Život samoživitelek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ncc1701
28.6.18 23:32
@marra píše:
Zdravim vsechny mamink,tedy svobodne maminky,mam takovou malou anketku,tak pokud muzete odpovezte,jsem baba zvedava:)
1.Kolik mate deti?
2.Jak zvloadate bydleni u rodicu?nebo bydleni samotne v byte?co fiannce?jak to resite?
3.Taky nemuzete sehnat poradneho chlapa?
4..,Mate nekdy pocit,zze uz proste nemuzete?
5.Kouka na vas okoli nekdy ,divne,ze jste svobodne maminky?

Zkusím oživit diskuzi, třeba se někdo chytne :)

1. Dvě
2. Užívám si to, že můj volný čas je jen můj. S financemi je to horší, splácím dluhy, které mi můj dáreček nasekal, žijeme z nějakých dvou, tří tisíc měsíčně. Rodiče mi finančně přispívají jen trochu, sami nemají. Alimenty nedostáváme, a tak jsou pro nás každé nové ponožky nebo zmrzlina svátkem.
3. Momentálně si o mužích nedělám iluze.
4. Dřív to bylo často, teď už jen občas. Naučila jsem se věci příliš nehrotit, život beru s nadhledem, necítím se v dezolátním stavu, naopak jsem velký optimista.
5. Ne, když někdo něco řekne, tak jen slova obdivu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3248
29.6.18 07:00
@ncc1701 píše:
Zkusím oživit diskuzi, třeba se někdo chytne :)1. Dvě
2. Užívám si to, že můj volný čas je jen můj. S financemi je to horší, splácím dluhy, které mi můj dáreček nasekal, žijeme z nějakých dvou, tří tisíc měsíčně. Rodiče mi finančně přispívají jen trochu, sami nemají. Alimenty nedostáváme, a tak jsou pro nás každé nové ponožky nebo zmrzlina svátkem.
3. Momentálně si o mužích nedělám iluze.
4. Dřív to bylo často, teď už jen občas. Naučila jsem se věci příliš nehrotit, život beru s nadhledem, necítím se v dezolátním stavu, naopak jsem velký optimista.
5. Ne, když někdo něco řekne, tak jen slova obdivu :mrgreen:

Dvou tri tisic mesicne?to je preklep,ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
29.6.18 08:22
@Kralikcek píše:
Dvou tri tisic mesicne?to je preklep,ne? :think:

Ne, to není překlep :)

• Citovat
  • Upravit
29.6.18 09:11

Kralíčku, to je mi líto.....musí to být boj, ty prachy. Já jsem v ID s neléčitelným onemocněním, které se bude už jen zhoršovat, nebo při velikém štěstí, to zůstane, tak, jak je to teď, ale jsem na tu bídu sama.....mám 9.500,– ticíe na měsíc. Nechceš se napsat nějaké tipy na domácí hospodaření, protože já s tím bojuji furt a stále…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
29.6.18 17:04
@ncc1701 píše:
Ne, to není překlep :)

a jak to delas? 8o
Dva tri tisice mesicne na tri lidi?to jsi kouzelnik?nebo vari a nakupuje ti rodina…?

Jen se ptam,protoze je to opravdu neuveritelne malo a obdivuhodne,ze tak zvladas :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
29.6.18 17:06
@Labužník mirabelka02 píše:
Kralíčku, to je mi líto.....musí to být boj, ty prachy. Já jsem v ID s neléčitelným onemocněním, které se bude už jen zhoršovat, nebo při velikém štěstí, to zůstane, tak, jak je to teď, ale jsem na tu bídu sama.....mám 9.500,– ticíe na měsíc. Nechceš se napsat nějaké tipy na domácí hospodaření, protože já s tím bojuji furt a stále…

mame skupinu ktera ma nazev do stovky za jidlo denne,nebo tak nejak,zkus si ji najit a koukni:-)
Par receptu tam je a napadu jak vyjit i s minimem.
ale az s takovym minimem jak tady pise ncc1701 to fakt ne.taky jsem zvedava,jak to dela :D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová