Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak tohle by mě teda zklamalo taky a hodně
mluvila jsi s ním proč to udělal? že jsi viděla ty fotky? je mi to moc líto drž se někteří lidi jsou hold takový a mnohonásobně je to horší když je to rodina a dosud jste spolu měli krásný vztah
![]()
@klara123
Díky, já vím, snažím se kvůli miminku, pustila jsem stavidla slzám, vybrečela jsem se, ulevilo se mi. Ani se mi s ním teď mluvit nechce. Hned po návratu ze svatební cesty mi psal. Jen takové bláboly, jak se mám, co mimčo a tak. To taky dlouho neudělal. Doufám, že se jednou dozvím, jak to myslel s tím „jen rodiče a svědci“… Není hloupý, musel vědět, že se ke mně fotky bujaré svatby dostanou. A že rozeznám jeho hosty od hostů nevěsty. Ale asi není tolik empatický, aby mu došlo, že mi tou lží ublíží.
Netrap se. Taky by mě to mrzelo, ale on je ten, kdo se ztrapnil. Naopak bych mu řekla, že jsem fotky viděla a že si to teda parádně užili na to, že tam byli jen oni a svědci
![]()
@werunkaw123
Nemluvila, hned jeli na svatební cestu a na mail, který mi poslal po návratu, už jsem nereagovala. Nechci něco říct v afektu a taky nechci, aby za mě mluvily právě ty moje pocity. Vím, že bych měla tu tendenci mu to vyčíst a já se s ním rozhádat nechci. Až někdy přiletí k nám do ČR a ozve se mi, zeptám se ho, proč nepozval rodinu. Nejde mi ani tak o sebe, ale o to, že je z toho smutná i babička a já se na její trápení prostě koukat nedokážu.
@sieta.m
Díky za podporu. Snad budu nad věcí, až mě to přejde, a budu schopná reagovat tak, jako bys reagovala ty ![]()
Tak to by mě také mrzelo
. Reakce se mi líbí co píše @sieta.m
Bych mu rekla"pohlavi ovlivnujes ty tak bud nastvanej na sebe ne na me" ![]()
Hm, odkud je nevěsta? Jsou země, kde se bratranci a sestřenice běžně berou - třeba měl strach, aby na tebe nežárlila
Mohla by tě brát prakticky jako „expřítelkyni“, jestli jste si byli hodně blízcí… Každá prostě na své svatbě „nej super kámošku“ svého nastávajícího nemusí rozdejchat ![]()
@Anonymní píše:
@werunkaw123
Nemluvila, hned jeli na svatební cestu a na mail, který mi poslal po návratu, už jsem nereagovala. Nechci něco říct v afektu a taky nechci, aby za mě mluvily právě ty moje pocity. Vím, že bych měla tu tendenci mu to vyčíst a já se s ním rozhádat nechci. Až někdy přiletí k nám do ČR a ozve se mi, zeptám se ho, proč nepozval rodinu. Nejde mi ani tak o sebe, ale o to, že je z toho smutná i babička a já se na její trápení prostě koukat nedokážu.@sieta.m
Díky za podporu. Snad budu nad věcí, až mě to přejde, a budu schopná reagovat tak, jako bys reagovala ty
SVATBA
Tak to by mě teda taky bodlo u srdce…
Asi bych mu napsala dopis (email) s tvými pocity. Podobně jak jsi to napsala tady. Zeptala bych se ho na důvod?! A chtěla bych po něm upřímnost.
Taky jsem si prožila zklamání na svatbě - na své.
Měli jsme svatbu takovou střední - cca 70lidí. Živá kapela, program, tombola… měla jsem radost z toho jak jsem to hezky naplánovala, ale kolem 22:00 se s námi začali přátelé loučit - z různých důvodů. A kolem půlnoci už byla jen rodina. Nu což, my si to užili a aspoň jsme se i vyspali.
Nicméně po svatbě se taky na Facebooku začaly objevovat fotky z diskotéky!!! A na těch fotkách byli naši přátelé v oblečení co měli u nás na svatbě a pařili tam na parketu na nějaké diskošce.
Jo, zabolí to když vám ze svatby přátelé utečou na diskotéku. ![]()
Nikomu jsem nic neřekla, dělám, že o tom nevím, nemluvím o tom… neřekla jsem to ani manželovi (ON tehdy FB neměl tak ty fotky neviděl)
Je to už přes dva roky a stále jsem to nezapomněla…
![]()
@Anonnn píše:
Taky jsem si prožila zklamání na svatbě - na své.Měli jsme svatbu takovou střední - cca 70lidí. Živá kapela, program, tombola… měla jsem radost z toho jak jsem to hezky naplánovala, ale kolem 22:00 se s námi začali přátelé loučit - z různých důvodů. A kolem půlnoci už byla jen rodina. Nu což, my si to užili a aspoň jsme se i vyspali.
Nicméně po svatbě se taky na Facebooku začaly objevovat fotky z diskotéky!!! A na těch fotkách byli naši přátelé v oblečení co měli u nás na svatbě a pařili tam na parketu na nějaké diskošce.
Nikomu jsem nic neřekla, dělám, že o tom nevím, nemluvím o tom… neřekla jsem to ani manželovi (ON tehdy FB neměl tak ty fotky neviděl)
Jo, zabolí to když vám ze svatby přátelé utečou na diskotéku.
Je to už přes dva roky a stále jsem to nezapomněla…![]()
Dnes v 14:00
Muj manžel me zklamal. Mame spolu dva syny (3,a 4m) doma se o povinnosti celkem dělíme, manžel vždycky pomáhal i když dost uprednoatnoval práci, vždycky byl problém si něco zařídit, i treba volno na nějakou rodinnou akci, vždycky mi řekl, ze to nejde jen tak. Pracuje jako profi řidič busu ve velké firmě a az treba ve čtvrtek vedel jestli bude mit v sobotu volno. Ale ted maji ve firmě celkem volněji a domluvit nějaké volno není zas takovy problém. No a mi se v noci udělalo špatně, zacala jsem zvrat, průjem a horečka. Manžel se ve tri rano začal chystat do práce, tak jsem ho prosila at si co nejdřív zařídí volno, ze to s detma nezvládnu. On řekl, ze to proste tak nejde at zavolam svoji mamce at prijde pomoct. Takže moje mamka přijela ve 4 rano 25km a rano si narychlo vyřizovala dovolenou ve své práci. Manžel se na ro proste vykašlal. Nevzal si to volno ani na druhý den, kdy jsem porad měla horečku, takze jsem odjela s mamkou k nim domů, at můžu lezet a ona resit děti. Vcera jsem uz byla nachvilku venku a potkala jsem jeho šéfa, který mi sam rekl, ze mu nabizel at jde hned domů, že nekdo bude v praci za neho, ale on rekl ze ne, ze to nejak vyřeším. A manžel ted nechápe proč jsem jako naštvaná
@Anonymní píše:
Muj manžel me zklamal. Mame spolu dva syny (3,a 4m) doma se o povinnosti celkem dělíme, manžel vždycky pomáhal i když dost uprednoatnoval práci, vždycky byl problém si něco zařídit, i treba volno na nějakou rodinnou akci, vždycky mi řekl, ze to nejde jen tak. Pracuje jako profi řidič busu ve velké firmě a az treba ve čtvrtek vedel jestli bude mit v sobotu volno. Ale ted maji ve firmě celkem volněji a domluvit nějaké volno není zas takovy problém. No a mi se v noci udělalo špatně, zacala jsem zvrat, průjem a horečka. Manžel se ve tri rano začal chystat do práce, tak jsem ho prosila at si co nejdřív zařídí volno, ze to s detma nezvládnu. On řekl, ze to proste tak nejde at zavolam svoji mamce at prijde pomoct. Takže moje mamka přijela ve 4 rano 25km a rano si narychlo vyřizovala dovolenou ve své práci. Manžel se na ro proste vykašlal. Nevzal si to volno ani na druhý den, kdy jsem porad měla horečku, takze jsem odjela s mamkou k nim domů, at můžu lezet a ona resit děti. Vcera jsem uz byla nachvilku venku a potkala jsem jeho šéfa, který mi sam rekl, ze mu nabizel at jde hned domů, že nekdo bude v praci za neho, ale on rekl ze ne, ze to nejak vyřeším. A manžel ted nechápe proč jsem jako naštvaná
Tak to je smutný.. a ví o tom šéfovi? To mu neí blbý, že si bere tchyne volno misto neho? Proc nechce byt doma? Nezvládne 2 deti? Chtela bych odpovědi… ![]()
@Anonymní píše:
Muj manžel me zklamal. Mame spolu dva syny (3,a 4m) doma se o povinnosti celkem dělíme, manžel vždycky pomáhal i když dost uprednoatnoval práci, vždycky byl problém si něco zařídit, i treba volno na nějakou rodinnou akci, vždycky mi řekl, ze to nejde jen tak. Pracuje jako profi řidič busu ve velké firmě a az treba ve čtvrtek vedel jestli bude mit v sobotu volno. Ale ted maji ve firmě celkem volněji a domluvit nějaké volno není zas takovy problém. No a mi se v noci udělalo špatně, zacala jsem zvrat, průjem a horečka. Manžel se ve tri rano začal chystat do práce, tak jsem ho prosila at si co nejdřív zařídí volno, ze to s detma nezvládnu. On řekl, ze to proste tak nejde at zavolam svoji mamce at prijde pomoct. Takže moje mamka přijela ve 4 rano 25km a rano si narychlo vyřizovala dovolenou ve své práci. Manžel se na ro proste vykašlal. Nevzal si to volno ani na druhý den, kdy jsem porad měla horečku, takze jsem odjela s mamkou k nim domů, at můžu lezet a ona resit děti.Vcera jsem uz byla nachvilku venku a potkala jsem jeho šéfa, který mi sam rekl, ze mu nabizel at jde hned domů, že nekdo bude v praci za neho, ale on rekl ze ne, ze to nejak vyřeším. A manžel ted nechápe proč jsem jako naštvaná
To je vůl. Asi je zvyklý, že jsi superžena a vše zvládneš a vše zařídíš.