Zklamání

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14090
10.8.12 13:48

Tak tohle by mě teda zklamalo taky a hodně :( mluvila jsi s ním proč to udělal? že jsi viděla ty fotky? je mi to moc líto drž se někteří lidi jsou hold takový a mnohonásobně je to horší když je to rodina a dosud jste spolu měli krásný vztah :( :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.8.12 13:51

@klara123
Díky, já vím, snažím se kvůli miminku, pustila jsem stavidla slzám, vybrečela jsem se, ulevilo se mi. Ani se mi s ním teď mluvit nechce. Hned po návratu ze svatební cesty mi psal. Jen takové bláboly, jak se mám, co mimčo a tak. To taky dlouho neudělal. Doufám, že se jednou dozvím, jak to myslel s tím „jen rodiče a svědci“… Není hloupý, musel vědět, že se ke mně fotky bujaré svatby dostanou. A že rozeznám jeho hosty od hostů nevěsty. Ale asi není tolik empatický, aby mu došlo, že mi tou lží ublíží.

• Citovat
  • Upravit
cher
10.8.12 13:57

Netrap se. Taky by mě to mrzelo, ale on je ten, kdo se ztrapnil. Naopak bych mu řekla, že jsem fotky viděla a že si to teda parádně užili na to, že tam byli jen oni a svědci :lol: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.8.12 14:02

@werunkaw123
Nemluvila, hned jeli na svatební cestu a na mail, který mi poslal po návratu, už jsem nereagovala. Nechci něco říct v afektu a taky nechci, aby za mě mluvily právě ty moje pocity. Vím, že bych měla tu tendenci mu to vyčíst a já se s ním rozhádat nechci. Až někdy přiletí k nám do ČR a ozve se mi, zeptám se ho, proč nepozval rodinu. Nejde mi ani tak o sebe, ale o to, že je z toho smutná i babička a já se na její trápení prostě koukat nedokážu.

@sieta.m
Díky za podporu. Snad budu nad věcí, až mě to přejde, a budu schopná reagovat tak, jako bys reagovala ty :-)

• Citovat
  • Upravit
10141
10.8.12 14:24

Tak to by mě také mrzelo :?. Reakce se mi líbí co píše @sieta.m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sylviii
10.8.12 14:25

Bych mu rekla"pohlavi ovlivnujes ty tak bud nastvanej na sebe ne na me" :D

• Citovat
  • Upravit
10905
10.8.12 14:34

Hm, odkud je nevěsta? Jsou země, kde se bratranci a sestřenice běžně berou - třeba měl strach, aby na tebe nežárlila :) Mohla by tě brát prakticky jako „expřítelkyni“, jestli jste si byli hodně blízcí… Každá prostě na své svatbě „nej super kámošku“ svého nastávajícího nemusí rozdejchat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
10.8.12 14:35
Zakladatelko chápu, že je to těžké, ale já bych to stejně asi nevydržela a řekla mu to co natropil.. Jak se kvůli tomu cítíš ty i babička, že mohl říct na rovinu, že vás tam nechce a důvod, a né lhát když se to stejně dozvíte :(
@Anonymní píše:
@werunkaw123
Nemluvila, hned jeli na svatební cestu a na mail, který mi poslal po návratu, už jsem nereagovala. Nechci něco říct v afektu a taky nechci, aby za mě mluvily právě ty moje pocity. Vím, že bych měla tu tendenci mu to vyčíst a já se s ním rozhádat nechci. Až někdy přiletí k nám do ČR a ozve se mi, zeptám se ho, proč nepozval rodinu. Nejde mi ani tak o sebe, ale o to, že je z toho smutná i babička a já se na její trápení prostě koukat nedokážu.@sieta.m
Díky za podporu. Snad budu nad věcí, až mě to přejde, a budu schopná reagovat tak, jako bys reagovala ty :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27278
10.8.12 14:50

SVATBA

Tak to by mě teda taky bodlo u srdce…
Asi bych mu napsala dopis (email) s tvými pocity. Podobně jak jsi to napsala tady. Zeptala bych se ho na důvod?! A chtěla bych po něm upřímnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonnn
10.8.12 15:00

Taky jsem si prožila zklamání na svatbě - na své.

Měli jsme svatbu takovou střední - cca 70lidí. Živá kapela, program, tombola… měla jsem radost z toho jak jsem to hezky naplánovala, ale kolem 22:00 se s námi začali přátelé loučit - z různých důvodů. A kolem půlnoci už byla jen rodina. Nu což, my si to užili a aspoň jsme se i vyspali.

Nicméně po svatbě se taky na Facebooku začaly objevovat fotky z diskotéky!!! A na těch fotkách byli naši přátelé v oblečení co měli u nás na svatbě a pařili tam na parketu na nějaké diskošce.
Jo, zabolí to když vám ze svatby přátelé utečou na diskotéku. :,(

Nikomu jsem nic neřekla, dělám, že o tom nevím, nemluvím o tom… neřekla jsem to ani manželovi (ON tehdy FB neměl tak ty fotky neviděl)
Je to už přes dva roky a stále jsem to nezapomněla… :| :(

• Citovat
  • Upravit
Sylviii
10.8.12 15:14
Tp mě mrzí, to jsou teda kamarádi, na ty bych hodila bobek, to se nedělá :cert: :evil:
@Anonnn píše:
Taky jsem si prožila zklamání na svatbě - na své.

Měli jsme svatbu takovou střední - cca 70lidí. Živá kapela, program, tombola… měla jsem radost z toho jak jsem to hezky naplánovala, ale kolem 22:00 se s námi začali přátelé loučit - z různých důvodů. A kolem půlnoci už byla jen rodina. Nu což, my si to užili a aspoň jsme se i vyspali.

Nicméně po svatbě se taky na Facebooku začaly objevovat fotky z diskotéky!!! A na těch fotkách byli naši přátelé v oblečení co měli u nás na svatbě a pařili tam na parketu na nějaké diskošce.
Jo, zabolí to když vám ze svatby přátelé utečou na diskotéku. :,(

Nikomu jsem nic neřekla, dělám, že o tom nevím, nemluvím o tom… neřekla jsem to ani manželovi (ON tehdy FB neměl tak ty fotky neviděl)
Je to už přes dva roky a stále jsem to nezapomněla… :| :(
  • Citovat
  • Upravit
Sylviii
10.8.12 15:30

@Seal souhlas :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.8.19 17:37

Dnes v 14:00
Muj manžel me zklamal. Mame spolu dva syny (3,a 4m) doma se o povinnosti celkem dělíme, manžel vždycky pomáhal i když dost uprednoatnoval práci, vždycky byl problém si něco zařídit, i treba volno na nějakou rodinnou akci, vždycky mi řekl, ze to nejde jen tak. Pracuje jako profi řidič busu ve velké firmě a az treba ve čtvrtek vedel jestli bude mit v sobotu volno. Ale ted maji ve firmě celkem volněji a domluvit nějaké volno není zas takovy problém. No a mi se v noci udělalo špatně, zacala jsem zvrat, průjem a horečka. Manžel se ve tri rano začal chystat do práce, tak jsem ho prosila at si co nejdřív zařídí volno, ze to s detma nezvládnu. On řekl, ze to proste tak nejde at zavolam svoji mamce at prijde pomoct. Takže moje mamka přijela ve 4 rano 25km a rano si narychlo vyřizovala dovolenou ve své práci. Manžel se na ro proste vykašlal. Nevzal si to volno ani na druhý den, kdy jsem porad měla horečku, takze jsem odjela s mamkou k nim domů, at můžu lezet a ona resit děti. Vcera jsem uz byla nachvilku venku a potkala jsem jeho šéfa, který mi sam rekl, ze mu nabizel at jde hned domů, že nekdo bude v praci za neho, ale on rekl ze ne, ze to nejak vyřeším. A manžel ted nechápe proč jsem jako naštvaná

• Citovat
  • Upravit
4071
11.8.19 17:41
@Anonymní píše:
Muj manžel me zklamal. Mame spolu dva syny (3,a 4m) doma se o povinnosti celkem dělíme, manžel vždycky pomáhal i když dost uprednoatnoval práci, vždycky byl problém si něco zařídit, i treba volno na nějakou rodinnou akci, vždycky mi řekl, ze to nejde jen tak. Pracuje jako profi řidič busu ve velké firmě a az treba ve čtvrtek vedel jestli bude mit v sobotu volno. Ale ted maji ve firmě celkem volněji a domluvit nějaké volno není zas takovy problém. No a mi se v noci udělalo špatně, zacala jsem zvrat, průjem a horečka. Manžel se ve tri rano začal chystat do práce, tak jsem ho prosila at si co nejdřív zařídí volno, ze to s detma nezvládnu. On řekl, ze to proste tak nejde at zavolam svoji mamce at prijde pomoct. Takže moje mamka přijela ve 4 rano 25km a rano si narychlo vyřizovala dovolenou ve své práci. Manžel se na ro proste vykašlal. Nevzal si to volno ani na druhý den, kdy jsem porad měla horečku, takze jsem odjela s mamkou k nim domů, at můžu lezet a ona resit děti. Vcera jsem uz byla nachvilku venku a potkala jsem jeho šéfa, který mi sam rekl, ze mu nabizel at jde hned domů, že nekdo bude v praci za neho, ale on rekl ze ne, ze to nejak vyřeším. A manžel ted nechápe proč jsem jako naštvaná

Tak to je smutný.. a ví o tom šéfovi? To mu neí blbý, že si bere tchyne volno misto neho? Proc nechce byt doma? Nezvládne 2 deti? Chtela bych odpovědi… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14860
11.8.19 17:42
@Anonymní píše:
Muj manžel me zklamal. Mame spolu dva syny (3,a 4m) doma se o povinnosti celkem dělíme, manžel vždycky pomáhal i když dost uprednoatnoval práci, vždycky byl problém si něco zařídit, i treba volno na nějakou rodinnou akci, vždycky mi řekl, ze to nejde jen tak. Pracuje jako profi řidič busu ve velké firmě a az treba ve čtvrtek vedel jestli bude mit v sobotu volno. Ale ted maji ve firmě celkem volněji a domluvit nějaké volno není zas takovy problém. No a mi se v noci udělalo špatně, zacala jsem zvrat, průjem a horečka. Manžel se ve tri rano začal chystat do práce, tak jsem ho prosila at si co nejdřív zařídí volno, ze to s detma nezvládnu. On řekl, ze to proste tak nejde at zavolam svoji mamce at prijde pomoct. Takže moje mamka přijela ve 4 rano 25km a rano si narychlo vyřizovala dovolenou ve své práci. Manžel se na ro proste vykašlal. Nevzal si to volno ani na druhý den, kdy jsem porad měla horečku, takze jsem odjela s mamkou k nim domů, at můžu lezet a ona resit děti.Vcera jsem uz byla nachvilku venku a potkala jsem jeho šéfa, který mi sam rekl, ze mu nabizel at jde hned domů, že nekdo bude v praci za neho, ale on rekl ze ne, ze to nejak vyřeším. A manžel ted nechápe proč jsem jako naštvaná

To je vůl. Asi je zvyklý, že jsi superžena a vše zvládneš a vše zařídíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí