Zivot bez pracky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
4.1.22 17:45

Není to spíš nějaká ukrytá reklama na praní v prádelnách?

@PeBa12 ano, jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61155
4.1.22 17:45
@Anonymní píše:
Jeste podotykam, ze jezdim autem kazdy den do mesta do zamestnani, tak by to nebylo zadne vyjizdeni extra kvuli prani :) rano dat vecer vyzvednout. Co jsem si tak cetla tak to neni zadna pradelna ala delnici z ubytovny si prijdou vyprat, ale obsluhuji tam pani, za priplatek zehli, skladaji. No vrta mi to hodne hlavou :)

A ty bys tam několik hodin seděla a cekala až se to vypere, ususi? To je šílený.. Tolik věcí se da udělat než se doma vypere pračka prádla..
A pro nás je teda opruz i dojet do krámu, natož ještě vozit prádlo do prádelny :oops:
Když zrovna nebudeš moct jezdit autem, nevim, porucha auta, nemoc.. Jak to vyresis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61155
4.1.22 17:47
@lucad77 píše:
Ale zakladatelka asi nemyslí úplně samoobslužnou prádelnu. :nevim:

No o to víc by se to ale asi prodrazilo, kdyby to za ni delal nekdo, kdo zato musí dostat zaplaceno..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37145
4.1.22 17:48

Me by to asi nevadilo, teda s dětma je to u mě nepředstavitelné, ale být sama, tak proč ne :nevim: akorát bych byla líná pořád někam tahat ty pytle prádla a pak někde třeba 2 a vic hodin čekat, než se to vypere a vysuší. Ale když chodím kolem prádelny, tak vždy nasavam, jak to tam voní :mrgreen: já jeden čas taky neměla pračku, ale chodila sem prát k segre, ta bydlela blíž jak prádelna a vždycky sme si daly kafe a pokecaly, než se to vypralo, ale i tak byla celkem otrava nosit to prádlo tam a zpátky no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3464
4.1.22 17:49
@Anonymní píše:
Dobry vecer damy
Prosim anonym nebo smazat. Pred vikendem nam odesla pracka, a ja si zacinam pohravat s myslenkou, ze bych se na nakup nove vykaslala a vozila pradlo do verejne pradelny jednou za 10 dnu, kdy stahnu cejchy. Snime uz s muzem delsi dobu o infrakabine a krasne by se vesla do prostoru kde jsme meli pracku, susicku a kose, ale na pracku uz by jsme nemeli prostor..jsme uz sami, deticky jsou z domu, muz v castecnem invalidnim duchodu, tak toho osobniho pradla neni tolik, abychom tech 10 dnu nemeli ciste. Kdyby se stala nejaka „echt“ nehoda tak bych jela samozrejme driv.Zije nekdo bez pracky a ma tento system? Vyhovuje nebo by jste to brali jako „prasecinu“ skladovat spinave pradlo v pytlich po dobu deseti dnu? Dekuji za kazdy nazor a preji Krasny Novy rok. :kytka:

Zkus to měsíc/dva a uvidíš. Koupit pračku můžete vždycky. Jen si hned nezapln místo na ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834

To je pěkná blbost🤦být bez pračky a 10 dní někde skladovat pytle se zapajicim pradlem🤢
Hlavne, že byste měli infrakabinu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
@lucad77 píše:
Mě by tam teda u toho nebavilo čekat. A ještě kdyby se těch praček muselo prát víc za sebou (podle druhu a množství prádla)… :think:Příspěvek upraven 04.01.22 v 17:44

Já u toho taky nečekám, většinou mezitím vyřizuju pochůzky po městě, ale i tak to přežiju jen jednou za čas, nedovedu si představit toto dělat každý týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
4.1.22 17:50
@j.a.n.i1 píše:
Tak já tedy jezdím (s tím jedním potahem) do samoobslužné, nacpeš si to sama, pustíš, pak sama přehodíš do sušičky… ale je to opruz.

Samoobslužná je vpoho. Ale paní psala, že ráno zaveze a večer vyzvedne, že za příplatek jim to paní i vyžehlí a to by mi vadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@a12 je to pradelna s obslouhou. Pytle se oznaci cedulkou na kolik stupnu, jestli to je barevne, svetle, obsluha si prevezme a pak dle cisla si vyzvednete vyprane az budete mit cas. Do takovych tech pracek jak jsou treba u obchodaku bych pradlo nedala zas. No a kdyby byla nejaka fakt nouzova situace tak bych se nestydela jit k sousedce

• Citovat
  • Upravit
24868
@a12 píše:
No o to víc by se to ale asi prodrazilo, kdyby to za ni delal nekdo, kdo zato musí dostat zaplaceno..

To určitě. Jak říkám, pro mě by to nebylo a ani by mě to nebavilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
4.1.22 17:51
@Anonymní píše:
Dobry vecer damy
Prosim anonym nebo smazat. Pred vikendem nam odesla pracka, a ja si zacinam pohravat s myslenkou, ze bych se na nakup nove vykaslala a vozila pradlo do verejne pradelny jednou za 10 dnu, kdy stahnu cejchy. Snime uz s muzem delsi dobu o infrakabine a krasne by se vesla do prostoru kde jsme meli pracku, susicku a kose, ale na pracku uz by jsme nemeli prostor..jsme uz sami, deticky jsou z domu, muz v castecnem invalidnim duchodu, tak toho osobniho pradla neni tolik, abychom tech 10 dnu nemeli ciste. Kdyby se stala nejaka „echt“ nehoda tak bych jela samozrejme driv.Zije nekdo bez pracky a ma tento system? Vyhovuje nebo by jste to brali jako „prasecinu“ skladovat spinave pradlo v pytlich po dobu deseti dnu? Dekuji za kazdy nazor a preji Krasny Novy rok. :kytka:

No a co vyhodit v kuchyni jednu spodní skřínku a pračku se sušičkou nacpat tam? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24868
4.1.22 17:52
@j.a.n.i1 píše:
Já u toho taky nečekám, většinou mezitím vyřizuju pochůzky po městě, ale i tak to přežiju jen jednou za čas, nedovedu si představit toto dělat každý týden.

Aha, já jsem myslela, že si tam člověk musí to prádlo nějak hlídat. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
4.1.22 17:53
@Anonymní píše:
@a12 je to pradelna s obslouhou. Pytle se oznaci cedulkou na kolik stupnu, jestli to je barevne, svetle, obsluha si prevezme a pak dle cisla si vyzvednete vyprane az budete mit cas. Do takovych tech pracek jak jsou treba u obchodaku bych pradlo nedala zas. No a kdyby byla nejaka fakt nouzova situace tak bych se nestydela jit k sousedce

To bude mít sousedka radost. A jak se má chápat, že manžel v ČID už tolik osobního prádla nemá? Že jako doma může smrdět a nepřevlékat se? Člověk ušpiní a především opotí oblečení doma stejně jako v práci, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
4.1.22 17:56
@Realityismore píše:
To bude mít sousedka radost. A jak se má chápat, že manžel v ČID už tolik osobního prádla nemá? Že jako doma může smrdět a nepřevlékat se? Člověk ušpiní a především opotí oblečení doma stejně jako v práci, ne?

No, stejně asi ne, když chodím do práce, tak jsou to 2 vrchní sady denně + dvoje kalhoty, když jsem doma, tak mi stačí jedna sada + tepláky. Plus samozřejmě případné sportovní, tam už rozdíl není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
4.1.22 17:57
@Anonymní píše:
Dobry vecer damy

A na co prosím tě umřela? Určitě by to šlo opravit za pár korun pokud tedy už nestojí na sběrném dvoře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí