Zizer.cz - zkušenost

5653
17.3.20 11:14

Zizer.cz - zkušenost

Hezké dopoledne. :kytka: Máte prosím někdo zkušenost s tímto obchodem? Jeví se mi krajně podezřelé, že jako jediní mají vše, co je beznadějně nedostupné. :-) Peníze jsem zatím neposlala. Děkuju. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2979
17.3.20 11:26

Objednávala jsem tam manželovi k Vánocům a až pak si přečetla recenze. Takže jsem čekala, že nic nepřijde a překvapilo mne, když přišlo a i to kvalitou odpovídalo obrázkům a vyšší ceně. Ale i tak mi připadají podezřelí, věci dovážejí odjinud (Čína?), takže délka dodání může být pořádně dlouhá a uživatel ztrácí jistotu. Pokud bych objednávala, tak asi s platbou při převzetí zboží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
17.3.20 11:36

Podvod, stejne jako Huglo.cz aj. Ma to uzasnou reklamu na insta. Je to preprodej z Ciny a nekomu to dorazi a nekomu ne. Staci precist recenze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
17.3.20 11:40

Děkuju. :kytka: Mají jen převod, což ale v současné situaci chápu. Divné je, že tedy mají údajně opravdu vše. Roušky, rukavice, dezinfekce, obleky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
17.3.20 11:42
@Mysticlipstick píše:
Podvod, stejne jako Huglo.cz aj. Ma to uzasnou reklamu na insta. Je to preprodej z Ciny a nekomu to dorazi a nekomu ne. Staci precist recenze.

Jo, no. Naštěstí jsem nezaplatila. Díky. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.4.20 22:39

ZIZER

Podvodná firma, peníze neposílat, dnes jsem byla na PČR, nahlásit podvodné jednání, hned po vánocích jsem si objednala u této firmy zboží, samé výmluvy, peníze ani zboží nemám, firma ukončila činnost

• Citovat
  • Upravit
9.6.20 11:13

Zizer.cz. objednal jsem si penove naboje do nerf pistole. Po trech mesicich nic nedošlo. Psal jsem jim a oni mne odkazali na formulář. Po vyplneni se mi obevilo ze se mi do třiceti dnů ozvou nebo vrati penize. Jsem zvědavý. Protože tam psali ze ukoncuji provoz. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
12.6.20 14:12
@Janys2222222 píše:
Zizer.cz. objednal jsem si penove naboje do nerf pistole. Po trech mesicich nic nedošlo. Psal jsem jim a oni mne odkazali na formulář. Po vyplneni se mi obevilo ze se mi do třiceti dnů ozvou nebo vrati penize. Jsem zvědavý. Protože tam psali ze ukoncuji provoz. :zed:
:roll: Naštěstí jsem od nich nakonec nic neobjednala.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák