Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Všechnoznám píše: Více
A co děláš ty a tobě podobné zastánkyně auta za každou cenu?
nedokážete pochopit, že jsou lidi, co auto k životu nepotřebují
Příspěvek upraven 21.12.24 v 16:35
@Snorlaxik píše: Více
Musím tě zklamat. Opravdu to nebylo prstem po mapě. Bez pár km za měsíc jsme dali 10tis km. ![]()
A příští rok jedeme na další tahle podobnou cestu. Ale vyjde nám to asi na cca 12tis km. ![]()
A nezáviď ![]()
@Šmoulice píše: Více
Ale to víš že jo… Měsíc v autě ti fakt nezávidím. To by pro mě bylo za trest
Nekecám. Nebo ty jsi nikdy neměla auto v opravě? Nikdy jsi auto nenechala stát třeba v práci, protože jsi neplánovaně šla na skleničku, nikdy jsi auto nikomu nepůjčila? Když ses odstěhovala do zahraničí, tak sis tam hned první den koupila auto?
A ty dokážeš pochopit, že to třeba někdo má jinak než ty?
A pořád si meleš svoje a přesvědčuješ nás ![]()
Mizerná? Ne. To vůbec. Nejsem dost dobrá na Prahu. Řada lidí si na Prahu nevěří a zůstane parkovat na okraji. Nebo do Phy jede rovnou vlakem (já). Ještě že ale nejsem mrcha jako my-všichni-víme-kdo. Já se to totiž neustále učím a zlepšuju se a jednou tu Prahu klidně dám. Mrchy jako některé uživatelky se ale nikdy nezlepší a nikdo je nemá rád, což je vidět v každé debatě. I tady.
Ne, nejsi na tom líp. Ani omylem nejsi a nikdy nebudeš.
V Praze se jezdí úplně stejně jako kdekoliv jinde v ČR.
To mě taky, to zas chápu (aspoň něco t tvého textu chápu, uf). Nesnáším dovolený u moře, fuj, brrr, fuj. Stejně tak chaty. Nesnáším dovolený obecně. Já žiju parádně luxusně každý den, nepotřebuju dovolenou. Zřídila jsem si život tak, aby byl svobodný a volný v co nejvíce ohledech a k tomu patří o svoboda nemuset si nic dokazovat cestováním a chlubením se. (Nacestovala jsem se už ostatně dost, vůbec mne to nebaví, ještě že už je to za mnou.)
Když je ti to jedno, tak proč tu trávíš tolik času přesvědčováním druhých?
To nevypadá, že je ti to jedno. Vypadá to přesně naopak.