Životní příběh

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
22.1.20 11:00

@Heivka Tak to je mi moc líto.

• Citovat
  • Upravit
2895
22.1.20 12:13
@Radkar1 píše:
Z tvého projevu je zřejmé, že ti na dítěti zakladatelky velmi záleží, předpokládám, že chceš jejímu dítěti finančně pomoci, aby se mu dařilo lépe, když to z tvé strany není rýpání, že? :roll:

To opravdu nechci. Radko. Jen mě zajímá jak se má dítě narkomanu. Já tyto lidi se srdceryvnym příběhem opravdu nemíním litovat. Prostituce a drogy, nejsou omluvou. Naopak nevidím důvod spadnout tak nízko, jen kvůli pikazenemu dětství. Proto se ptám, zda je dítě ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
22.1.20 12:15

A předpokládám, že dítě je v péči babičky. Protože nelze mít v péči dítě v 17 letech. Tak mě pouze zajímá pohled zakladatelky, není možné (právně), aby se sbalil a s dítětem utekla. Pokud má rozum na to provozovat sex a umí si zavést drogu, či obchodovat se svým tělem, předpokládám, že umí i vychovat dítě a zabezpečit ho slušnou práci. Bez drog a prostituce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.20 13:02

@marra2 dítě mám ve svojí péči já a taky se má a bude mít vždycky dobře i kdybych měla zase šlapat tak do toho klidně půjdu

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.1.20 13:03

@marra2 a pro zajímavost bývalých narkomanu

• Citovat
  • Upravit
2895
22.1.20 13:13
@Anonymní píše:
@marra2 dítě mám ve svojí péči já a taky se má a bude mít vždycky dobře i kdybych měla zase šlapat tak do toho klidně půjdu

Takže ti vlastně ta profese prostitutky nevadí? Myslíš, že jo to dobrý vzor dítěti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.20 13:31

@marra2 nepochopila jsi mne kdybych měla jít zase šlapat kdyby neměl. Tak bych sla

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.1.20 13:31
@Anonymní píše:
@Trojlístek Aha, takže podle tebe by člověk s depresi neměl mít děti?.. Ideálně ho tak zavřít rovnou do blázince a nechat ho tam, jak se to dělalo dřív, ne? Pro mě láska k dítěti věcná je. Teď jsem pro ne potřebná jako matka, později budu šťastná babička. Můj život má smysl. Naplňuje mě to. Odjakživa mě naplňuje pomáhat druhým. Tak jsem to měla i v práci. To, co se člověku s depresi umí dít v hlavě jsem rozepsala kvůli zakladatelce, která nechapala proč někdy člověk spáchá sebevraždu. V každém případě deprese se hned nerovná sebevražda, a pokud už někdo nějaký ten pokus má, nemusí to znamenat ze se to bude opakovat. Taky třeba ten člověk konečně našel sílu žít. Pro něco nebo někoho žít. Jsem tři roky bez všech léku a ikdyz se v hlavě neubránim těm stavům, vím ze tu mám děti, díky kterým to vždy nějak přečkam. To by jsi tak odsuzovala i ženu po rakovině, s cukrovkou či jinou nemoci ze je od ni nezodpovědné mít děti? Co když se ji rakovina vrátí a možná se podruhé nevyleci? Není to nezodpovědné nebo sobecké??? A to ze je manžel takový jaký je, bohužel se hodně změnil. Čím je starší tím je horší. Možná jsem ho víc omrzela, možná už neodolal tomu tlaku rodičů, hlavně matky, která se nechce smířit s tím ze není ta jediná hlavní žena v jeho životě. Nevím. V každém případě mě mrzí, a mrzelo by to každého kdo má tohle onemocnění, ze se opět našel někdo, kdo by nám nejraději vše odeprel. To je nejspíš nutné treba u jistých druhu schizofrenie, ale vzdávat se kvůli depresi? A to, proč jsem prosila zakladatelku, znám podobný případ z okolí, vím jak je tenká hranice se opět k drogám vratit. Akorát ta osoba to nevydržela a malý chlapeček by dopadl špatne, kdyby neměl perfektniho tatínka s jeho rodinou. Doslova malého zachránili. Kdo ví, jak by vše dopadlo. V každém případě zakladatelka je na vše sama, proto ji obdivuji ze je silná bojovat a překonat vše bolestivé, co ji v životě dohnalo do kouta. Někdy jen nostalgie, splin anebo náročná pece o dítě muže vnuknout myšlenku, alespoň na chvíli si nějak ulevit a pak do toho muže zase spadnout. U zakladatelky je zřejmé, ze ví či chce, moc ji fandím. Je silná. Spousta lidi by dopadla mnohem hůř. Věřím ze i pro ni, je její dítě ten motor a smysl života, stejně jako pro mě. A ty to muzes zpochybňovat jak jen budeš chtít. Každý to cítí jinak.

Moje maminka spáchala sebevraždu, měli jsme skvělý vztah…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.1.20 15:02
@Anonymní píše:
Moje maminka spáchala sebevraždu, měli jsme skvělý vztah…

To je mi hodně líto :(. Věřím ze to musí byt hodně těžké, nemít mámu. Jsou situace kdy ke tak moc potřebná. Kdy chybí její pohlazeni, pece, hlas i objetí. Otázka je, v kolika letech o ni dítě přijde. Někdo ji ani nestihne poznat a jen o ni u fotek, někdo si ji pamatuje.. otázka je, co bolí víc?? :,( V kolika letech Ti odešla? Udělala to kvůli depresi? Pokud obřím nechceš psát, pochopim. Přeji ti mnoho štěstí v životě. :hug: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.1.20 15:04
@Anonymní píše:
Moje maminka spáchala sebevraždu, měli jsme skvělý vztah…

Omlouvám se za chyby a překlepy, píši z telefonu.

• Citovat
  • Upravit
10960
22.1.20 15:33
@Anonymní píše:
@Trojlístek Aha, takže podle tebe by člověk s depresi neměl mít děti?.. Ideálně ho tak zavřít rovnou do blázince a nechat ho tam, jak se to dělalo dřív, ne? Pro mě láska k dítěti věcná je. Teď jsem pro ne potřebná jako matka, později budu šťastná babička. Můj život má smysl. Naplňuje mě to. Odjakživa mě naplňuje pomáhat druhým. Tak jsem to měla i v práci. To, co se člověku s depresi umí dít v hlavě jsem rozepsala kvůli zakladatelce, která nechapala proč někdy člověk spáchá sebevraždu. V každém případě deprese se hned nerovná sebevražda, a pokud už někdo nějaký ten pokus má, nemusí to znamenat ze se to bude opakovat. Taky třeba ten člověk konečně našel sílu žít. Pro něco nebo někoho žít. Jsem tři roky bez všech léku a ikdyz se v hlavě neubránim těm stavům, vím ze tu mám děti, díky kterým to vždy nějak přečkam. To by jsi tak odsuzovala i ženu po rakovině, s cukrovkou či jinou nemoci ze je od ni nezodpovědné mít děti? Co když se ji rakovina vrátí a možná se podruhé nevyleci? Není to nezodpovědné nebo sobecké??? A to ze je manžel takový jaký je, bohužel se hodně změnil. Čím je starší tím je horší. Možná jsem ho víc omrzela, možná už neodolal tomu tlaku rodičů, hlavně matky, která se nechce smířit s tím ze není ta jediná hlavní žena v jeho životě. Nevím. V každém případě mě mrzí, a mrzelo by to každého kdo má tohle onemocnění, ze se opět našel někdo, kdo by nám nejraději vše odeprel. To je nejspíš nutné treba u jistých druhu schizofrenie, ale vzdávat se kvůli depresi? A to, proč jsem prosila zakladatelku, znám podobný případ z okolí, vím jak je tenká hranice se opět k drogám vratit. Akorát ta osoba to nevydržela a malý chlapeček by dopadl špatne, kdyby neměl perfektniho tatínka s jeho rodinou. Doslova malého zachránili. Kdo ví, jak by vše dopadlo. V každém případě zakladatelka je na vše sama, proto ji obdivuji ze je silná bojovat a překonat vše bolestivé, co ji v životě dohnalo do kouta. Někdy jen nostalgie, splin anebo náročná pece o dítě muže vnuknout myšlenku, alespoň na chvíli si nějak ulevit a pak do toho muže zase spadnout. U zakladatelky je zřejmé, ze ví či chce, moc ji fandím. Je silná. Spousta lidi by dopadla mnohem hůř. Věřím ze i pro ni, je její dítě ten motor a smysl života, stejně jako pro mě. A ty to muzes zpochybňovat jak jen budeš chtít. Každý to cítí jinak.

Nech si tyhle citové výlevy pro sebe. To co píšeš hnedle v úvodu jsem nikde nepsala. To další je úplně zcestné. Tohle coby kdyby…s tím na mě nechoď. Jsem poměrně velká realistka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nepochopíš
22.1.20 16:49

@marra2
Holt člověk musí občas prvně zažít, až pak soudit :P
Záviděla jsem jako dítě typům jako jsi ty. Měli všechno. Dnes už vím, že nebylo co závidět. Typů jako ty je mi již líto.

• Citovat
  • Upravit
2895
22.1.20 16:55
@Nepochopíš píše:
@marra2
Holt člověk musí občas prvně zažít, až pak soudit :P
Záviděla jsem jako dítě typům jako jsi ty. Měli všechno. Dnes už vím, že nebylo co závidět. Typů jako ty je mi již líto.

No tak to sorry. Já zažila možná víc, než zde slečna. Akorát nemám potřebu to ventilovat na netu. Právě proto nechápu, jak někdo může spadnout k drogám a prostituci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
22.1.20 16:56

@Nepochopíš a navíc, máš zde 17 příspěvků. Nejsi zakl? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nepochopíš
22.1.20 17:03

@marra2
Zakladatelka nejsem. A ne každý člověk je jako ty. Vždy se zastanu slabších. Někdo si po takových zkušenostech najde buď drogy, sex, sport, jídlo, chlast… Každé něco. Zakladatelka hledala pochopení a ne blbý kecy. Ty si placej po rameni, jak jsi to všechno dokonale zvládla.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová