Někdy řídím i v Praze :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Snorlaxik
21.12.24 20:10
@astoret píše: Více

Ano pohrdá a myslí si, že nemůžou být aktivní.

• Citovat
  • Upravit
8965
21.12.24 20:10
@Snorlaxik píše: Více

Však udělej. Nikdo ti nebrání. Oni to chtějí, jak dělají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
21.12.24 20:11

Za svátečního řidiče se nepovažuju. A v Praze jezdím velmi dobře. Mám za sebou řízení v mnohem těžších podmínkách, takže mě ani nerozhodl řidič v protisměru na kruhaci v malém okresním městě.

• Citovat
  • Upravit
Snorlaxik
21.12.24 20:14
@Kelsey1 píše: Více

Vždyť ano, každý ať si dělá po svém. Reaguju na to, či tam všechno je potřeba táhnout. To bych netahala ani tím autem.

• Citovat
  • Upravit
56287
21.12.24 21:31

Autospaní je super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56287
21.12.24 21:37

je to pravda. My jsme naštěstí potřebovali pohotovost pro děti jen dvakrát, jednou zranění na horách, pohotovost autem přes hodinu jízdy o víkendu k večeru. Jednou miminko s horečkou přes 40st., z domova jsme tam byli v noci do 10min.
Ted nám v okresním městě zrušili dětskou pohotovost. Funguje jen 15 dní v měsici. Když ji potřebuješ v tu lichou polovinu měsíce, můžeš si vybrat - autem do jiného okresního města do nemocnice s šílenou pověstí nebo 60km do krajského :lol: Je to naprostá paráda. Už xkrát se u nás řešilo na fcb skupině, že někdo potřebuje odvézt. často maminky, které mají chlapa v práci, na služebce, samoživitelky. Já jsem ráda, že jsem v tomto samostatná a soběstačná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.12.24 21:50

@Snorlaxik":https://www.emimino.cz/…l/snorlaxik/ Tak my tam jezdili slavit SD právě ten ŠD, protože to bylo úplně jiné a tedy i ty svátky okolo :) Kdybychom chtěli slavit SD doma, tak jsme ho slavili doma :) Ty jsi na můj příspěvek reagovala, že jste tam jezdili na Silvestra a chodili 3 km pěšky. Tak asi stejnou situaci jste neřešili a ani by jsi do ni nešla.

Jinak si nemyslím, že bez auta nemůžeš být akční. Jen jsou situace kdy je auto rychlejší a jeho využití efektivnější. :kytka: A zase někdy jízda MHD třeba rychlejší a pohodlnější.

( jako příklad uvádím ŠD na horách a na otočku klidně 10 x za zimu jízdu na hory a výlet u kamarádky v místě kde nic není s nemocnými dětmi a nebo bez vody ).
Asi nikdo netvrdí, že nikdy nevezme děti na výlet na kole, pěšky jdou maximálně za barák a nebo nejedou někam tramvají ( když je na to čas ).

• Citovat
  • Upravit
101635
21.12.24 22:03

Jo, od takovych ridicu, co jezdi velmi dobře, je potreba se drzet co nejdál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.12.24 22:06
@j.a.n.i1 píše: Více

Já nějak nechápu kdy to jezdi po té Praze, když člověk žijící v Praze využívat auto je líný a na výlety jezdí pouze veřejnou dopravou a auto mají pro rodiče ( ne na jízdu k rodičům ).
Tak nějak nevím ty situace, kdy tedy řídí a ještě tak, aby ji mohlo okolí chválit :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Snorlaxik
21.12.24 22:16

Takže ti nikdo nikdy neřekl, že dobře řídíš? To asi nejsi moc dobrá řidička :hug:

• Citovat
  • Upravit
Snorlaxik
21.12.24 22:18

Ty neumíš vážně číst? Už jsem psala, že auto máme hlavně kvůli starším členům rodiny.

• Citovat
  • Upravit
101635
21.12.24 22:22

No, ty to tu o sobe rikas akorát sama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
21.12.24 22:24

No říkám, že mi to říkají i lidi, co je vezu ;) a ano poté, či jsem bez nehody řídila v mnohém náročnějších podmínkách než je ČR, tak o sobě klidně řeknu, že jsem dobrá řidička

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix