Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Všechnoznám píše: Více
Asi já. Auto nemám. Dítě sice dospělé, ale nemocné. A velkého psa jsme takhle do krajského města vezli.
Ale je mi jedno, jak to mají ostatní.
@Snorlaxik píše: Více
Pomůžou ti lidi, kterým nadáváš do líných lemer s autem. Kde ty žiješ? Nemůžeš se přece s nikým, kdo jezdí autem přátelit, máš-li názory, které tu prezentuješ. Že je rodina desítky nebo stovky km daleko, to taky neřešíš? Nebo přijedou a jak na koni u tebe se zlomeninou budou za 2,5 - 3 hodiny a pak pojedete hodinu do nemocnice? Hustý. To bych ti docela přála zažít.
Mimochodem, s tím tvým obchodem. Podívala jsem se tedy na Idos. Nákup, který autem dám za 1 hodinu se vším, by mi hromadkou trval 3 hodiny, kdyby se mi podařilo stihnout spoj zpět. Boží trávení času. A ta tvoje taška na kolečkách, zjisti si něco o tom, co to dělá s páteří.
@Anonymní píše: Více
A právě proto těžko můžeš. soudit. vy jste asi na tom zdravotně špatně a tak auto potřebujete. My kvůli tomu auto nepotřebujeme.
Kdybych bydlela na venkově, tak myslím, že řídím i já
V Praze jsem to nějak nedala
Proč jezdíš na pohotovost Uberem, když máš auto?
Zlatíčko, kdybys uměla číst, tak auto mám. Ale narozdíl od většiny zdejších uživatelek s autem, nepohrdam těmi bez auta ![]()
No vidíš, já to mám do nejbližšího supermarketu necelých deset minut pěšky. Takže jsem na tom i líp než ty autem ![]()
@Havlova píše: Více
Třeba proto, že jsem v té době auto neměla, nechtělo se mi případně jsem měla auto v opravě. Jo a jednou dítě vezl známý u kterého dítě bylo na oslavě a kde se zranilo.
Auto jsi někde psala, že jste měli ještě před pobytem v zahraničí. ![]()
@Havlova píše: Více
Já neříkám, že to nejde. Jde, ale je to strašlivý vopruz. Jet na veterinu se psem hromadnou dopravou večer bez možnosti návratu zpět 2 hodiny s přestupy, to by se mi teda fakt, ale fakt nechtělo. Stejně s děckem. Hlavně pak ten návrat - co s tím? Tágo na 60 km, to bych nechtěla platit. Plus úmyslně jet s řidičem se psem nebo třeba s blijícím dítětem hodinu… to by tě taky každej nemusel vézt.
@Snorlaxik A ty rodiny, které jedou 2× k koří, nebo autem na lyže a několikrát autem na výlet nemohou jet i na výlet pěšky, nebo na kolech?
Ty jsi tady jediná kdo tvrdí, že na výlety a dovolenou jedině veřejnou dopravou.
Když půjdu s dětmi na zmrzlinu vedle do vsi, tak klidně pojedu na kolech a nebo půjdeme lesem pěšky. Ale tahat nakup na ŠD a svátky na horách na zádech 3 km ( nákupní taška Ti je k prdu ) z jediného obchodu prostě nebudu. A ano, za fajn počasí klidně v sobotu pro pečivo s dětmi procházkou tam půjdu.
A když budu plánovat koupaliště tak dle situace prostě pojedu buď autem nebo na kolech.
@Venetia píše: Více
Popravdě, já bych do Prahy nikdy nejela, buď bych zabila někoho já, nebo někdo mne za balíkovský styl řízení.
@Anonymní píše: Více
Každý ať to dělá podle sebe. Ale někdo, kdo si neumí představit život bez auta a přitom. zije ve městě, je pro mě lenoch
Tak ne každý je na tom tak špatně jako ty, že by mu v případě potřeby nikdo ze sousedů, rodiny, kamarádů, nepomohl