Životní příběh

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
22.1.20 17:19

@Trojlístek Neměla by sis tyhle výlevy nechat pro sebe spis Ty? Já jsem Tebe neoslovila a co píšu zakladatelce je čistě mezi námi. Stačí To respektovat.

• Citovat
  • Upravit
2895
22.1.20 17:22
@Nepochopíš píše:
@marra2
Zakladatelka nejsem. A ne každý člověk je jako ty. Vždy se zastanu slabších. Někdo si po takových zkušenostech najde buď drogy, sex, sport, jídlo, chlast… Každé něco. Zakladatelka hledala pochopení a ne blbý kecy. Ty si placej po rameni, jak jsi to všechno dokonale zvládla.
:think: tak ti nevím, kdo má tady problém..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sintacel
22.1.20 17:33
@Anonymní píše:
Hrozně si cením. Toho že si to čtěte až do konce. :hug:

Me zemreli uz dva sourozenci, z toho jeden byl velmi tezce postizeny 21 let ze 22 let jeho zivota. Ja zase nechapu, proc si nekdo tak zpacka zivot, kdyz zemre nekdo z rodiny. Na svete kazdou vterinu umira prirozene i neprirozene tisice lidi, je to hergot normalni kolobeh zivota!

• Citovat
  • Upravit
2895
22.1.20 17:54
@Sintacel píše:
Me zemreli uz dva sourozenci, z toho jeden byl velmi tezce postizeny 21 let ze 22 let jeho zivota. Ja zase nechapu, proc si nekdo tak zpacka zivot, kdyz zemre nekdo z rodiny. Na svete kazdou vterinu umira prirozene i neprirozene tisice lidi, je to hergot normalni kolobeh zivota!

Přesně tak. Proto nezacmeme fetovat a dělat prostituci. Teda ne inteligentní člověk. A ještě do toho přivést dítě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10942
22.1.20 18:13
@Anonymní píše:
@Trojlístek Neměla by sis tyhle výlevy nechat pro sebe spis Ty? Já jsem Tebe neoslovila a co píšu zakladatelce je čistě mezi námi. Stačí To respektovat.

Já žádný výlev nepsala. Ty sis začala sama konstruovat něco, co jsem nikde neuvadela. Takže to na mě nezkoušej a nejde respektovat někoho, kdo si vymýšlí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
22.1.20 18:14
@marra2 píše:
No tak to sorry. Já zažila možná víc, než zde slečna. Akorát nemám potřebu to ventilovat na netu. Právě proto nechápu, jak někdo může spadnout k drogám a prostituci.

tak už sis tu pohonila triko, předvedla, jak jsi dokonalá a jak vše zvládneš bez duševních či morálních poklesků, odsoudila jsi ty méně úžasné, než jsi ty :pankac:
Tvé snaha o odtajnění zakladatelky je z mého pohledu podlá podpásovka, ty hvězdo :roll:
ps. a zakladatelka nejsem 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.20 18:28

@Trojlístek Kdo si vymýšlí?? To jako mluvíš o mně?

• Citovat
  • Upravit
2895
22.1.20 18:52
@pe-terka píše:
tak už sis tu pohonila triko, předvedla, jak jsi dokonalá a jak vše zvládneš bez duševních či morálních poklesků, odsoudila jsi ty méně úžasné, než jsi ty :pankac:
Tvé snaha o odtajnění zakladatelky je z mého pohledu podlá podpásovka, ty hvězdo :roll:
ps. a zakladatelka nejsem 8)

To ti vážně přijde normálně v 17 fetovat, dělat prostitutku a do toho přivést dítě? Jediný kdo si honí triko ses ty 8o hvězda nejsem a už vůbec ne úžasná. Jen vím, že lze problém řešit i jinak. Než tak, jak to vyřešila ona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
22.1.20 19:23
@marra2 píše:
To ti vážně přijde normálně v 17 fetovat, dělat prostitutku a do toho přivést dítě? Jediný kdo si honí triko ses ty 8o hvězda nejsem a už vůbec ne úžasná. Jen vím, že lze problém řešit i jinak. Než tak, jak to vyřešila ona.

nepovídej…A jakpak si tu honím na zakladatelce triko já? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10942
22.1.20 19:41
@Anonymní píše:
@Trojlístek Kdo si vymýšlí?? To jako mluvíš o mně?

Ano, o tobě. Přečti si po sobě cos vykonstruovala. A napiš, kde jsem něco takového psala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.20 19:42

@marra2 nevím kolik je tobě a kolik je mne. Jsi trapna.

• Citovat
  • Upravit
9128
22.1.20 19:52

No to je story jak z ghetta teda, tam je úplně všechno, drogy, násilí, prostituce, kriminál; nechtěné těhotenství nezletilých… Ale tvoje matka musela asi být trochu divná už před smrtí tvého bráchy, většina lidí se ani kvůli takové tragédii takhle nezvrhne.

Budeš muset rychle dospět, abys svému dítěti zařídila lepší život, než tvoje matka a otec tobě.
Držím pěsti hlavně tvému dítěti a přeju ať mu uděláš lepší dětství. To ale jako prostitutka bez vzdělání asi nedáš. Musíš se přestat litovat, že nemůžeš chodit někam pít a začít na sobě makat, hledat si partnery mezi jinou skupinou lidí, než se pohybuješ a chovat se jako zodpovědná matka. V sedmnácti je to těžký ale třeba to zvládneš.

A sebevrahy nesuď, nikdy nevíš co za takovým rozhodnutím může být. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
22.1.20 20:16
@Anonymní píše:
@marra2 nevím kolik je tobě a kolik je mne. Jsi trapna.

Dost na to, abych ti mohla napsat, že to co děláš a dělalas je neomluvitelne. Ani smrt blízkého by tě nemalá donutit šlapat a brát drogy. Věřím, že s narozením syna ses poučila a půjdeš správnou cestou. A nebudeš mi psát, že se k prostituci klidně vrátíš… To je totiž špatně. A promiň, že mě tvůj příběh nezasahl, jako ostatní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10942
22.1.20 20:45
@Anonymní píše:
@Trojlístek Aha, takže podle tebe by člověk s depresi neměl mít děti?.. Ideálně ho tak zavřít rovnou do blázince a nechat ho tam, jak se to dělalo dřív, ne? Pro mě láska k dítěti věcná je. Teď jsem pro ne potřebná jako matka, později budu šťastná babička. Můj život má smysl. Naplňuje mě to. Odjakživa mě naplňuje pomáhat druhým. Tak jsem to měla i v práci. To, co se člověku s depresi umí dít v hlavě jsem rozepsala kvůli zakladatelce, která nechapala proč někdy člověk spáchá sebevraždu. V každém případě deprese se hned nerovná sebevražda, a pokud už někdo nějaký ten pokus má, nemusí to znamenat ze se to bude opakovat. Taky třeba ten člověk konečně našel sílu žít. Pro něco nebo někoho žít. Jsem tři roky bez všech léku a ikdyz se v hlavě neubránim těm stavům, vím ze tu mám děti, díky kterým to vždy nějak přečkam. To by jsi tak odsuzovala i ženu po rakovině, s cukrovkou či jinou nemoci ze je od ni nezodpovědné mít děti? Co když se ji rakovina vrátí a možná se podruhé nevyleci? Není to nezodpovědné nebo sobecké??? A to ze je manžel takový jaký je, bohužel se hodně změnil. Čím je starší tím je horší. Možná jsem ho víc omrzela, možná už neodolal tomu tlaku rodičů, hlavně matky, která se nechce smířit s tím ze není ta jediná hlavní žena v jeho životě. Nevím. V každém případě mě mrzí, a mrzelo by to každého kdo má tohle onemocnění, ze se opět našel někdo, kdo by nám nejraději vše odeprel. To je nejspíš nutné treba u jistých druhu schizofrenie, ale vzdávat se kvůli depresi? A to, proč jsem prosila zakladatelku, znám podobný případ z okolí, vím jak je tenká hranice se opět k drogám vratit. Akorát ta osoba to nevydržela a malý chlapeček by dopadl špatne, kdyby neměl perfektniho tatínka s jeho rodinou. Doslova malého zachránili. Kdo ví, jak by vše dopadlo. V každém případě zakladatelka je na vše sama, proto ji obdivuji ze je silná bojovat a překonat vše bolestivé, co ji v životě dohnalo do kouta. Někdy jen nostalgie, splin anebo náročná pece o dítě muže vnuknout myšlenku, alespoň na chvíli si nějak ulevit a pak do toho muže zase spadnout. U zakladatelky je zřejmé, ze ví či chce, moc ji fandím. Je silná. Spousta lidi by dopadla mnohem hůř. Věřím ze i pro ni, je její dítě ten motor a smysl života, stejně jako pro mě. A ty to muzes zpochybňovat jak jen budeš chtít. Každý to cítí jinak.

Vymýšlí si ta co napsala tohle. Kde píšu podle sebe, že člověk v depresi nemá mít děti. Kde píši, že chci někoho zavírat do blázince? Atd.. Absolutně vykonstruovane kraviny. Sebevědomí na nule pisatelka tohoto blábolu a bude mě poučovat co si myslím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.20 21:01

@Trojlístek Bože už mi dej pokoj. Evidentně proti mě jedeš. Možná máš nějaký problém ty. Jak už jsem psala, nikdo nekomunikoval přímo s tebou, ale psala jsem zakladatelce. Takže není nutné ji tu plnit její diskuzi dohady o něčem, co se ji netýká. Je to o ní, tak je dobre to respektovat. A pokud mas přeci jen zase nějaký problém, tak uz si ho nech pro sebe. Nikdo tu na to určitě není zvědavý. Díky za respekt k zakladatelce.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová