Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Trojlístek Bože už mi dej pokoj. Evidentně proti mě jedeš. Možná máš nějaký problém ty. Jak už jsem psala, nikdo nekomunikoval přímo s tebou, ale psala jsem zakladatelce. Takže není nutné ji tu plnit její diskuzi dohady o něčem, co se ji netýká. Je to o ní, tak je dobre to respektovat. A pokud mas přeci jen zase nějaký problém, tak uz si ho nech pro sebe. Nikdo tu na to určitě není zvědavý. Díky za respekt k zakladatelce.
Takhle diskuse nefungují. Můžu reagovat jak je mi libo. Tys napsala to své a napsala jsi blábol, takže respekt k ostatním ti moc nejde. Tak mě laskavě nepoučuj a zajdi si pro léky, evidentně je potřebuješ, když nedokážeš ustát psaný projev a zdůvodnit zdroj svých výlevů.
@marra2 nezasáhl protože se v tom nevidíš tohle jsem napsala pro ostatní co něco podobného měli. Samozřejmě jsem se poučila vždyť to tam píšu. Nenapsala jsem to proto že se prý lituji ale proto že i přes to jsem se dokázala vzpamatovat..tenhle příběh má být povzbuzení pro ostatní
@Anonymní píše:
@marra2 nezasáhl protože se v tom nevidíš tohle jsem napsala pro ostatní co něco podobného měli. Samozřejmě jsem se poučila vždyť to tam píšu. Nenapsala jsem to proto že se prý lituji ale proto že i přes to jsem se dokázala vzpamatovat..tenhle příběh má být povzbuzení pro ostatní
Tak jen tak dál.
Nejde žít legálně sama v 17 s dítětem na ubytovně. Nevěřím že by sociálka takhle někoho nechala. To bys musela být v jiným zařízení oto matky s dětma…
@Anonymní píše:
Taky mi jich je líto. Ale nechápu z čeho je mají.je to smutné proste..
Někdy to neví ani oni sami, Deprese je z největší části chemie. Tělo se přestane bránit stresu, vzniká deficit serotoninu. Deprese je mimo jiné i strašná bolest, pokud člověk umí tu bolest překonat je to dobře. Já jsem to měl tak, že jsem si musel lehnout a neposlouchat se, neposlouchat tu bolest, a hlavně říkat si, že ta bolest přejde, aniž bych něco dělal. Divit se tomu, že někdo má deprese a spáchá třeba sebevraždu je úplně stejné jako se divit tomu, že jsi měla posrrrranej život
@Trojlístek píše:
Vymýšlí si ta co napsala tohle. Kde píšu podle sebe, že člověk v depresi nemá mít děti. Kde píši, že chci někoho zavírat do blázince? Atd.. Absolutně vykonstruovane kraviny. Sebevědomí na nule pisatelka tohoto blábolu a bude mě poučovat co si myslím?
Ja se teda musím Tojlistka zastat…
Přijde mi totiž, ze kdyby anonymní měla skutečné deprese, tak ji z nich nepomůžou ani tři děti, ale skutečně pouze správná medikace.
To je jako by tvrdila, ze ji na cukrovku pomohly tři děti a inzulin momentálně nechce brát…
Za mne asi tak a vím o cem mluvím…
@Anonymní píše:
@Trojlístek Bože už mi dej pokoj. Evidentně proti mě jedeš. Možná máš nějaký problém ty. Jak už jsem psala, nikdo nekomunikoval přímo s tebou, ale psala jsem zakladatelce. Takže není nutné ji tu plnit její diskuzi dohady o něčem, co se ji netýká. Je to o ní, tak je dobre to respektovat. A pokud mas přeci jen zase nějaký problém, tak uz si ho nech pro sebe. Nikdo tu na to určitě není zvědavý. Díky za respekt k zakladatelce.
A když je ta diskuze o ni, tak proč jsi sem psala svoje problémy?! ![]()
@Anonymní píše:
@Sintacel přečti si to znovu a nepiš picoviny
Co po me hazis sprosta slova? Kazdy tu muze napsat svuj nazor, kdyz ti to vadi, nepis do verejnyho fora. A teda poucena a v poradku mi fakt neprijdes.
@Anonymní píše:
@Sintacel ty mne taky ne bílá hubo
Jiste, jen tak dal verejne potvrzuj, jak strasne v poradku jsi. A fakt nikdo tady pro tebe neni bila huba. Ale co cekat, nekteri lidi nektera slova ani nepovazuji za sprosta, pro ne jsou uplne normalni. Chudak dite… Nedala se uz ta anonymni uzivatelka odtajnit v zajmu toho ditete? Admin?
@Anonymní píše:
@Sintacel ty mne taky ne bílá hubo
Tak už chápu tu Kanadu a Anglii A příbuzné z otcovo strany…
Zřejmě jsi “hnědoobčan”…
@Anonymní píše:
Tak už chápu tu Kanadu a Anglii A příbuzné z otcovo strany…
Zřejmě jsi “hnědoobčan”…
Právě že ne ale takové debilní kecy maaa