Vážná nemoc a rané těhotenství - život za život?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29730
18.10.11 13:48

Ac mam emimino jako konicek dost let, netusim, o co jde..ale to je jedno.
K problemu…tohle si proste musis rozmyslet sama. Nikdo ti nemuze dat navod z toho prostyho duvodu, ze v techhle pripadech je vzdycky nejaky KDYBY, at se rozhodnes jakkoliv. :nevim:
Drzim palce, at se rozhodnes co nejlip! A hlavne at se ty horsi prognozy nevyplni :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.10.11 13:51

Asi zde někdo nepochopil celou diskuzi. Šlo mi o to vědět nebo mě to zajímalo jak by jste se rozhodli vy!Nikde sem nepsala že jde o radu co mám dělat já.Svuj zdravotní stav samozřejmě budu řešit s lékaři a podle toho bude i naše rozhodnutí.Nemělo to být tak že se rozhodnu podle někoho kdo v naší situaci není :wink:
Proto je uplně jedno ,jak a proč,otázka byla položena a několikrát sem i prosila aby se zde stále do kola neřešili věci co nemají. :wink:

• Citovat
  • Upravit
7631
18.10.11 13:57

Já bych se osobně v tomto případě druhého dítěte vzdala. A to vím, že by se o děti muž dobře postaral…
Přeju hodně sil, správné rozhodnutí asi neexistuje :andel: :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
18.10.11 13:58

Kdyz budu vedet, co mi je, rozhodnu se podle toho. Ja nevim, co ti je…takze ani nevim, jak bych se rozhodla. Chapes? To proste spolu uzce souvisi. Tezko takhle muzes chtit vedet, jak by se nekdo zachoval, a i kdyz ti to tu holky napisou, moc ti to nepomuze :nevim: Nemas to jednoduchy :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1885
18.10.11 13:58

já bych přemýšlela asi tak-a upozornuju že nejsem zastáncem potratů-šla bych na přerušení a pokud se nemoc nepotvrdí zkusili by jsme mimi znovu-pokud se potvrdí-zahájit léčbu co nejdřív.
Přeju ti hodně sil při rozhodování :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
18.10.11 14:06
asha píše:
Kdyz budu vedet, co mi je, rozhodnu se podle toho. Ja nevim, co ti je…takze ani nevim, jak bych se rozhodla. Chapes? To proste spolu uzce souvisi. Tezko takhle muzes chtit vedet, jak by se nekdo zachoval, a i kdyz ti to tu holky napisou, moc ti to nepomuze :nevim: Nemas to jednoduchy :hug:

To jsem zakladatelce chtěla napsat taky..
Zbytečně se ohání kolem sebe, ale vlastně ani nenapíše, o co jde..Jak jí potom někdo může fundovaně poradit? Jak chce zabránit otázkám a spekulacím? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
18.10.11 14:08

No to je pak tech KDYBY jeste daleko vic. Ja chapu, ze to psat nechce, ale pak je ta diskuze spis k nicemu, protoze dopredu je jasny, ze jsou jen dva druhy odpovedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.10.11 14:09

Jano ale chápeš to že mě o rady nejde?Nenapsala jsem to snad dost jasně?Ničím se neoháním a otázka je co by jste dělali vy.Kdo se do toho nedokáže vžít chápu,taky bych neuměla,ale rady co mám dělat já mi nikdo jiný než tým lékařu z oboru dát nemuže proto se neptám

• Citovat
  • Upravit
29730
18.10.11 14:17

Ale jak se muzu vzit, kdyz vubec netusim do ceho? Nemoce se hodne lisi. Takze jak jsem psala, jsou dva druhy odpovedi, coz je proste jasny, ale nejvic prave zalezi na ty dg. :think: Placat tady jinak muzu, co chci. Jestli ti slo jen o pruzkum nazoru, tak jsi mela prihodit jakoukoliv diagnozu, nevztahovat to k sobe a pak by to bylo o necem jinym. Rozumis mi trochu? Skutecne se tu nemuze vcitit nikdo :nevim:
Rada bych ti pomohla jinak, tak aspon posilam hodne sil!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2622
18.10.11 14:17
KRML píše:
já bych přemýšlela asi tak-a upozornuju že nejsem zastáncem potratů-šla bych na přerušení a pokud se nemoc nepotvrdí zkusili by jsme mimi znovu-pokud se potvrdí-zahájit léčbu co nejdřív.
Přeju ti hodně sil při rozhodování :hug:
:palec: Kor když už jedno dítko doma má. Spousta žen by si přála mít mimčo, ale není jim souzeno ani to jedno.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
18.10.11 14:21
asha píše:
Ale jak se muzu vzit, kdyz vubec netusim do ceho? Nemoce se hodne lisi. Takze jak jsem psala, jsou dva druhy odpovedi, coz je proste jasny, ale nejvic prave zalezi na ty dg. :think: Placat tady jinak muzu, co chci. Jestli ti slo jen o pruzkum nazoru, tak jsi mela prihodit jakoukoliv diagnozu, nevztahovat to k sobe a pak by to bylo o necem jinym. Rozumis mi trochu? Skutecne se tu nemuze vcitit nikdo :nevim:
Rada bych ti pomohla jinak, tak aspon posilam hodne sil!

scela souhlasím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11444
18.10.11 14:32

Já bych zase volila potrat až v případě přímého ohrožení života. Za prvé anonymka nemá povrzenou nemoc na 100% a jít na potrat jen proto, že co by kdyby, tak to ne. Za dva měsíce se dozví, jak na tom je. Pak může volit, co dál. Může se stát, že se nemoc nebude v těhu projevovat a miminko v pohodě donosí. Po porodu může zahájit léčbu. Nebo nemoc udeří kdykoliv během těhotenství a pak teprve bych volila ten potrat. I když už to bude v pozdějším stadiu. Dnešní medicína je na vysoké úrovni a když bude miminko dostatečně staré, může klidně přežít i kdyby přišlo na svět předčasně. Pokud zakladatelka píše, že už další šanci na dítě mít nebude, tak by se tím preventivním potratem definitivně připravila o možnost mít víc jak jedno dítě.
Tak bych aspoň volila já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
18.10.11 14:47

Napíšu taky svůj názor. Podle mě pokud máš skutečně smrtelnou nemoc a doma už jedno dítko tak já bych udělala tohle. Šla bych na potrat i když by to asi hodně bolelo a šla se hned léčit!Riskovat že umřu a přitom mít doma dítě mi přijde víc sobecký než jít na potrat a bohužel nenarozené miminko předem odepsat. A s tím že už bys nejspíš nemohla mít děti-kdo řiká že si nemůžeš ještě jedno adoptovat?proč by ne?Nejdůležitější podle mě je, abys byla zdravá!Nebo se o to aspoň pokusila!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
18.10.11 17:02
Anonymní píše:
Jano ale chápeš to že mě o rady nejde?Nenapsala jsem to snad dost jasně?Ničím se neoháním a otázka je co by jste dělali vy.Kdo se do toho nedokáže vžít chápu,taky bych neuměla,ale rady co mám dělat já mi nikdo jiný než tým lékařu z oboru dát nemuže proto se neptám

dobře ale pokud se mám rozhodnout tak vímo co jde jaká nemoc to má být ono u každé by se člověk rozhodnul jinak :nevim: …ale ono podle toho jsi napsala to asi tka horké nebude neMkdžy gyndař říká donosit…kdyby to bylo opravdu vážné tak by tě na potrat poslal okamžitě ne?Já byhc si mimi nechala zvlášt pokud je to poslední šance ít druhé dítě …ale stejně záleží o co jde :wink:
ač jsem na mi minu denně nečtu všechny diskuse takže taky nevím o co jde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
18.10.11 17:13
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat