Zivot bez pracky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12834
4.1.22 17:58
@Anonymní píše:
@a12 je to pradelna s obslouhou. Pytle se oznaci cedulkou na kolik stupnu, jestli to je barevne, svetle, obsluha si prevezme a pak dle cisla si vyzvednete vyprane az budete mit cas. Do takovych tech pracek jak jsou treba u obchodaku bych pradlo nedala zas. No a kdyby byla nejaka fakt nouzova situace tak bych se nestydela jit k sousedce

8o 8o jít k sousedce? 8o už radši dal nepiš a dělej, jak myslíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15055
4.1.22 17:59
@Anonymní píše:
@a12 je to pradelna s obslouhou. Pytle se oznaci cedulkou na kolik stupnu, jestli to je barevne, svetle, obsluha si prevezme a pak dle cisla si vyzvednete vyprane az budete mit cas. Do takovych tech pracek jak jsou treba u obchodaku bych pradlo nedala zas. No a kdyby byla nejaka fakt nouzova situace tak bych se nestydela jit k sousedce

To bys do té prádelny nosila i spodní prádlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.22 17:59

@Realityismore se sousedkou jsme nekolikalete kamaradky a zazily jsme uz hodne pos.. pradla od deti :lol: s muzem jsem to myslela samozrejme tak, ze za tech 10 dnu nenaspini tolik pradla jako kdyby chodil do prace a mel mimo domaci obleceni jeste pracovni. :palec: takze nejakych 10 tricek, trenek a pet teplaku a tri pyzama

• Citovat
  • Upravit
a12
61155
4.1.22 18:00
@JiříkMazlík píše:
A na co prosím tě umřela? Určitě by to šlo opravit za pár korun pokud tedy už nestojí na sběrném dvoře

Ja myslim, že zrovna peníze za novou pračku zakladatelka neřeší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.1.22 18:01
@Konnny píše:
To je 7 920,– za prani rocne, tj uz cena levnejsi pracky. A tahat se s pytlema pradla sem a tam.

Jako pro mě je jednodušší, z nepritahne plnou tašku hadrů.. ale chce to takhle sám, takže co by ne :mrgreen: :lol: platí si to že svého

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
4.1.22 18:09

@a12 no taky si myslím ale zrovna infrakabina místo pračky to tam budou stát jak někde v MHD u Madla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7788
4.1.22 18:26
@lucad77 píše:
Ale zakladatelka asi nemyslí úplně samoobslužnou prádelnu. :nevim:

Ty se mi vždycky líbily v amerických filmech :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
4.1.22 18:28

Jsem jediná, kdo si myslel, že diskuze bude o zmrzačeném zvířeti? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41603
4.1.22 18:57
@Anonymní píše:
@Realityismore se sousedkou jsme nekolikalete kamaradky a zazily jsme uz hodne pos.. pradla od deti :lol: s muzem jsem to myslela samozrejme tak, ze za tech 10 dnu nenaspini tolik pradla jako kdyby chodil do prace a mel mimo domaci obleceni jeste pracovni. :palec: takze nejakych 10 tricek, trenek a pet teplaku a tri pyzama

a máš představu na kolik by tě to cca vyšlo měsíčně? kolik by to bylo pytlů a jaká je cena za žehlení a skládání? :think: musím říct, že představa, jak mi někdo pere, žehlí a skládá spodní prádlo pro mě asi nic moc :think: navíc holky mají pravdu, že se cokoli pokazí a budeš nahraná…fakt bych to třeba měsíc zkoušela, než bych se napevno rozhodla a uvidíš, třeba ti to bude vyhovovat, nebo třeba ti bude vadit něco, co tě teď ani nenapadlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6032
4.1.22 19:00

Já bych na to asi neměla povahu. Když si představím, jak tam předám pytel 20 párů ponožek, spodní prádlo… No nevím. To bych nechtěla, aby někdo třídil, ochmatával. Navíc ty choulostivější kusy peru na program ruční praní, to bych musela potom opravdu prát ručně doma v umyvadle a to už by se mi tuplem nechtělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
4.1.22 19:09

No my jsme na dědině a máme dvě děti, takže v létě padnou i tři pračky za den. Teď přes zimu jedna denně. Pro mě by to bylo nemyslitelné. :nevim: Ještě se někde tahat s měchem. Ale pokud máte prádelnu blízko a jste jenom dva, tak proč ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7709
4.1.22 19:11
@Bábrdl píše:
Jsem jediná, kdo si myslel, že diskuze bude o zmrzačeném zvířeti? :think:

Ne, nejsi.
Jen jsem i chvíli uvažovala, že to není pracka od zvířete, ale ruka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
4.1.22 19:18

Jsem zhýčkaná moderní dobou, bez pračky a bez myčky bych dnes už bydlet nechtěla. Infrakabinu bych oželela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
4.1.22 19:22
@TopSecret píše:
8o 8o jít k sousedce? 8o už radši dal nepiš a dělej, jak myslíš.

V nouzi si může koupit pračku někde v bazaru. Sousedka bude mít radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61155
4.1.22 19:26
@topazio píše:
V nouzi si může koupit pračku někde v bazaru. Sousedka bude mít radost.

Jenže ona tu pračku nebude mít kam dát, o to jde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1