Život samoživitelek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
marra
4.5.11 22:01

holky ja mam taky jakychsi hracekco se u nas uz jen vali,kluci uz je maji okoukane,tak bych taky nekomu treba vymenila,a deti by byly urcite nadsene ze maji zase neco noveho:)

• Citovat
  • Upravit
marra
4.5.11 22:04

jo jinak jeste k tomu drahemu obleceni u anonymky:)ja teda tak nosim kvalitnejsi haderky,ale kupuju z druhe ruky,cili za boty ktere puvodne stoji treba dvoku dam tri stovky…ted jsem si jedny poridilajelikoz jsem uz fakt nic nemela..:)tak treba bevala nakupuje nejak takhle ne?

• Citovat
  • Upravit
beruska7908
4.5.11 22:04
marra píše:
taky naivne verimze na kazdeho cek ten pravej bla bla bla :mrgreen: ale kdyby prece jen prisel,nebo by ste nektera z vas potkala nekohokdo by chtel vorvanku s vema krasnyma ddetmatak mu vzkazte at okamzite prijde k nam,ze uz mam obhlidle i svatebni sata nebavi me cekat,rada bych se do nich uz narvala :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: http://www.mamiinka.cz/…Svatebni-535 :pankac: :pankac: :pankac:

tyyy jo, pekny :palec:
jaka vorvanka? mam silne pres metrak :mrgreen: takze ja uz jsem spis kapustnak :lol:

• Citovat
  • Upravit
beruska7908
4.5.11 22:05
marra píše:
jo jinak jeste k tomu drahemu obleceni u anonymky:)ja teda tak nosim kvalitnejsi haderky,ale kupuju z druhe ruky,cili za boty ktere puvodne stoji treba dvoku dam tri stovky…ted jsem si jedny poridilajelikoz jsem uz fakt nic nemela..:)tak treba bevala nakupuje nejak takhle ne?

tak ted jsem mrkla odkud jsi a oblil me pot 8-o

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.5.11 22:14
marra píše:
jo jinak jeste k tomu drahemu obleceni u anonymky:)ja teda tak nosim kvalitnejsi haderky,ale kupuju z druhe ruky,cili za boty ktere puvodne stoji treba dvoku dam tri stovky…ted jsem si jedny poridilajelikoz jsem uz fakt nic nemela..:)tak treba bevala nakupuje nejak takhle ne?

Neni to jen kvuli obleceni - v sekaci nekoupis casto melir, gelove nehty, benzin, pojistku na auto, nove gumy nebo dovolenou :-)
Nechci drbat, jen proste nechapu kde na to muze vzit, kdyz jine maminky co jsou samy si nemuzou dovolit ani tretinu :-(

• Citovat
  • Upravit
beruska7908
4.5.11 22:18
marra píše:

pisla jsem ti SZ :mavam: jsme byvale sousedky

• Citovat
  • Upravit
marra
4.5.11 22:43

tak musim verejne priznat,ze jsem mile prekvapena,koho tady vsechno nepotkam,jen doufam ze darce spermatu budou jini :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
beruska7908
4.5.11 22:49
marra píše:
tak musim verejne priznat,ze jsem mile prekvapena,koho tady vsechno nepotkam,jen doufam ze darce spermatu budou jini :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
3067
5.5.11 15:03

Ahoj holky.
Jsem taky sama se dvěma dětmi, teď 9 a 15 let. Jejich otec nás před třemi lety opustil, nechal jen dluhy. Ty tři roky jsme v podnájmu. Před měsícem jsem si v bance „vybojovala“ hypotéku, to doslova, na malý byt, za měsíc se stěhujeme.
Je to těžké, nemám již rodiče ani nikoho z příbuzných, na koho bych se mohla obrátit. Zkoušela jsem se seznámit na internetu, nyní mám krátce přítele, který má o nás velký zájem, tak se modlím, aby to vyšlo. Je pravda, že když jsem hledala práci, bylo velice nepříjemné poslouchat řeči, zda mám hlídání dětí a co když budou nemocné.
Teď doufám, že vše bude jen dobré. Práci mám už 9 měsíců, jdeme konečně bydlet do svého a s přítelem to snad vyjde. Člověk se musí tvrdě starat, myslím sama žena s dětmi, aby aspoň kousek štěstí urval. Rvala jsem se celé tři roky, a doufám, že se mi to povedlo. Všem držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
5.5.11 16:27

Ahojky anaaaaaaaaaaa:)jsi moc sikovna ze sis vybojovala ten bytecek,obdivuju te,a doufam ze jednou taky s to svoje hnizdecko pro me a kluky sezenu :think: je to tezke byt sama jeste k tomu s dvema detma,tak proto te tolik obdvuju ze si zaridila svoje bydleni,a doufam ze t to sprtelem klapne,a budu moc drzet palecky :hug: :hug: jak dlouho ze si byla sama s detma?

• Citovat
  • Upravit
3067
10.5.11 13:39

Ahoj, marra.
Sama jsem byla tři roky, zkoušela jsem mezitím nějaké známosti, ale nic z toho nebylo. Myslím, že se chlapi hrozně bojí problémů, nebo když je ženská nešťastná a na dně. To už musí být, aby se někdo našel, kdo to zkousne. Těžké to bylo, hlavně ponižující, jak se na tebe lidi koukají, když máš dluhy, za které nemůžeš. Můj ex si zase staví novej barák s nějakou novou přítelkyní, nemá kvůli tomu čas na svoje děti, ale už jsme se s tím s holkama smířily. Pořád se bojím, co se vyvrbí. A taky jsem zjistila, že spousta chlapů v tomhle věku (okolo 40 a dál), má finanční problémy a vůbec by jim nebylo zatěžko pověsit se na ženskou. Což jsem vždy poznala až později. Chce to trpělivost, stát si za svým, ale taky vědět, že hlavou zeď neprorazíš a někdy se prostě smířit s tím, že některé věci nebo lidi nezměníš. Mám pocit, že jsem zestárla o 10 let. Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SayaSt
6.6.11 13:59

ahojky,
mam 1 dceru, 2 a ctvrt roku
zustali jsme sami v jejich 17. mesicich, v dluhach. nastesti jsem si na hypo koupila hned po skole byt, sice maly, ale je, takze jsme meli kde bydlet a nasi mi moc pomohli s hypotekou. ja jeste kojila a nastoupila jsem zpatky do prace na castecny uvazek, je to skoro 10 mesicu, z nejhorsiho financne jsme venku, uz se pohybuju na nulove castce a ne minusove :-)
rozchod byl osklivy, brala jsem antidepresiva a i mela blizsi vztah k alkoholu :zed: , ale zvladla jsem :-). prihlasila se dalkove na VS, v patek prislo ze jsem prijata, par mesicu mame noveho pritele, ma nas rad, tak uvidime :-).
biootec je bez zajmu.

tak vsem drzim moc palce, i kdyz clovek uz nema silu jit dal, jde to, musi, uz kvuli detem. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
SayaSt
6.6.11 14:01

jeste, nikdo na me spatne nekoukal,myslim ze v dnesni dobe uz to neni takove jako driv.
a partnera jsem nasla ve chvili, kdy jsem nikoho nechtela a vyhovovalo mi byt sama. clovek si asi opravdu nejdriv musi srovnat veci sam v sobe a pak teprve hledat :kytka: . pak az to asi ma budoucnost

• Citovat
  • Upravit
166
19.6.11 00:03
marra píše:
Zdravim vsechny mamink,tedy svobodne maminky,mam takovou malou anketku,tak pokud muzete odpovezte,jsem baba zvedava:)
1.Kolik mate deti?
2.Jak zvloadate bydleni u rodicu?nebo bydleni samotne v byte?co fiannce?jak to resite?
3.Taky nemuzete sehnat poradneho chlapa?
4..,Mate nekdy pocit,zze uz proste nemuzete?
5.Kouka na vas okoli nekdy ,divne,ze jste svobodne maminky?

Ted uz sice sama nejsem..ale syna jsem vychovavala 3 roky sama.

1, Mam 1 dite..klucinu
2, Prvni 2 roky jsem byla u svych prarodicu v rod. dome se zahradou. Jsem jim do dneska za to moc vdecna ale nakonec jsem se odstehovala do vlastniho bytu. Sehnat ho byla kapitola sma o sobe ale nakonec jsem uspela a nastehovali jsme se do 2plus1. Finance…dost tezke…Dostala jsem sice od statu materskou ale stim ze od 21teho mes. ditete budu dostavat jen 3800 kc-mes. Na zadne dalsi prispevky jsem podle socialky narok nemela jelikoz nemam uvedeneho otce v RL a az do 1mes. veku syna jsem zila v zahranici tudiz jsem nemela ani zadny doklad o prijmech. Byla jsem nucena si najit praci. Kdyz bylo synovy 19 mes tak jsem nastoupila do zamestnani na nocni smeny. Pracovala jsem od pul 10 do 6ti rano. Spala jsem tak 3 á 4 hod. denne abych nezanedbavala syna. Po 3 mesicich jsem dostala moznost pracovat v kancelari ale take pouze na nocnich smenach. Sice se jednalo o 12ti hod. smeny ale zase jsem si i fin. polepsila coz pro me byla i moznost sehnat si byt. Takhle jsem to vydrzela 2 roky..pouze nocni smeny..malo spanku. Opet jsem se obratila na socialku o moznost nejakych prispevku ale bohuzel to opet nevyslo. Pze jsem tabulkove i jako samozivitelka vydelavala hodne. Takze jsme prezivaly jak se dalo ale byly jsme spokojeni.
3, Pritele jsem si nasla prave v tomto zamestnani…skoro rok a pul jsme se jen tak otukavali…sem tam kaficko..pokec. Az minuly rok v houbove sezone jsem se dohodli ze si spolecne vyrazime na houby :lol: Nejprve se jednalo o houby…pak pomohl i se zpracovanim…navecerel se a jelikoz jsme oba byllo po tydennich nocnich smenach tak jsem mu nabidla vzhledem k pozdni vecerni hodine ze muze prespat na sedacce. Tak se take stalo…druhy den se take jaksi nemel k odchodu..pomohl s nakupem a opet s verenim. Vecer jsme si spolu dali flasku vinecka…a vlastne uz se od tohoto vikendu od nas nehnul. Jsem stastna ze ho mam :-D
4, Pocit ze uz nemuzu jsem znala az moc dobre…prichazel tak po 4-5 mes…to jsem pak poprosila nekoho z rodiny o pohlidani maleho pres noc, dohodla se s kamaradkama a vyrazily jsem nekam do baru, na diskoteku.Chvilku nebyla jen mamou a jednu noc jsem byla sama sebou :wink:
5,Nikdy jsem zadne negativni reakce nezaznamenala… jelikoz jsem byla zamestnana tak jsem se moc mezi lidi nedostavala..ale treba kolegove v zamestnani vedeli jak na tom jsem a spis me obdivovaly (teda nevim proc pze to nebyl zadnej med).

Takze holky co jste sami s detma a na ty muzsky protejsky jste jeste uplne nezanevrely..verte ze jednou najdete nekoho do koho se zalaskujete a kdo vam bude opravdovou oporou. Ja v to take neverila…ale stalo se. Pristi mesic se ma narodit nase dcera a ja si pripadam jako nejstastnejsi zenska pod sluncem :oops: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
19.6.11 00:03

To se omlouvam…jsem se nejak rozepsala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová