Zkažená ryba?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2401
1.8.13 21:18

@tamata No to jo, ale kdyz cichnes k vykuchany rybe primo k masu, tak to poznas jestli je cerstva. Ja kdyz jdu k mori, tak taky cejtim morskej oder a vim ze vetsina tech ryb v nem je relativne v kondici :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
1.8.13 21:48

Nevim, jak ostatni ryby.Ale Tilapie ma proste svuj specificky pach, ja ji proate citim.
A prvne mi take prisla zkazena, ale nebyla. Proste zrovna Tilapue, nebo jak se to pise :-) je pro me citit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
1.8.13 22:02

@Sepishka a ty si myslis ze jsi jedina kdo cichal k cerstve ulovene morske rybe?! Ja si ji dokonce umim ulovit a ulovila, tak vim jak voni :lol: to same pstruh :) na ty chodime nekolikrat do roka. Proste to je ryba a ta je rybi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
1.8.13 22:29

@Janichka coze? :roll: Ja jsem nekde psala, ze jsem jedina, kdo cicha k cerstvy morsky rybe? Gratulace k tomu, jestli si je chodis lovit sama. Ale nechapu, co jsem rekla tak explozivniho, ze to vyvolalo takovou reakci. Proste cerstva ryba fakt neprijemne nesmrdi, druha vec je to co se prodava v obchodakach a skladuje se naprosto v nevhodnych podminkach a pak kdyz to clovek doma vybali, tak by padnul- to je realita. Ale proti gustu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
1.8.13 22:40

Ja to ale nemyslela nejak spatne, jen sis k memu psanemu slovu primyslela intonaci. Ted si to precti jeste jednou a predstav si ze ti to treba rika nejaka tva kamaradka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
1.8.13 22:42

@Janichka Intonaci jsem si samozrejme primyslela vzhledem k vykricniku, kterej se objevil za otaznikem v tvoji otazce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí