Zklamání

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11923
11.8.19 17:44

A ještě nechápe, proč jsi naštvaná? Až mu bude zle, hoď mu na krk děti a běž z domu, ať vidí, jak je to super. Někteří chlapi jsou fakt sobci nebi tupci. Nevím, co je horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
11.8.19 17:47

Příště si zavolej sanitku a nech se odvézt do nemocnice. On si to pak bude muset zařídit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.8.19 17:53

No právě že o děti se normalne stará, koupe je oba, ukládá, je fakt ze ted tráví vic casu se starším treba venku na kole a hřištích a ja s malym doma, ale uz s nima byl i parkat sam dona a ja treb na nákupu. Absolutně mě to šokovalo a zklamalo zároveň, protože jsem si fakt říkala, každý mame něco, ale vždycky se o nás postará a najednou tohle. Ja nakonec byla i s klulama u nasich cely čtvrtek a pátek a ještě se mi v patek napsal, ze bude v praci i v sobotu tak jestli tam zůstávám dal, ale to uz mi bylo lip, tak jsem mu napsala, že čekám že pro nas prijede. Tak teda přijel.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.8.19 17:57

Jo a že jsem s jeho šéfem mluvila ví, mame vedle nich zahrádku, ale neřekla jsem mu o čem, zatim s ním ani nemluvím. On totiž misto aby něco aspon rekl na svou obhajobu nebo vysvětlení tak mi řekne ze se nebude hadat at se jako uklidím

• Citovat
  • Upravit
4043
11.8.19 17:59
@Anonymní píše:
Jo a že jsem s jeho šéfem mluvila ví, mame vedle nich zahrádku, ale neřekla jsem mu o čem, zatim s ním ani nemluvím. On totiž misto aby něco aspon rekl na svou obhajobu nebo vysvětlení tak mi řekne ze se nebude hadat at se jako uklidím

Takže nemáš jistotu, že ví, že víš, že ti lhal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.8.19 18:04

Ne. Ale tohle je u něho normální, on v praci nikdy neumi říct ne, neumi si nic zařídit, vydupat, na nic se ani zeptat. Je tam vždycky za toho kdo vswchno bez keců splni, udělá a nic nechce. S tim šéfem a jeho zenou jsem v podstatě něco mezi znamyma a kamaradama, takze si myslím že mu to řekl pro jistotu, kdyby treba moje mamka volala, že si to prostě nezaridi a on by teda pak asi přišel, ale protože moje mamka by nas v tom nenechala a naštěstí pracuje v kanceláři a můžou se tam zastoupit, tak si prostě jel dal po svém a na nas se vykašlal

• Citovat
  • Upravit
11.8.19 18:10

Co ještě potřebuješ tomu, abys prokoukla (tzn. že tvůj muž je idiot)? Pokud se už tak stalo, tak beru zpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
11.8.19 18:11

Normalne se na tebe vykaslal :cert:.Nic no…co ted, ze? Ticha domacnost a zkusit mu vysvetlit, ze to prehnal a ublizilo ti to. Nebranim ho ted-ale treba mu vubec nedosla vaznost situace :roll:.Kazdopadne pokud nemas manzela hnupa a fakt jen prestrelil a podcenil situaci, melo by mu to dojit a ty to na jeho chovani pocitit-zacne se snazit, pomuze ti v rekonvalescenci, prevezme peci za deti, aspon nejak(proste snaha o napravu)-to je ta dobra varianta, ktera se odpousti.Je tady moc malo indicii, jak to doma mate a jak zijete :think:…Jestli mas doma ale neohrabany muze, co utika od problemu a necha zenu v kazde situaci samu, jestli toto je uz kapka ledovce a tobe bouchly zase a pises to na Emimino, tak ti neporadi asi zadna z nas, co s nim-jako muzem.Jen zavolat zachranku a nedoprosovat se, rodice mas suprovy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
11.8.19 18:13
@Anonymní píše:
Ne. Ale tohle je u něho normální, on v praci nikdy neumi říct ne, neumi si nic zařídit, vydupat, na nic se ani zeptat. Je tam vždycky za toho kdo vswchno bez keců splni, udělá a nic nechce. S tim šéfem a jeho zenou jsem v podstatě něco mezi znamyma a kamaradama, takze si myslím že mu to řekl pro jistotu, kdyby treba moje mamka volala, že si to prostě nezaridi a on by teda pak asi přišel, ale protože moje mamka by nas v tom nenechala a naštěstí pracuje v kanceláři a můžou se tam zastoupit, tak si prostě jel dal po svém a na nas se vykašlal

Protoze vedel, ze o vas bude postarano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
11.8.19 18:23

Takovýhle zkrat měl můj muž jednou, venku hnusně, já doma dvě děti s rýmou jak trám (3r a 6m) a do toho mladší čuba dostala nějakou střevní virózu jako blázen (lítalo to z ní jako z kohoutku a z obou konců) a manžel mi řekl že nemůže (dělá v kanclu a pokud není vyloženě na jednání tak není problém) nakonec jsem sehnala svého tátu a ten mi pohlídal děti než se čubina vyvenčila natolik, že jsem s ní mohla na veterinu. Chlapa jsem sepsula na dvě doby, protože táta taky pracuje (naštěstí z domova). No vymstilo se mu to, za týden jsem měla „rande“ s holkama a chytla to druhá čuba, od té doby mi neříká že to bude v pohodě a že to zvládnu, ale přijede co nejdřív to je možné. Ale taky ví že mu nebudu volat kvůli každé hovadině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.8.19 18:25

Ne normalne fakt funguje normalne, vaří halvne on, běžně vysaje, vytre. Dneska treba uz ráno vstaval a delal na snidani lívance. Takže neni uplne ten typicky chlap co se nestara o nic. Právě proto me to asi tak zklamalo, že jsem to vubec nečekala. A vlastne se me dotklo, že dal přednost práci i kdyz nemusel. No teď chystá synovi večeři a uz se ptal co můžu, tak treba už bude i nějaká normální debata.

• Citovat
  • Upravit
Kettlery
11.8.19 18:29

Zklamalo by mě to neskutečně. Vnímala bych to jako podraz a byla smutná.

Jeho následná reakce by mě pak už jen zvedla ze židle a byla bych na. raná.

Z tohodle by u nás byla tichá domácnost pěkně dlouho… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
12854
11.8.19 18:30

Já bych si na papír dala v klidu myšlenky, abych byla schopna být slušná, protože toto je situace, kdy bych měla tendenci být hodně naštvaná a chtěla bych mít jistotu, že nevybuchhnu a přitom řeknu vše dostatečně důrazně.
Pak bych ho požádala ať si sedne a nepřerušuje mě a až bych mu to nějak vyložila, požádala bych ho o reakci.
Z mého pohledu by to bylo asi něco ve smyslu, že si neplní povinnosti manžela, partnera a opory v životě a pokud mám volat jinou oporu i v okamžiku, kdy je možnost, že tou oporou má být on a že vím, že jeho volno bylo realizovatelné, vím to od jeho nadřízeného, pak to může dopadnout tak, že vyhodnotím, že na něj nechci jako na životního partnera spoléhat, což pro mě ale znamená, že bych ho jako životního partřnera nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.8.19 18:34

@Sany80s jo to je dobry nápad, děkuji. Je fakt že bych mohla začít řvát a to nikam nepovede. A on si evidentne myslí ze to proste prejde a čeká jal male dítě, až se rodic prestane zlobit.

• Citovat
  • Upravit
6650
11.8.19 18:45

@Kettlery Mě by zajímalo jestli ta tichá domácnost funguje, pro chlapa je tichá domácnost spíš odměna než trest. A to mám z více zdrojů od chlapů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí