Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
beruska7908 píše:Evelline píše:neboj, jak pise byron, urcite najdes nekoho, kdo vas s prckem bude mit rad
Ahoj zakladatelkozatím žádné děti nemám.. jen jednoho klučíka na cestě.. jsem na začátku 30tt a jsem sama už od cca 8 9tt
Samo,že bydlím u rodicu,kde i pripravuji zazemi pro miminko.. a nebyt rodicu tak fakt nevim jak bych to zvladla nebo spis co bych delala… hodne mi pomahaji jak psychicky,tak hlavne financne.. jelikoz nemam (svou blbosti) dodelanou skolu a s miminkem do ni uz nastoupit nemuzu,tak me od zari ceka dalkove studium na 5 let
Okolí na mě,jako svobodnou maminu kouka normalne.. nejsem první ani poslední,ale všichni mi říkají jak jsem blbá,že budu mít kolonku otce v RL prazdnou.. no co o jeho penize nestojim kdyz se nestara a buh vi kdy potkam chlapa,ktery si bude chtit maleho osvojit.. otce muzes zapsat vzdy,ale vymazat uz nikdy… no ale muzu rict,ze teda rodinne vztahy jsou perfektni.. a vlastne od te doby co jsem doma sdelila,ze jsem tehotna po ne nechteji nasi najem nic… takže jsem jim za to fakt vdecna a hlavne vdecna za to,ze mi tak pomahajijo jinak mi je 20 let
rodice jsou fajn, kdyz ti tak pomahaji, je super ze mas v nich takovou oporu, ja bych bez nasich asi taky byla v knedli.
v to ja verim,ale prozatim chlapa nehledam.. predstava tech starosti s prckem doma a do toho jeste nejakje vztah na zacatku
no nevim
ale nebyt rodicu,tak sjem pod mostem totalne na dne asi ![]()
Evelline píše:beruska7908 píše:v to ja verim,ale prozatim chlapa nehledam.. predstava tech starosti s prckem doma a do toho jeste nejakje vztah na zacatkuEvelline píše:neboj, jak pise byron, urcite najdes nekoho, kdo vas s prckem bude mit rad
Ahoj zakladatelkozatím žádné děti nemám.. jen jednoho klučíka na cestě.. jsem na začátku 30tt a jsem sama už od cca 8 9tt
Samo,že bydlím u rodicu,kde i pripravuji zazemi pro miminko.. a nebyt rodicu tak fakt nevim jak bych to zvladla nebo spis co bych delala… hodne mi pomahaji jak psychicky,tak hlavne financne.. jelikoz nemam (svou blbosti) dodelanou skolu a s miminkem do ni uz nastoupit nemuzu,tak me od zari ceka dalkove studium na 5 let
Okolí na mě,jako svobodnou maminu kouka normalne.. nejsem první ani poslední,ale všichni mi říkají jak jsem blbá,že budu mít kolonku otce v RL prazdnou.. no co o jeho penize nestojim kdyz se nestara a buh vi kdy potkam chlapa,ktery si bude chtit maleho osvojit.. otce muzes zapsat vzdy,ale vymazat uz nikdy… no ale muzu rict,ze teda rodinne vztahy jsou perfektni.. a vlastne od te doby co jsem doma sdelila,ze jsem tehotna po ne nechteji nasi najem nic… takže jsem jim za to fakt vdecna a hlavne vdecna za to,ze mi tak pomahajijo jinak mi je 20 let
rodice jsou fajn, kdyz ti tak pomahaji, je super ze mas v nich takovou oporu, ja bych bez nasich asi taky byla v knedli.no nevim
ale nebyt rodicu,tak sjem pod mostem totalne na dne asi
jo, to znam,taky jsme ted rok po rozchodu chtela mit od chlapu pokoj,ale ted citim, ze nam nekdo chybi ![]()
s alym to bude v pohode, moje kamoska zila(sice s manzelem) u rodicu prvni rok s miminkem a rikala, ze byla vlastne rada, ze ji rodice ponohli ze zacatku.
drzim palecky hlavne at je mimisek zdravy ![]()
beru dekujem.. urcite to pujde
a malej zatim prospiva spickove a mame pred velkym UZ
a jak to zvladas ty??
Evelline píše:
beru dekujem.. urcite to pujdea malej zatim prospiva spickove a mame pred velkym UZ
a jak to zvladas ty??
jezis, sorry za preklepy ![]()
no ja jsem ok, konci mi materska,tak se tesim na zapojeni do pracovniho procesu,dcerku miluju,ale ten posledni rok jak jsme samy potrebuju taky obcas mezi ostatni lidi.
uzij si miminka, ty roky s nim rychle utecou.....
mne je spis lito, ze jeji tata bydli daleko, tim padem se nevidaji casto, mame spolu vztahy na urovni, nehadame se, kvuli dceri jsme se na vsem dohodli.
a ted po roce co jsem sama mi dochazi, ze sama byt nechci a dcerce chybi muzsky vzor..ale jsme stastne, mame jedna druhou ![]()
u me je to tezsi spis proto ze ja uz dlouho touzim po druhem miminku a nechtela jsem si s byvalym upichnout druhe bez lasky,takze jsem volila rozchod…
ale jak rikam, jsou horsi veci, hlavne at jsou deticky zdrave…mmch, tobe je 20, jeeeee, zavist
mne je 32 a mam pocit, ze mi ujizdi vlak ![]()
Omlouvam se za anonym ale dotycna zde chodi…
Je mi lito ze to mate tak tezke, ja ziju s pritelem. Ten ma vsak dcerku z byvaleho vztahu. Plati radne alimenty (3000) i kdyz byvala porad breci ze ma malo penez!
A proto nechapu jak to dela… znackove veci, dvoje boty tak za dva tisice jedny, bunda za 4000, zimni boty za 2500, auto i kdyz maleho chrapka, jede na dovolenou k mori…
Tak jak to jen dela???
Ma se lepe nez my a porad jen breci!!!
BERUSKA..ja mam zhruba o 41kg vic jak pred detmi,je mi 23,byt si tlusta nepripadam,teda jako nejak drasticky(ikdyz jsem),a mam zdrave sebevedomi,a rada se licim,a hezky oblikam,a pecuju o sebe,tak taky vidim ze nekteri lide se jn podivaji a uz kmitaji pryc,to nemluvim o chlapech..ach jo..ale tak snad se na nas usmeje jednou stesti,a hlavne na nase milacky,at maji poradne tatinky:)
![]()
Anonymní píše:
Je mi lito ze to mate tak tezke, ja ziju s pritelem. Ten ma vsak dcerku z byvaleho vztahu. Plati radne alimenty (3000) i kdyz byvala porad breci ze ma malo penez!
A proto nechapu jak to dela… znackove veci, dvoje boty tak za dva tisice jedny, bunda za 4000, zimni boty za 2500, auto i kdyz maleho chrapka, jede na dovolenou k mori…
Tak jak to jen dela???Ma se lepe nez my a porad jen breci!!!
ze by prachaty nabijec,nebo socialni davky?
![]()
Anonymní píše:
ze by prachaty nabijec,nebo socialni davky?
![]()
marra píše:
BERUSKA..ja mam zhruba o 41kg vic jak pred detmi,je mi 23,byt si tlusta nepripadam,teda jako nejak drasticky(ikdyz jsem),a mam zdrave sebevedomi,a rada se licim,a hezky oblikam,a pecuju o sebe,tak taky vidim ze nekteri lide se jn podivaji a uz kmitaji pryc,to nemluvim o chlapech..ach jo..ale tak snad se na nas usmeje jednou stesti,a hlavne na nase milacky,at maji poradne tatinky:)![]()
![]()
![]()
![]()
no jasan
vychrtlina ze me uz asi nebude,ale co..jsou horsi veci ne?
kdyz ja mam spis strach z dalsiho vztahu,bojim se aby se to zase neposralo…
mmch, u ANONYMNI me take napadl bohaty sponzor…ja aliky davam dceri, tedy nakupuju pro ni co potrebuje, sama chodim v hadrech ze sekace…ale i kdybych ty penize mela, nikdy by me nenapadlo koupit si botky za tisice…jsem uz tak naucena, vidim nejakou vec a rikam si..kolik by to bylo sunaru nebo hader pro holku nebo hracky, obleceni…
marra píše:Anonymní píše:ze by prachaty nabijec,nebo socialni davky?
![]()
Tak socialni davky asi tezko, to by jste je dostavaly taky
Nevim zda nabijec - bydli samy, zadny STREJDA neni… mala uz lkeccos povyklada ![]()
pak jedine,dela nejakou spesl praci po nocivh neee
pindulinu treba
jinak ja holky nevidela aliky uz asi rok,takze desbez,ale i presto se snazim klukum dat to nej nej nej,,a na sobe samoze setrim,jak jinak:)ted chce malej strasne buzze raketaka,tak setrim kazdou kacku..
![]()
marra píše:
pak jedine,dela nejakou spesl praci po nocivh neeepindulinu treba
jinak ja holky nevidela aliky uz asi rok,takze desbez,ale i presto se snazim klukum dat to nej nej nej,,a na sobe samoze setrim,jak jinak:)ted chce malej strasne buzze raketaka,tak setrim kazdou kacku..
![]()
Nemyslim to zle, ale zrovna u teto slecny by me to neprekvapilo… pritel vedel, proc odchazi ![]()
Jinak holky jsme dva a i tak obracime kazdou korunu… opravdu uprimne - klobouk dolu za kazdou co jste sama!!! Urcite bude lepe, i kdyz naivne verim, ze kazdy nekde nekoho ma ![]()
marra píše:
pak jedine,dela nejakou spesl praci po nocivh neeepindulinu treba
![]()
no fakt, treba je po nocich u tyce ![]()
ja aliky nastesti dostavam, castku psat nebudu, neni t ani malo, ani hodne, kazdopadne jsme meli soud a na vsem se kvuli dceri dohodli, ale musela jsem byt prisna a pritlacit,taky vyhrozoval ze nezaplati, to pak se ale neznam
kdyz tohle chlap vypusti z huby ![]()
buzze raketaka nemame, jinak bychom vam ho darovali,ale mame plno plysaku, kdo chce????ja uz to nemam kam davat......mam je jeste jak jsem byla ja sama mala
setreni znam, je to tezky,snad to deti v budoucnu oceni co jsme pro ne delaly a nebudou nas v 15ti posilat do pr… ![]()
taky naivne verimze na kazdeho cek ten pravej bla bla bla
ale kdyby prece jen prisel,nebo by ste nektera z vas potkala nekohokdo by chtel vorvanku s vema krasnyma ddetmatak mu vzkazte at okamzite prijde k nam,ze uz mam obhlidle i svatebni sata nebavi me cekat,rada bych se do nich uz narvala
http://www.mamiinka.cz/…Svatebni-535
![]()
neboj, jak pise byron, urcite najdes nekoho, kdo vas s prckem bude mit rad
rodice jsou fajn, kdyz ti tak pomahaji, je super ze mas v nich takovou oporu, ja bych bez nasich asi taky byla v knedli.